Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@20:00:42 GMT

لزوم نگاه متخصصانه به پاسخگویی سؤالات دینی

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۵۷۵۵

لزوم نگاه متخصصانه به پاسخگویی سؤالات دینی

رئیس گروه پاسخگویی تلفنی و پیامک مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی با تأکید بر ضرورت تخصصی شدن پاسخگویی ها گفت: نگاه متخصصانه به پاسخگویی باعث می شود که پاسخ ها ماهیتاً صحیح و دارای آسیب کمتری باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام «محمدجواد اصغری» در نشست تخصصی «پاسخگویی برخط، مسائل، ضرورت ها و آسیب ها» که به توسط نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی اصفهان برگزار شد، گفت: این مرکز بیش از دوازده سال است که در حال پاسخگویی به سؤالات دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس گروه پاسخگویی تلفنی و پیامک مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی افزود: این مرکز در ابتدا کار پاسخگویی را به شکل ستاد آغاز و با استقبال گسترده ی مردم به مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تبدیل شد.

 

اصغری با بیان این که ماهیت این مرکز، تخصصی است، گفت: ابتدایی ترین رویکرد تخصصی این است که هر کارشناس در حیطه ی علمی خود به پاسخگویی مشغول شود.

 

وی در ادامه با اشاره به ضرورت های پاسخگویی افزود: اولین ضرورت تخصصی شدن، وجود سازمان و مرکز تخصصی است که از این حیث مرکز ملّی مشکلی ندارد چرا که بنای مرکز از همان ابتدا بر تخصصی بودن وضع شد و در حال حاضر در شش گروه در حال پاسخگویی است.

 

حجت الاسلام اصغری دومین ضرورت را تربیت نیروی متخصص بیان کرد و گفت: باید با برنامه ریزی دقیق به دنبال تربیت نیروی متخصص که توان علمی لازم و مسلط به مهارت های ارتباطی داشته باشد، بود.

 

وی ادامه داد: سومین ضرورت، ارائه ی کار مدون در زمینه ی تجربیات کسب شده است. ضرورت تدوین منبع، ازجمله ضرورت هایی است که کمتر به آن توجه شده است.

 

رئیس گروه پاسخگویی تلفنی و پیامک مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به این که مهارت پاسخگویی امری متفاوت از توانمندی های علمی پاسخگویان است، اظهار داشت: ضرورت چهارم تنقیح نگاه ها و رویکردها در پاسخگویی است.

 

وی افزود: باید از تجربیات فراوانی که در بستر فعالیت پاسخگویی برای همکاران فراهم شده بهره برد و این تجربیات را به شکل مدون در آورد تا قابلیت استفاده و بهره بردن از آن ها فراهم شود.

 

حجت الاسلام اصغری اهمیت روش شناسی در پاسخگویی را مطرح کرد و گفت: متدولوژی یا همان روش شناسی برای هر گروه تخصصی متفاوت خواهد بود.

 

وی افزود: برخی از پاسخگویان در پاسخگویی نگاهی عقل گرایانه دارند و برخی نیز با نگاه نقل گرایی پاسخ می دهند، اگرچه هر دو نگاه در جای خود صحیح است، اما در عین حال انتخاب پاسخ مناسب باید به گونه ای باشد که مخاطب کمترین آسیب را ببیند.

 

رئیس گروه تلفنی و پیامک مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی با تأکید بر لزوم گروه بندی های علمی تصریح کرد: گروه بندی های علمی لازمه تخصصی شدن هر فعالیتی می باشد که در مرکز نیز مورد توجه قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: برگزاری دوره های مورد نیاز در آموزش به متخصصان پاسخگویی می تواند منجر به موفقیت و پیشرفت مرکز در زمینه پاسخگویی شود.

 

حجت الاسلام اصغری در پایان عنوان تصریح کرد: با توجه به ضرورت تدوین منبع در حوزه روش شناسی پاسخگویی، باید از طریق تشکیل کارگروه و تقسیم فعالیت بین اعضا، از پتانسیل موجود در مرکز بهره برده و در تدوین منبع گام برداریم.

 

پایان پیام/121

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد هفته وحدت هفته وحدت رفسنجان کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان شیراز دفتر تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه‌های علمی یادروز سعدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر مرکز سعدی‌شناسی گفت: علاوه بر برنامه‌های فرهنگی و هنری در بخش علمی استادان ارجمندی، چون میرجلال‌الدین کزازی دربارۀ «سعدی و رزمنامه»، اصغر دادبه دربارۀ «نگاه شاعرانه سعدی به مسئله جبر و اختیار»، ضیا موحد دربارۀ «سعدی، زبان و شخصیت» محمدنوید بازرگان دربارۀ «چراغ آدمیت در دریچه باد»، زرین‌التاج واردی دربارۀ «معرفت و محبت در نگاه سعدی و روزبهان»، محمدرضا خالصی دربارۀ «نگاه هستی‌شناختی سعدی به دوستی» و معین کاظمی‌فرد دربارۀ «ناظر معتبر در حکایت سعدی» سخن خواهند گفت.
کوروش کمالی سروستانی افزود: علاوه بر این دفتر دوازدهم سعدی‌شناسی که چهلمین دفتر سعدی‌شناسی از سال ۱۳۷۷ تاکنون است همزمان با یادروز سعدی منتشر می‌شود و چهارمین نمایشگاه «سماع قلم» که براساس آثار سعدی توسط هنرجویان استاد معین‌خواه خوشنویسی شده است با حضور استادان یدالله کابلی و محمد حیدری در تالار حافظ برگزار خواهد شد.
اول اردیبهشت در تقویم رسمی کشور به نام شاعر نامی سعدی شیرازی مزین شده است.

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های علمی یادروز سعدی
  • لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی
  • لزوم هوشیاری در برابر جنگ رسانه / جوانان را با قهرمانان دینی وملی آشنا کنید
  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • ۲۶۰ سامانه حمل و نقل هوشمند در جاده‌های مازندران نصب می‌شود
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • «نیشتر» را با صدای اردشیر منظم بشنوید
  • بانک‌ها در تله آفساید