Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@03:27:10 GMT

وسایل گرمایشی باید متناسب با اندازه محیط باشند

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۶۱۴۰

وسایل گرمایشی باید متناسب با اندازه محیط باشند

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس فوریت‌های پزشکی تاکید کرد که استفاده از وسایل گرمایشی متناسب با اندازه محیط، از نکات مهمی است که نادیده گرفته می‌شود و می‌تواند در جلوگیری از نشت گاز به محیط نقش ایفا کند.

محمد پونه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص حوادث ناگواری که در فصول سرد روی می‌دهد، گفت: با شروع فصل سرما و استفاده از وسایل گرمایشی در منازل و محیط کار و همچنین عدم رعایت نکات ایمنی و گاهی عدم آگاهی از چگونگی استفاده از وسایل گرمایشی، حوادث مرگباری رخ می‌دهد که اهمیت موضوع ایجاب می‌کند مردم در رعایت نکات ایمنی نهایت دقت را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس فوریت‌هی پزشکی با بیان اینکه «رعایت استانداردهای هر یک از وسیایل گرمایشی مورد استفاده باید طبق دستوالعمل شرکت سازنده آن باشد»، ادامه داد: عدم استفاده صحیح از وسایل گرمایشی و نصب غیراستاندارد این وسایل سبب گازگرفتگی با گاز منواکسیدکربن ناشی از سوختن ناقص ماده سوختنی خواهد شد و می‌تواند فرد یا افراد خانواده را به کام مرگ بکشاند.

وی در خصوص نصب صحیح وسایل گرمایشی و راه‌های جلوگیری از مسمومیت با گاز منواکسیدکربن، اظهار کرد: بررسی دودکش‌های بخاری در بالای پشت بام از مواردی‌ست که در قدم اول باید مورد توجه قرار بگیرد؛ نصب صحیح بخاری و بررسی اتصالات بخاری نیز قدم مهم دیگری‌ست که بی‌توجهی به آن به‌طور مستقیم می‌تواند باعث نشت گاز منواکسیدکربن شود.

پونه با بیان اینکه «بررسی شیلنگ گاز ورودی به بخاری از لحاظ سالم‌بودن و عدم نشت گاز نیز باید در ابتدای نصب مورد توجه قرار گیرد»، اضافه کرد: سالم‌بودن بخاری از نظر رنگ شعله (آبی‌بودن رنگ شعله) و بررسی داغ‌شدن لوله بخاری هنگامی که بخاری روشن است، از جمله مواردی‌ست که حتماً پس از راه‌اندازی بخاری باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

این کارشناس فوریت‌های پزشکی استانداربودن تهویه اتاق‌ها از نظر مهندسی را نکته‌ای زیرساختی بیان کرد و گفت: تعبیه هواکش در اتاق از جمله نکات ایمنی‌ساز است که در ساخت‌وسازها باید مورد توجه قرار بگیرد. نکته مهم و آخر اینکه، استفاده از وسایل گرمایشی متناسب با اندازه محیط، از نشت گاز به محیط جلوگیری به‌عمل می‌آورد.

پونه در پاسخ به این سوال که «مسمومیت با منواکسیدکربن چه علائمی دارد»، اظهار کرد: مسمومیت با منواکسیدکربن علایمی همچون سردرد، سرگیجه، حالت تهوع، استفراغ دارد. البته این حالات، در مراحل شدیدتر می‌تواند اختلال هوشیاری، تشنج، کُما و مرگ را در پی داشته باشد.

این کارشناس فوریت‌های پزشکی با تاکید بر اینکه «اگر به هر علت دچار مسمومیت با منواکسیدکربن شدیم، بلافاصله از محیط خارج شده و به فضای باز برویم»، تصریح کرد: علاوه‌بر خود، اگر افراد دیگری هم در محیط هستند، سعی کنیم آنان را از محل خارج کنیم و اگر قادر به خارج‌کردن آنان از محیط نیستیم، سیستم گرمایشی که باعث مسمومیت شده است را خاموش کرده و در و پنجره‌ها را جهت برقراری تهویه هوا باز نماییم و سریعاً با اورژانس ۱۱۵ تماس حاصل نماییم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گازگرفتگي منواکسیدکربن بخاری تهویه نشت گاز فوريت هاي پزشكي اورژانس 115 نکات ایمنی مسمومیت با مونوکسیدکربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید

تشکیل سوراخ‌ها در هندوانه ممکن است به دلیل ورود حشرات یا مشکلات رشد ایجاد شود.

به گزارش همشهری، هندوانه یک نوع میوه آبدار است که معمولاً در فصل تابستان مصرف می‌شود.

این میوه محبوب گاهی، می‌تواند نیترات داشته باشد که معمولاً به علت کود‌های شیمیایی یا فرآورده‌های کشاورزی استفاده شده در کشت و پرورش آن ممکن است اتفاق بیفتد.

با شناخت علائم وجود نیترات در هندوانه که در ادامه خواهیم گفت، از مصرف این هندوانه‌ها خودداری کنید تا دچار عوارض و مسمومیت‌های ناشی از آن نشوید. برای آنکه بدانید آیا هندوانه‌ای که خریداری کرده‌اید، نیترات‌دار است یا خیر، با ما همراه باشید.

تکه‌ای از گوشت هندوانه را در آب قرار دهید

برای بررسی میزان نیترات در هندوانه و جلوگیری از مسمومیت، می‌توانید یک تکه از گوشت هندوانه را در آب تمیز قرار داده و منتظر بمانید.

اگر آب تغییر رنگ داده و به رنگ صورتی تند تبدیل شود، این نشانه‌ای از وجود نیترات‌های زیاد در هندوانه است و بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

رنگ زرد پوست هندوانه نمایانگر میزان بالای نیترات است

نیتروژن یک عنصر اساسی برای رشد گیاهان است، اما برخی کشاورزان در پرورش هندوانه از افزودن نیترات به زمین بیش از حد استفاده می‌کنند تا به رشد سریع‌تر هندوانه کمک کنند. این عمل می‌تواند منجر به تجمع نیترات‌های اضافی در گوشت هندوانه شود که مصرف آن می‌تواند به مسمومیت منجر شود.

به همین دلیل باید توجه داشت که زردی پوست هندوانه نشانه‌ای از افزایش نیترات است. هنگام خرید هندوانه، به رنگ داخل پوست آن نیز توجه کنید. اگر رنگ آن زرد باشد، بهتر است از خرید آن خودداری کنید. همچنین، گوشت هندوانه نباید خطوط سفید رنگ داشته باشد.

هندوانه که در وسطش حفره دارد مشکوک است

اگر هندوانه دارای حفره بزرگ و عمیق در وسط آن باشد، این می‌تواند نشانه‌ای از استفاده از هورمون‌های رشد یا مانده در هندوانه باشد. هندوانه‌ای که هورمون‌های رشد دارد ممکن است مواد مضر را در خود جذب کرده باشد و مصرف آن می‌تواند به مسمومیت منجر شود. بهتر است از مصرف هندوانه‌های دارای حفره‌های بزرگ و عمیق خودداری کنید.

برای تشخیص هندوانه‌ای که ممکن است مشکل داشته باشد، باید وزن آن را مورد بررسی قرار دهید. هندوانه باید به نسبت اندازه‌اش، سنگین و سفت باشد. اگر احساس می‌کنید هندوانه خیلی سبک است یا احساس می‌کنید که دارای حجم زیادی هوا درون آن است، احتمالاً مشکلی وجود دارد. هندوانه‌ای که به خوبی رسیده است، هنگام بلند کردن بسیار سنگین خواهد بود.

سوراخ‌های هندوانه را بررسی کنید

تشکیل سوراخ‌ها در هندوانه ممکن است به دلیل ورود حشرات یا مشکلات رشد ایجاد شود. در برخی موارد، این سوراخ‌ها به عنوان نشانه از حشرات تلقی می‌شوند، اما در واقعیت ممکن است مرتبط با مقدار زیاد نیترات باشند. حتی اگر داخل هندوانه خوب باشد، وجود سوراخ می‌تواند باعث خرابی گوشت هندوانه شود؛ بنابراین بهتر است هندوانه‌ای که سوراخ دارد را خریداری نکنید.

دیگر خبرها

  • مسمومیت 130 سرباز اسرائیلی
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • فیلم| انتقاد اژه‌ای از وثیقه‌های سنگینی که با جرم متناسب نیست
  • پیشگیری از مسمومیت غذایی
  • چرا حقوق و مالیات‌ها متناسب نیست؟
  • چرا حقوق و مالیات‌ها در کشور متناسب نیست؟
  • خطر مرگ؛ این گیاهان را دیگر نخورید
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی ایران مدرن و متناسب با تهدیدات خارجی
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه