Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل استان آذر بایجان شرقی،کاظم تیمورزاده درخصوص آخرین وضعیت ناوگان جاده ای آذربایجان شرقی، اظهار کرد: در حال حاضراین استان دارای 40 هزار و 995 راننده است که شامل رانندگان خودروهای باری و اتوبوس می شود.
وی بابیان اینکه مجموع ناوگان استان به جز وانت بارها که دارای کارت هوشمند هستند 25 هزار و 88 دستگاه است، افزود: خودروی سواری 10 سال به بالا، اتوبوس و مینی بوس 15 سال به بالا و ناوگان باری 25 سال به بالا فرسوده محسوب می شود و در این مجموعه 38 درصد ناوگان باری بالای 25 سال، 71 درصد اتوبوسها زیر 15 درصد و75 درصد ناوگان مینی بوس بیش از 15 سال عمر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نظارت شبانه روزی برکل ناوگان استان از طریق کمیسیون های مختلف، گفت: در جادهها نظارت بر رانندگان به صورت کنترل نامحسوس صورت می گیرد و اگر خلافی دیده شود طبق ماده 11 کمیسیون به تخلفات آنها رسیدگی می شود و درصورتی که این تخلف از سوی شرکتها باشد، طبق کمیسیون ماده 12 موضوع بررسی و رای صادر می شود.
تیمورزاده ادامه داد: درابتدا در کمیسیون ماده 12 اگر شرکتی تخلفی کرده باشد تذکر، تکرار مجدد تخلف همراه با جریمه و اگر بازهم ادامه داشته باشد، مدیر می تواند امتیازشرکت را لغو کند و اگرتعداد تخلف افزایش یافت منجر به تعطیلی شرکت خواهد شد.
وی به فعالیت 289 شرکت کالا در استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و متذکر شد: در حال حاضر 116 شرکت مسافربری در امر جابجایی مسافرفعال هستند، همچنین 69 شرکت ترانزیت نیز بارهای ترازیتی را صادر می کنند.
معاونت حمل و نقل جاده ای استان آذربایجان شرقی از فعالیت پنج مرکز معاینه فنی با 6 خط در استان خبرداد و افزود: این مراکز معاینه فنی در شهرستانهای مرند، پایانه بار تبریز، اتوبان تبریز، بستان آباد و بناب فعال هستند.
تیمورزاده اضافه کرد: یک مرکز معاینه فنی در شهرستان ملکان نیزبه تازگی مورد موافقت اصولی قرار گرفت و اکثر دستگاهها خریداری و کارهای آن انجام شده است و به زودی به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز معاینه فنی به 10 خط از جمله برنامه ها است، ادامه داد: در حال حاضر چهارده پایانه مسافربری در استان فعالیت دارند همچنین پایانه های توزیع بارعادلانه در تبریز، بستان آباد، بناب و میانه مشغول فعالیت است.
معاونت حمل و نقل این اداره کل با اشاره به دو پایانه مرزی در جلفا و نوردوز، گفت: تا 30 مهرماه تعداد 16 هزار و 917 دستگاه با تناژ 304 هزار و 506 از بندر امام به استان آذربایجان شرقی بارگیری شد.
تیمورزاده در ادامه از رسیدگی به 288مورد تخلفات حمل ونقل درشش ماهه اول سال 98 خبر داد و گفت: طی این مدت ، کمیسیون رسیدگی به تخلفات حمل ونقل اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی تعداد 288 مورد تخلفات را مورد بررسی قرارداده واحکام لازم را صادرکرده است.
وی عنوان کرد: این کمیسیون ها درقالب کمیسیون ماده 11 تعداد 202 پرونده تخلفات رانندگان وسائط نقلیه سنگین وکمیسیون ماده 12 تعداد 86 مورد تخلفات مربوط به شرکتها وموسسات حمل ونقل کالا و مسافررا مورد رسیدگی قرارداد.
وی گفت: دراین مدت تعداد 740 مورد شکایات موارد مختلف مربوط به سامانه شهراه, سامانه رسیدگی به شکایات وزارت راه وشهرسازی, بررسی وجواب لازم داده شده است.
تیمورزاده این فعالیتها رادرراستای سالم سازی چرخه حمل نقل استان وارتقای کیفیت ارائه خدمات حمل ونقل کالا ومسافربه مردم برشمرد.
   

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  فخرالدین معصوم‌زاده با اعلام اینکه دریافت کرایه نقدی از سوی رانندگان بخش ملکی و خصوصی در تمامی مسیرها تحت هر عنوان ممنوع است، افزود: واحدهای گشت نظارتی اداره نظارت بر اتوبوسرانی موظف شدند تا به این موضوع با جدیت ورود کرده و موضوع را گزارش کنند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت کرایه اتوبوس‌های عمومی در ناوگان اتوبوسرانی ارومیه، صرفاً می‌بایست با کارت بلیت الکترونیکی صورت گیرد، اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده که شهروندانی که به هر دلیل فاقد کارت بلیط الکترونیکی هستند بتوانند از راننده اتوبوس آن را تهیه کنند.

معصوم‌زاده با تأکید بر اینکه سیستم بلیت الکترونیک، سال‌هاست در شبکه اتوبوسرانی ارومیه با موفقیت در حال فعالیت است و تنها روش دریافت کرایه در ناوگان، استفاده از کارت بلیت است از عموم شهروندان درخواست کرد که با توجه به ممنوعیت پرداخت نقدی به رانندگان، برای سوار شدن در اتوبوس از پرداخت وجه نقد تحت هر عنوان خودداری کرده و صرفاً از کارت بلیت الکترونیکی استفاده کنند.

وی با اشاره به تعداد محدود باجه‌های شارژ کارت بلیط الکترونیکی به دلیل کمبود نیروی انسانی، ادامه داد: عمده باجه‌های شارژ کارت‌های بلیط الکترونیکی در هسته مرکزی شهر مستقر بوده و در آینده نزدیک برای سهولت در افزایش اعتبار کارت‌های بلیط الکترونیک اقداماتی صورت می‌گیرد که شهروندان بدون مراجعه به جایگاه‌های مذکور، موفق به افزایش اعتبار کارت‌های خود شوند.

سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه خاطر نشان کرد: اگر شهروندی تخلفی را در خطوط اتوبوسرانی مشاهده کرد و رانندگان اقدام به دریافت پول نقد کردند، می‌تواند با ارائه شماره اتوبوس به سامانه ۱۳۷ مراتب را گزارش کرده و پیگیر موضوع باشند.

دیگر خبرها

  • افزایش حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای آذربایجان‌شرقی
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد
  • جزئیات گران شدن کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • اجرای یک هزار طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در آذربایجان شرقی