Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-پلیس فدرال آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که بیش از ۲ هزار خارجی که وارد این کشور شده اند را اخراج کرده است.

پلیس فدرال آلمان اعلام کرد: طی ۹ ماهه سال جاری میلادی (۲۰۱۹) از اقامت دو هزار و ۱۱۴ تبعه خارجی در آلمان جلوگیری شده است.

بر اساس این گزارش، برخی از این اتباع درخواست پناهندگی داده بودند که با درخواست آن ها موافقت نشده و از آلمان اخراج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس فدرال آلمان اضافه کرده است که ۷۳۶ تبعه خارجی نیز به بیرون از مرزهای این کشور منتقل شدند.

پیش تر شبکه خبری دویچه وله آلمان گزارش داده بود، شمار اتباع خارجی که در آلمان زندگی می کنند و مکلف به ترک این کشور شده اند، در سال جاری افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، دولت آلمان می خواهد با استفاده از قانون «اخراج تنظیم شده» که امسال به اجرا درآمده، شمار برگشت ها را سریعاَ افزایش دهد.

این در حالی است که پیش تر وزارت خارجه آلمان تایید کرده بود که دولت ترکیه قصد دارد روز پنجشنبه هفت عضو آلمانی تبار داعش را به این کشور بازگرداند.

فرانکفورتر آلگماینه به نقل از دولت فدرال آلمان اعلام کرد که خبر مربوط به بازگرداندن هفت عضو سابق گروه تروریستی داعش از سوی ترکیه به این کشور صحت دارد.

بر این اساس ترکیه قصد دارد این افراد را که تابعیت آلمانی دارند روز پنجشنبه به کشورشان بازگرداند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس

مقام‌های امنیتی در انگلیس و آلمان از دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در کشورهای خود خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است روز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

متهم در بیانیه‌ای که در ماه سپتامبر توسط وکلای وی توزیع شد، به "بی گناهی کامل" خود اعتراض کرد. در عوض، او تاکید کرد که زندگی حرفه ای خود را صرف آموزش دیگران در مورد چالش ها و تهدیدات ناشی از حزب کمونیست چین کرد.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

در آلمان نیز سه مظنون که گفته می شود برای چین جاسوسی می کردند روز دوشنبه دستگیر شدند. دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از آنها، توماس آر. را متهم می کند که اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای به دست آورده است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد.

گفته می شود برای این کار وی از یک زوج به نام های هرویگ و اینا اف که یک شرکت در دوسلدورف را اداره می کنند، استفاده کرده است. این سه شهروند آلمانی متهم به فعالیت به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قوانین تجارت خارجی هستند.

به این ترتیب اندکی پس از سفر اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان به چین، "ینس رومل"، دادستان کل فدرال آلمان سه مظنون به جاسوسی را دستگیر کرد که گفته می شود اطلاعات مربوط به فناوری نظامی را به سرویس مخفی چین منتقل کرده اند.

به گفته دادستان کل فدرال آلمان مظنون اصلی 59 ساله توماس آر. گفته می شود که با یکی از کارکنان سرویس مخفی چین MSS در تماس بوده و به داده هایی در مورد "فناوری های نوآورانه ای که می توان از آنها به صورت نظامی استفاده کرد" دست پیدا کرده است.

به گفته دادستانی فدرال آلمان اطلاعاتی که گفته می شود به افسر اطلاعاتی چین داده شده است، از جمله، در مورد قطعات ماشین آلات مدرنی است که می توانند در موتورهای قدرتمند کشتی به عنوان مثال در کشتی های جنگی استفاده شوند.

علاوه بر این، گفته می شود که متهم از طرف MSS یک لیزر ویژه در آلمان تهیه کرده و بدون مجوز دستگاه را به چین صادر کرده است.

تقویت دفاع هوایی در دستورکار آلمانافزایش چشمگیر قیمت بنزین در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • (ویدئو) حضور پرتعداد و عجیب مهاجران آفریقایی در آلمان!
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • سایه تهدیدات امنیتی بر سر مسابقات یورو ۲۰۲۴ آلمان
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • مشاور عضو پارلمان اروپا به ظن جاسوسی برای چین بازداشت شد
  • چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد
  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس