Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@20:06:45 GMT

وزیر خارجه مکزیک: مسئول حفاظت از مورالس هستیم

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۵۶۷۶

وزیر خارجه مکزیک: مسئول حفاظت از مورالس هستیم

به گزارش خبرگزاری پرنسالاتینا، مارسلو ابرارد در صفحه توییترش نوشت: یک هواپیمای نیروی هوایی مکزیک پیش تر برای انتقال مورالس وارد بولیوی شد و او نیز سوار بر این هواپیما شد. ابرارد تاکید کرد که مورلس از ان پس تحت حفاظت دولت مکزیک قرار دارد.

این اظهارات وزیر خارجه مکزیک در حالی منتشر شده است که مورالس پیش از ترک کشورش، قول داد که بزودی با انرژی و قدرت بیشتری بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه مکزیک همچنین در صفحه توییترش عکسی را از حضور مورالس در هواپیمای مکزیکی منتشر کرد که وی پرچم مکزیک را در دست دارد.

ابرارد عنوان کرد که زندگی رئیس جمهوری پیشین بولیوی در خطر قرار داشته و به همین دلیل به وی پناهندگی اعطا شد.

پس از انتخابات ریاست جمهوری بیستم اکتبر (۲۸ مهر) بولیوی، اپوزیسیون مدعی تقلب در انتخابات شد و درگیری‌های خشونت‌آمیزی رخ داد. پس از آنکه «سازمان کشورهای آمریکایی» (OAS) روز یکشنبه گزارشی درباره تقلب در جریان انتخابات ارائه کرد، ارتش بولیوی خواستار کناره‌گیری مورالس شد و در نهایت، وی استعفایش را اعلام کرد.

به دنبال استعفای مورالس و کناره‌گیری شمار زیادی از معاونان و متحدان وی در دولت و پارلمان، تلاش‌ها برای تعیین رئیس جمهوری موقت آغاز شده است. بر اساس قانون اساسی بولیوی «آدریانا سالواتیرا» رئیس سنا می‌توانست جانشین مورالس شود اما او نیز یکشنبه استعفا کرد. از این رو، «ژانین آنز» معاون دوم سنای بولیوی گفته که وی آماده است کنترل کشور را در دست بگیرد.
او که طبق قانون اساسی امکان ریاست جمهوری را دارد، با چشمانی گریان اظهار کرد که سنا روز سه‌شنبه جلسه‌ای تشکیل خواهد داد. او از اعضای پارلمانی «حزب جنبش سوسیالیسم» وابسته به مورالس خواست تا در این جلسه شرکت کرده و راه‌ حلی طبق قانون اساسی یافته و رئیس جمهوری موقت را تعیین کنند.
استعفای مورالس باید رسماً به تأیید «مجمع قانونگذاری» که متشکل از اعضای سنا و مجلس نمایندگان است، برسد

برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری بولیوی مکزیک اوو مورالس بولیوی پروندهٔ خبری بحران در بولیوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری بولیوی مکزیک اوو مورالس بولیوی انتخابات ریاست جمهوری بولیوی مکزیک اوو مورالس بولیوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد

وزیر نفت همراه با رئیس‌جمهوری عازم اسلام‌آباد، پایتخت کشور پاکستان شد.

به گزارش شانا، سیدابراهیم رئیسی به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود، بامداد دوشنبه (سوم اردیبهشت‌ماه) در رأس هیئتی عالی‌رتبه از مقام‌های اقتصادی و سیاسی که جواد اوجی، وزیر نفت نیز در این هیئت حضور دارد، عازم اسلام‌آباد شد.

رئیسی در سفر دو روزه خود پس از استقبال رسمی از سوی شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، با وی دیداری خصوصی خواهد داشت و نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری همچنین با «آصف‌علی زرداری» همتای پاکستانی خود ملاقات می‌کند و افزون بر آن با سفر به بعضی از شهرهای دیگر این کشور با علما، نخبگان، بازرگانان و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

براساس این گزارش، تهران و اسلام‌آباد در دولت سیزدهم برای تقویت و توسعه روابط راهبردی تلاش کردند و این سفر نیز همسو با این اهداف انجام می‌شود زیرا دو کشور افزون بر اشتراکات فرهنگی و تمدنی، بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند؛ تبادلات تجاری ایران و پاکستان اکنون سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار است.

یکی از مهمترین محورهای این سفر، گفت‌وگو درباره صادرات گاز ایران به پاکستان است که در چند ماه گذشته بسیار جدی‌تر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان خردادماه ۱۳۸۸ به امضای رؤسای جمهوری دو کشور رسید.

روزی که این قرارداد امضا شد بیش از دو دهه از آغاز مذاکرات ایران برای صادرات گاز به هند و پاکستان موسوم به خط لوله صلح(آی‌پی) می‌گذشت. سرانجام ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۱ در چابهار و نقطه صفر مرزی کلنگ آغاز عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان در خاک این کشور بر زمین زده شد.

هرچند ایران طبق قرارداد بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۵۶ اینچ را از عسلویه تا ایرانشهر احداث و عملیاتی کرد اما این پروژه در خاک پاکستان نیمه‌کاره رها شد تا این‌که اسلام‌آباد امسال پس از ۱۰ سال وقفه، خبر از آغاز عملیات را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری عازم سریلانکا شد
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • دیدار استاندار ایالت پنجاب پاکستان با رئیس جمهوری اسلامی ایران
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • قدردانی وزیر امور خارجه پاکستان از مواضع تهران در حمایت از فلسطین
  • وزیر امور خارجه پاکستان از مواضع تهران در حمایت از فلسطین قدردانی کرد
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد