Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رسمی چین روز سه شنبه گزارش کرد، ایران و روسیه موافقت کرده اند که نیروگاه برق هسته ای بوشهر را گسترش دهند بر این اساس انتظار می رود میزان تولید برق با افزودن دو واحد تولیدی تا پایان فاز دوم در این نیروگاه به دو هزار و ۱۱۴ مگاوات برسد.

شینهوا خاطر نشان کرد که نیروگاه برق هسته ای بوشهر یک نیروگاه یکهزار مگاواتی است که ساخت آن ماه می سال ۲۰۱۱ میلادی تکمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید: هدف ایران تولید برق هسته ای به میزانی بیش از ۳ هزار مگاوات تا سال ۲۰۲۷ میلادی است ایران با رسیدن به این هدف می تواند میزان گازهای آلوده کننده را تا ۲۱ میلیون تن در سال کاهش دهد.

در زمان حاضر بنا به اعلام خبرگزاری شینهوا ، سهم تولید برق هسته ای ایران ۲.۷ درصد است که با ساخت فاز دوم نیروگاه برق هسته ای بوشهر از این میزان فراتر خواهد رفت.

شینهوا از قول «علی اکبر صالحی» رییس سازمان انرژی اتمی ایران آورده است که انرژی هسته ای ایمن و پایدار و برای تهران بسیار مهم است و کار ساخت نیروگاه و راه اندازی آن در مرحله دوم هشت سال به طول خواهد انجامید.

رسانه های گروهی چین هم خبر آغاز ساخت فاز دوم نیروگاه برق هسته ای بوشهر را به طور گسترده پوشش داده و گزارش های تصویری از آن منتشر کرده اند.

منبع: خبرگزاری شینهوا برچسب‌ها چین انرژی هسته ای ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین انرژی هسته ای ایران چین انرژی هسته ای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری، مدیرعامل شرکت فراب در نشست خبری افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا اظهار داشت: در سال ۱۳۸۷ مقامات دولت ایران و سریلانکا تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به حوزه برق و انرژی کشور سریلانکا امضا کردند و به‌موجب آن قرارداد احداث مگاپروژه سد نیروگاه اومااویا با پیمانکار ایرانی به امضا رسید.

وی افزود: کار این پروژه از سال ۲۰۱۶ در سریلانکا آغاز شد و هم‌اکنون این پروژه با گذر موفق از مراحل تست و پیش‌راه‌اندازی، آماده بهره‌برداری رسمی توسط مقامات دو کشور است.

حیدری خاطر نشان کرد: شرایط جغرافیای خاص کشور سریلانکا با ۱۰۳ رشته رودخانه و بارش‌های شدید موسمی می‌شود به همین دلیل این کشور مشکلاتی در زمینه مدیریت منابع آبی و تأمین برق دارد که در پروژه چندمنظوره اومااویا، هر دوی این موارد دیده شده به‌طوری که با ساخت دو سد جریانی، تونل، نیروگاه زیرزمینی، خط انتقال آب و خطوط انتقال برق، این مگاپروژه با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیون دلاری توسط دولت سریلانکا، اجرایی شده است.

وی ادامه داد: این پروژه مجموعاً در مساحتی با طول و عرض ۲۳ کیلومتر در ۴۰ کیلومتر، در منطقه‌ای کوهستانی با بارش‌های موسمی سنگین و بدون جاده‌های دسترسی اجرایی شده، با این شرایط، این پروژه پیچیدگی‌ها و مشخصات منحصربه‌فردی داشته، از جمله آنکه یک شفت قائم ۷۰۰ متری با قطر ۳ متر ایجاد شده تا نیروگاه برق در عمق ۷۵۰ متری زمین احداث شود و آب با فشار برای تولید برق به نیروگاه منتقل شود.

مدیرعامل شرکت فراب اضافه کرد: پروژه چندمنظوره اومااویا شامل دو سد جریانی، تونل، نیروگاه زیرزمینی، خط انتقال آب و خطوط انتقال برق با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیون دلاری توسط دولت سریلانکا و به دست متخصصان ایرانی اجرایی شده و هم‌اکنون آماده بهره‌برداری رسمی است.

حیدری اضافه کرد: در این پروژه مجموعاً ۱۲۰ مگاوات ظرفیت تولید برق دیده شده که در دو نیروگاه زیرزمینی ۶۰ مگاواتی است و آب برای ۵ هزار هکتار اراضی کم‌آب سریلانکا مدیریت و هدایت خواهد شد.

وی افزود: مهندسان ایرانی به‌گونه‌ای با استانداردهای دقیق کار را به اجرا رسانده‌اند که در مدت چندین ساله اجرای این پروژه، با وجود پیچیدگی‌های طرح و شرایط سخت محیطی، هیچ خسارت جانی و مالی نداشته‌ایم.

کد خبر 6079865 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وحشت صهیونیست‌ها از بازدارندگی هسته ای ایران
  • تخصیص ۴۵ میلیارد برای ساخت پنل خورشیدی در تنگستان
  • هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود
  • اگر به نیروگاه بوشهر حمله کنید، نخستین ضربه را متحدین شما در خلیج فارس خواهند خورد!
  • اگر به نیروگاه بوشهر حمله کنید اولین ضربه را متحدین شما در خلیج فارس خواهند خورد!
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • نفوذ هکرها به نهادهای مهم اسرائیل | هک مرکز پژوهش‌های هسته‌ای نیروگاه دیمونا
  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • مرکز پژوهش‌های هسته‌ای نیروگاه «دیمونا» هک شد
  • سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد