Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: در جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور از وزارت راه و شهرسازی درخواست شد تا با توجه به طولانی شدن زمان تحویل واحد‌های این طرح که بیش از ۱۰ سال شده است، زمان بندی مناسبی برای اتمام و تحویل این واحد‌های مسکونی ارائه کند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحمانی فضلی در حاشیه سی و نهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در باره ارزش افزوده خدمات در حوزه مخابرات افزود: این موضوع که اخیرا مطرح شده هم مردم مراجعات متعددی در فضای مجازی و رسانه‌ها داشتند، هم وزیر ارتباطات مطرح کرد و همچنین تماس‌های بسیاری با ستاد داشتند و مردم پیگیر نحوه بازگشت این اضافه دریافت بودند که وزیر ارتباطات نیز اشاراتی داشت و راه‌هایی را برای این منظور پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با این حال در ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی نیز مصوب شد تا این موضوع تعیین تکلیف شود که رقم واقعی چقدر بوده و کدام یک از اپراتور‌ها و شرکت‌ها این مبالغ را دریافت کرده اند و اگر قرار بر بازگشت این مبالغ باشد، روش بازگشت ان نیز مشخص شود.

رحمانی فضلی در ادامه موضوع مسکن مهر را از موضوعات مهم مطرح شده در این جلسه ستاد اعلام کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی گزارشی از روند فعالیت‌ها در این حوزه ارائه کرد که براساس این گزارش، از مجموع واحد‌های باقی مانده حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی آماده شده و اقدامات مختصری باقیمانده است که به دنبال تامین منابع هستند تا بتوانند واگذار کنند.

وی افزود: حدود ۷۰ هزار واحد دیگر هم در مراحل ساخت نهایی است که در این جلسه مطرح و از وزارت راه و شهرسازی درخواست شد تا با توجه به طولانی شدن زمان تحویل واحد‌های این طرح که بیش از ۱۰ سال شده است، زمان بندی مناسبی برای اتمام و تحویل این واحد‌های مسکونی ارائه کند.

وزیر کشور گفت: یکی از مشکلات این واحد‌ها خدماتی است که مردم نیاز دارند، از جمله مراکز مهمی، چون مدارس، مراکز درمانی و کلانتری‌ها که مقرر شد سایر دستگاه‌ها نیز همکاری کنند.

رحمانی فضلی در ادامه به موضوع سامانه‌ها در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و گفت: این موضوع امروز در جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی مطرح شد که پیشرفت خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: موضوع سامانه‌ها به ۹ سال پیش بر می‌گردد که باید تمام سیستم‌های تولیدی، تجاری و توزیعی کشور در حوزه‌های مالی و غیرمالی باید سامانه‌هایی داشته باشند که تمام نقل و انتقالات و گردش کالا و مسیر گردش کالا و پول، دقیقاً شناسایی و قابل رصد و کنترل باشد.

رحمانی فضلی اظهار داشت: در یک دوره یکساله بر این موضوع متمرکز شدیم و رئیس جمهور تاکید زیادی بر اجرای این امر دارد و در جلسه امروز نیز دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارشی ارائه کرد.

وزیر کشور گفت: زمان بندی ما براین اساس است که تا ۱۵ اسفند سال جاری این سامانه‌ها فعال شود.

وی افزود: گزارش‌های پیشرفت نیز به صورت ماهانه دریافت می‌شود و هرسه ماه نیز شخصاً جلسه‌ای با ستاد دارم تا این مسئله به سرعت حل شود.

رحمانی فضلی افزود: اگر این تلاش‌ها به نتیجه برسد، می‌توانیم ادعا کنیم بیش از ۸۰ درصد معاملات و نقل و انتقالات کاملاً شفاف و قابل رصد و نظارت می‌شود و این امر می‌تواند در جلوگیری از فساد و مبارزه با رانت بسیار موثر باشد.

وی خاطر نشان کرد: در سی و نهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، گزارش روند اجرای مصوبات جلسات پیشین ارائه و بحمدالله روند کار و پیگیری‌ها مثبت ارزیابی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رحمانی فضلی وزیر کشور مبارزه با رانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس کل دادگستری گلستان در این جلسه با اشاره به نظر صریح سازمان انرژی اتمی ایران مبنی بر این که هیچ گونه نگرانی درباره پرتوزایی در ارتباط با استحصال یُد در کارخانه یُد استان وجود ندارد گفت: ۲ واحد تولیدی جدید برای استحصال یُد در استان مجوز محیط زیست را دریافت کرده اند، اما با وجود طی همه مسیر‌های قانونی هنوز موفق به استحصال نشده اند.
حیدر آسیابی افزود: در این  جلسه به دستگاه‌های متولی  ۲ ماه مهلت داده شد تا موانع برای سر راه آغاز به کار این ۲ واحد را برطرف کنند و این واحد‌ها حداکثر تا پایان خرداد وارد مدار تولید شوند.
وی ادامه داد: مدیر کل بازرسی هم مکلف شد موانع ایجاد شده در مسیر بهره برداری این واحد‌ها را بررسی و اگر ترک فعلی از سوی دستگاه‌های متولی صورت گرفته باشد به دادستانی  گزارش دهد.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای حمایت از طرح گردشگری کبودوال هم که سال‌هاست بدون نتیجه مانده است، ایراد‌ها و موانع در این جلسه مطرح و قرار شد این موانع در جلسه کارشناسی در دادستانی مرکز استان با حضور اداره کل بازرسی و سایر ارگان‌های نظارتی، بررسی و برای رفع موانع اقدام شود.
حیدر آسیابی با اشاره به دغدغه مهم مسکن هم ادامه داد: کمبود زمین یکی از مهم‌ترین مشکلات طرح شده در این جلسه بود که قرار شد با حمایت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تا جایی که امکان دارد و قانون اجازه می‌دهد، برای تامین آن همکاری شود.
وی ادامه داد: اعمال مشوق‌ها در زمینه تراکم در بافت‌های فرسوده به ویژه در گرگان، یکی دیگر از راهکار‌های طرح شده در این جلسه برای رفع مشکل کمبود مسکن بود که شهرداری برای این مشوق‌ها اعلام آمادگی کرد.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای حل مشکل تسهیلات ساخت و ساز هم، در این جلسه مصوب شد بانک‌ها به تکلیف قانونی خود برای پرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی طرح نهضت ملی مسکن به بخش خصوصی عمل کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یک هزار و ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد آذربایجان شرقی تحویل شد
  • امسال در قم هر ماه ۳۵۰ واحد مسکن روستایی و شهری تحویل می‌شود
  • جشن واگذاری بیش از ۲ واحد مسکونی در استان سمنان
  • احداث ۱۹ هزار واحد مسکونی در استان سمنان
  • امکانات زیرساختی طرح‌های حمایتی مسکن سریع‌تر تامین شود
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • ادامه رایزنی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با نیرو‌های مسلح برای ساخت واحد‌های طرح نهضت ملی مسکن
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • تحویل هزار و ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تهران تا پایان سال
  • تحویل ۴ باب خانه محرومین در روستای خوجین خلخال