Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از عرب ۴۸، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانسی در کنست به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد توافق صلح با اردن گفت: «روابط دوجانبه برگرفته از ملاحظات سودمند و وابستگی دو طرفه است».

وی مدعی شد: «نمی‌خواهم توضیح دهم که چگونه برای جلوگیری از سیطره بر اراضی آنها با یکدیگر همکاری می‌کنیم، اگر قدرت بازدارندگی در مقابل مصر و اردن از بین رود، صلح نیز نابود خواهد شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نتانیاهو گفت:‌ «توافق صلح با اردن، مصلحتی آشکار است و اهمیت ثبات در اردن مانند اهمیت ثبات در مصر و توافق‌های صلح یا لزوم عدم تسلط گروه‌های اسلامی است. این منفعتی آشکار برای ما و دو نظام مصر و اردن است. از یک سو سودی از حمله به ما نمی‌برند، چرا که ما قوی هستیم و از سوی دیگر قدرت ما مانع تسلط گروه‌های اسلامی بر این رژیم‌ها می‌شود».

وی در ادامه افزود: «همکاری امنیتی به حدی گسترش یافته است که نمی‌توان آن را توصیف کرد و همکاری شامل طرح‌های زیرساختی در خدمت به اردن و اسرائیل می‌شود اما باید گفت که این روابط همچنین متاثر از ماهیت این رژیم‌ها به دلیل مسأله فلسطین است». 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان این‌‌که در سال ۲۰۰۹ و پیش از ریاستش دیداری دوستانه و محرمانه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهوری مصر و «عبدالله دوم»، پادشاه اردن در لندن داشته است، مدعی شد که اسرائیل امروز قوی‌تر و آسیب‌پذیری آن بسیار کمتر شده است.

وی اداعا کرد که کلید نخست سازش با کشورهای عربی در گرو آن است که آنها درک کنند ما از قدرت بازدارندگی برخوردار هستیم و قدرت تخریب ما را ندارند.  

نتانیاهو در ادامه مواضع بی‌اساس خود افزود: «ما از طریق قدرت بازدارندگی با مصر و اردن در صلح هستیم، شما این را صلح سرد می‌نامید اما باید بدانید که اگر اسرائیل ضعیف شود و قدرت امروزش را از دست دهد، اسلام گراها در اردن و همچنین مصر قدرت می‌یابند». 

وی در پایان گفت: «تا زمانی که ما قوی‌تر باشیم، آنها در کنار ما باقی خواهند ماند حتی رژیمی مانند رژیم مُرسی به دلیل قدرت ما ملتزم به حفظ همین توافق است، اگر ما ضعیف شویم، توافق‌های صلح متزلزل خواهد بود».

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مصر اردن قدرت بازدارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان «سپند» وزارت دفاع/ تشکیل سازمان «سپند»باعث قدرت بازدارندگی کشور می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه) صحن مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره کلیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی که با عنوان طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع شناخته می‌شود، با کلیات این طرح موافقت کردند.

ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن ارائه گزارش این کمیسیون از طرح مورد نظر، گفت: طرح تقویت و توسعه علوم، پژوهش و نوآوری دفاعی کشور (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری سپند) که جهت بررسی به این کمیسیون ارجاع شده بود با حضور مسؤولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در جلسه مورخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ با اصلاحاتی در متن به تصویب رسید.

وی در خصوص موضوع این طرح، عنوان کرد: موضوع تصویب یک زیرساخت قانونی برای پیشبرد فعالیت‌های سازمان پژوهش‌ها و نوآوری‌های دفاعی است که به صورت تلخیص «سپند» نامیده می‌شود. سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که امروز درباره آن تصمیم می‌گیریم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هدف تشکیل این سازمان را مقابله با تهدیدهای نو پدید و نوظهور و رسیدن به فناوری‌های جدیدی که در حوزه‌های دفاعی و امنیتی در دنیا در حال پیشرفت است خواند و افزود: بخشی از این فناوری‌ها، فناوری‌های آفندی و بخشی توانمندی مقابله با تهدیدهای دشمن است. در حال حاضر در سازمان سپند در حوزه‌هایی مانند لیزر، پدافند هسته‌ای و موضوعاتی مثل الکترو مغناطیس یا صوت توسط دانشمندان ایرانی کار می‌شود و دستاوردهای آن به مجموعه دفاعی کشور ارائه می‌شود.

عمویی با اشاره به اینکه امروز در دنیا بخش زیادی از تحقیق و توسعه در فناوری‌های نو در مراکز نظامی مستقر است، عنوان کرد: در کشور ما هم به همت شهید فخری زاده در سال ۸۹ بر اساس تدبیر فرماندهی کل قوا سازمانی برای پیشبرد تحقیقات نوین و پژوهش‌های جدید حوزه فناوری و دفاعی تشکیل و در سال ۹۷ پس از تصمیم فرماندهی کل قوا زمینه فعالیت آن فراهم شد. هدف کار تمرکز بر حوزه تحقیق و توسعه در حوزه‌هایی است که بخش خصوصی آمادگی سرمایه گذاری در آن‌ها را ندارد اما در طرح پیشنهادی این زمینه فراهم شده که از توانمندی‌های بخش خصوصی هم استفاده شود.

وی اظهار کرد: بر اساس این قانون، یک سازمان مستقل ذیل وزارت دفاع تشکیل می‌شود که دستورکار آن پیشبرد تحقیق و توسعه در فناوری‌های نو مصوب ستاد کل نیروهای مسلح است. در موضوع ابعاد نیروی انسانی و مالی آن هم در طرح پیش بینی شده که از ظرفیت نیروی انسانی موجود، وزارت دفاع و همچنین منابع بودجه‌ای این وزارت استفاده شود.

تشکیل سازمان «سپند»باعث قدرت بازدارندگی و تضمین امنیت کشور می‌شود

حجت‌الاسلام «مجتبی ذوالنوری» در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی پس از تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع (سپند) اظهار کرد: امروز سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و در حال حاضر در شرایطی به سر می‌بریم که نیروهای مسلح و سپاه ما با اقتدار، صلابت و قدرت کامل هستند و رژیم صهیونیستی را تنبیه کردند.

وی ادامه داد: در این شرایط مجلس با تصویب کلیات طرح مذکور هدیه خوبی به نیروهای مسلح و بدنه دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران داد.

نایب‌رییس مجلس شورای اسلامی درباره طرح سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع گفت: دنیا به سمت تجهیزات نوین و زیستی در حال حرکت است و این طرح در این راستاست. اقدام امروز مجلس عملاً زمینه نیروهای مسلح کشور را در کسب قدرت بازدارندگی و تنبیه دشمنان اسلام و تضمین امنیت کشور فراهم می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!
  • تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه دولت نتانیاهو
  • اشاعه ایران‌هراسی یا تبلیغ بازدارندگی؟
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی
  • بر باد رفته؛ ۷ ستونی که از اسرائیل فروریخت | تل‌آویو دیگر قادر به مدیریت اوضاع نیست
  • نخست وزیر پیشین قطر خطاب به اعراب: به زانو درآوردن ایران را فقط در خواب خواهید دید!
  • حزب الله لبنان: «وعده صادق» بازدارندگی تل‌آویو را از بین برد
  • تاریخچه روابط اردن و رژیم صهیونیستی
  • تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان «سپند» وزارت دفاع/ تشکیل سازمان «سپند»باعث قدرت بازدارندگی کشور می‌شود