Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پیمان سنندجی به تشریح وضعیت ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران پرداخت و گفت: ۳ هزار و ۲۱۵ اتوبوس فرسوده و بالای ۱۰ سال در ناوگان شرکت اتوبوسرانی مشغول فعالیت است. تاریخ انتشار: 04:00 - 21 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۶۸۳۵

پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی دربخش اتوبوسرانی، گفت: در حال حاضر ۳ هزار و ۲۱۵ اتوبوس فرسوده و بالای ۱۰ سال در ناوگان شرکت اتوبوسرانی مشغول فعالیت است که با توجه به برنامه‌های توسعه شهرداری تهران در قالب برنامه پنج ساله اول و دوم ردیف بودجه مستقل در بخش عمومی و خصوصی برای توسعه و بازسازی آن‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی منوط به کمک دولت و اجرایی شدن مصوبه شورای اقتصاد است، افزود: در قالب برنامه ۵ ساله اول و دوم پروژه ورود اتوبوس جدید وجود داشته که به دلایلی از جمله شرایط اقتصادی کشور و مشکلات مالی انجام نشده است.


سنندجی ادامه داد: شرایط اقتصادی نامناسب به علت تحریم ها، افزایش چند برابری قیمت خودرو‌ها و عدم توانایی بخش خصوصی در تامین منابع مالی مورد نیاز و نوسازی ناوگان در چند سال اخیر مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده است.


وی افزود: طرح‌های حمایتی دولت برای نوسازی ناوگان به دلیل عدم همراهی سازمان‌های مجری از جمله بانک‌ها و یا عدم استقبال بخش خصوصی و صاحبان خودرو‌های فرسوده اجرایی نشده است.


سنندجی گفت: با توجه به اینکه در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی و به منظور چابک سازی سازمان در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برنامه خصوصی سازی (الگوی جدید خصوصی سازی) به روش پیمایشی اجرا شده لذا در این روش که بر مبنای خرید خدمت از بخش خصوصی می‌باشد نوسازی ناوگان و بهره برداری از آن به عهده شرکت‌های متولی بخش خصوصی است.


مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه در سال‌های قبل به ویژه در سال ۹۰ خرید اتوبوس مستقیم از سوی دولت صورت گرفته و به شهرداری‌ها تحویل داده می‌شد، تصریح کرد: برابر مصوبات جدید از جمله مصوبه شورای اقتصاد مقرر شده بود هزینه اتوبوس تا سقف حدود ۱۴۲ هزار دلار پرداخت شود، اما به دلیل مشکلات ناشی از تحریم و اینکه خودرو ساز‌ها باید قطعات اصلی اتوبوس را تهیه و وارد کنند تاسفانه تا کنون توفیقی حاصل نشده است.


وی با تاکید بر اینکه لازم است که وزارت صمت به دلیل اینکه خودرو ساز‌ها تحت نظارت این وزارت خانه فعالیت می‌کنند نسبت به پیگیری و رفع موانع اقدام کند، افزود: با ورود وزارت صمت می‌توان نسبت به تهیه و ورود اتوبوس‌های جدید برابر مصوبه مذکور اقدام کرد.


مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه در حدود هزار و ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در خطوط بی آرتی مشغول هستند، گفت: در حال حاضر مجموع اتوبوس‌های تحت نظارت این شرکت در حدود ۶ هزار دستگاه است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتوبوسرانی شهرداری خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۳۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیان ۱۶ هزار میلیارد تومانی شرکت پشتیبانی امور دام

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود نجفی عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران در صدمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران اظهار کرد: انتظار ما از مجلس این است که در تعیین تعطیلات پایان هفته نظرات بخش خصوصی را مورد توجه قرار دهد.

وی افزود: مساله این است که در بخش خصوصی حتی یک نفر را نمی‌توانید پیدا کنید که آماده پذیرش تعطیلات پنجشنبه و جمعه باشد. طی این مدت به طرق مختلف اعلام کردیم که به جای پنجشنبه و جمعه روزهای جمعه و شنبه به عنوان تعطیلات پایان هفته تعیین شود. البته اغلب مراجعی که با آنها رایزنی شده، استدلال‌های ما را تأیید می‌کنند که مانند برخی از کشورهای اسلامی به جای پنجشنبه شنبه تعطیل اعلام شود، اما این رایزنی‌ها تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی تهران، پس از جلسه مشترک شورا با ستاد اقتصاد مقاومتی، مصوبات مستند شده و به نهادهای ذیربط ارجاع شده است. دستور جلسه امروز نیز احصای چالش‌های فضای کسب‌وکار و راهکارهای افزایش سهم بخش خصوصی در اقتصاد برای تحقق شعار سال است و نکات طرح شده در این جلسه نیز ظرف مدت کوتاهی به مسئولان ارجاع خواهد شد.

تأمین نهاده‌ها برای ۶ ماه آینده سال

جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر، تولیدکنندگان قادر هستند تا شش ماه آینده و تا ۳۰ درصد زیر قیمت بازار، نهاده‌های مورد نیاز خود را تأمین کنند.

وی همچنین بازنگری در حد فاصل واحدهای تولیدی را به عنوان درخواست این وزارتخانه برای افزایش وسعت زمین‌های با کاربری کشاورزی عنوان کرد.

از بازتولید پرونده‌هایی نظیر چای دبش جلوگیری شود

محمدمهدی نهاوندی، عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور با اشاره به وضعیت تأمین کالاهای اساسی، گفت: بررسی صورت مالی شرکت امور پشتیبانی دام، نشان‌دهنده ۱۶ همت زیان است که به بیت‌المال وارد شده، بنابراین پرسش قابل تأمل این است که اگر شرکت پشتیبانی دام وجود نداشت، آیا قیمت گوشت از ۷۵۰ هزار تومان بیشتر می‌شد؟ به عقیده ما وجود یا عدم وجود این نهاد تأثیری در بازار گوشت نگذاشته و نمی‌گذاشت. در حالی که ۱۶ همت رقمی است که با آن امکان انجام کارهای بزرگی وجود داشت.

وی افزود: در حال حاضر ۴.۸ میلیون تن ذرت در کشور وجود دارد که معادل مصرف شش ماه است. هم‌چنین ۱.۴ میلیون تن نیز در صف درخواست است، به میزان ۴ میلیون تن نیز ثبت سفارش شده و اکنون نیز با قیمتی معادل ۳۵ درصد قیمت مصوب نیز عرضه می‌شود. در مقابل در ۲۹ بهمن ماه طی نامه‌ای به منظور کمک به بازار کالاهای اساسی مقرر شده که شرکت‌های زیرمجموعه مؤسسه جهاد استقلال وابسته به وزارت جهاد کشاورزی تا ۲۰۰ میلیون یورو و به میزان یک میلیارد یورو به شکل معاف از سقف و سابقه اقدام به واردات اقلام مورد نیاز کنند در مقابل اما شرکت‌های بخش خصوصی باید پنج ماه در صف تخصیص ارز قرار بگیرند. اما برای شرکت‌های دولتی مصوبه محرمانه می‌گذرانند و به این ترتیب، اصل مناقصه‌های دولتی را نیز زیرپا می‌گذارند.

عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت که درخواست بخش خصوصی از قوه قضائیه این است که به نحوی رصد و پایش کند که پرونده‌هایی نظیر چای دبش بازتولید نشود.

گفتنی است در این جلسه، تعدادی از رؤسای کمیسیون‌های تخصصی و اعضای هیأت نمایندگان اتاق تهران و همچنین نمایندگان تشکل‌های بخش خصوصی به بیان مسائل و چالش‌های حوزه فعالیت خود پرداختند.

کد خبر 6083691 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • ◄ نوسازی تجهیزات فرسوده بنادر با 2 مانع مواجه است
  • زیان ۱۶ هزار میلیارد تومانی شرکت پشتیبانی امور دام