Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار وزیر خارجه آمریکا در نشستی در اندیشکده صهیونیستی «مرکز مطالعات امنیت ملی» مدعی شد کشورش به دنبال روابط دوستانه با ایران، روسیه و چین است.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ کریستوفر فورد، دستیار مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در نشستی در اندیشکده صهیونیستی «مرکز مطالعات امنیت ملی» مدعی شد کشورش به دنبال روابط دوستانه با ایران، روسیه و چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که این مقام آمریکایی در اظهاراتی متناقض و مغرضانه ادعا کرده که این کشورها سردمداران اشاعه تسلیحاتی در دنیا هستند. 

فورد در همین حال اذعان کرده است که آمریکا نمی‌تواند ایران را در مناقشه هسته‌ای وادار به عقب‌نشینی کند.

او افزود: به هر میزان که توانسته ایم محدودیت‌هایی بر ایران اعمال کرده ایم.

آمریکا ۱۸ اردیبهشت پارسال به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و اعلام کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه خواهد انداخت تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند و آن را مجبور کند بار دیگر به میز مذاکره بیاید تا «توافق بهتری» برای آمریکا رقم بخورد. این اقدام دولت آمریکا پس از یک سال «صبر راهبردی» ۱۸ اردیبهشت امسال با اعلام رسمی رئیس‌جمهور کشورمان برای کاهش گام به گام تعهدات برجامی ایران روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اتهام تازه انگلیس به روسیه، چین و ایران برای آغاز جنگ جهانی سوم سفر پمپئو به آلمان برای گفتگو در مورد ایران، روسیه و چین

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امنیت ملی ایران چین روسیه وزیر خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند

کارشناسان آمریکایی می گویند روسیه و ایران، اوکراین و اسراییل را به "آزمایشگاه های میدان نبرد" تبدیل کرده اند.

به گزارش عصرایران، وبگاه آمریکایی "هیل" (وبگاه کنگره آمریکا) در این باره نوشت: کارشناسان آمریکایی روز چهارشنبه در یک کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفتند که روسیه و ایران از اوکراین و اسراییل به عنوان "آزمایشگاه های میدان نبرد" برای بررسی نقاط آسیب پذیری نظامی غرب استفاده می کنند.

"دانا استرول" مدیر تحقیقات "موسسه واشنگتن"، در جلسه استماع  روز چهارشنبه به قانونگذاران آمریکایی گفت: روسیه و ایران با هم از اوکراین و خاورمیانه به عنوان آزمایشگاه‌های میدان نبرد برای بهبود تسلیحات و توسعه تکنیک‌هایی برای غلبه بر سیستم‌های دفاعی ایالات متحده و متحدانش استفاده می‌کنند."

استرول افزود: "ایران از روسیه درس هایی در مورد بسته های حمله ترکیبی و همچنین نقاط قوت و ضعف سامانه های دفاع هوایی و موشکی منشاء غربی می گیرد."

این جلسه تنها چند روز پس از آن برگزار می شود که ایران بامداد یکشنبه گذشته حمله هوایی بی سابقه ای را به اسراییل انجام داد. ارتش اسراییل گفت که ایران حدود 170 پهپاد، 120 موشک بالستیک و 30 موشک کروز شلیک کرده است. 

به گفته استرول و  دیگر ناظران، حمله ایران به اسراییل "به طرز قابل توجهی شبیه حملات روسیه به اوکراین بود."

"تام کین"، نماینده حزب دموکرات در این باره گفت: "روسیه از مبادلات نظامی و سیاسی با تهران در طول جنگ داخلی سوریه به نفع خود استفاده کرده است."

ولادیمیر پوتین، رییس فدراسیون روسیه روز دوشنبه حمله تلافی جویانه ایران به اسراییل را "بهترین راه برای مجازات متجاوز و مظهر درایت و عقلانیت رهبران ایران" خواند.

به گفته کارشناسان در جلسه روز چهارشنبه، اتکای روسیه به تسلیحات ایران برای ادامه تهاجم خود به اوکراین، توازن قوا را در روابط این 2 کشور تغییر داده و نفوذ روسیه بر ایران را کاهش داده و در عوض آن به نظر می رسد ایران توانایی های بیشتری در تنظیم رابطه خود با روسیه به دست آورده است.

"گابریل نورونها" از موسسه یهودی برای امنیت ملی آمریکا گفت: "یکی از جدیدترین تحولاتی که ما باید آن را مختل کنیم، افزایش محصولات تسلیحاتی و مهمات روسیه و ایران است که امروز به روسیه برای تسلط بر اوکراین کمک می‌کند، اما فردا می‌تواند به ایران برای غلبه بر اسرائیل کمک کند."

"گیب آمو" دیگر نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه کمیته روز چهارشنبه گفت: "اخیرا رهبری فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) ابراز نگرانی کرده است که روسیه ممکن است به زودی هواپیماهای سوخو 35 روسی را در ازای پهپادها و تسلیحات ایرانی در اختیار ایران قرار دهد."

آمو افزود: "فقط تصور کنید حمله [علیه اسراییل] با جنگنده‌های پیشرفته چه شکلی می‌شد."

قانونگذاران در جلسه این کمیته فرعی با استناد به "حمایت قوی" بایدن که در بیانیه ای در روز چهارشنبه اعلام شد، از مجلس نمایندگان خواستند بسته هزینه های دفاعی که مدت هاست متوقف شده برای کمک به اوکراین، اسراییل و هند و اقیانوسیه را تصویب کند.

بایدن گفت: "من فورا این قانون را امضا خواهم کرد تا به جهان پیام بدهم: ما در کنار دوستانمان هستیم و اجازه نمی‌دهیم ایران یا روسیه موفق شوند."

آن واگنر، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا گفت: "جهان در آتش است و ما نمی‌توانیم سرمان را در شِن‌ دفن کنیم."

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دفاع روسیه از حمله ایران به اسراییل: واکنشی بود به انفعال شرم آور شورای امنیت درباره حمله به کنسولگری (+فیلم) چرا جنگ ایران و اسراییل به نفع روسیه نیست؟ حسادت زلنسکی به نتانیاهو: از اوکراین هم مثل اسراییل دفاع کنید

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی درباره اصابت موشک‌های اسرائیلی به ایران
  • ادعای مقام آمریکایی درباره اصابت موشک های اسرائیلی به ایران /سی ان ان: ۸ پرواز مسیر خود را تغییر دادند /رویترز: سامانه پدافندی فعال شد
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • روابط دوستانه ایران و روسیه زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • آمریکا انتظار حمله «محدود» اسرائیل علیه ایران را دارد
  • بازدید مقام آمریکایی از مرز بین دو کره و یک پیام برای چین و روسیه
  • ادعای مقام صهیونیست درباره چگونگی پاسخ به ایران