Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سازمان نقشه‌برداری کشور، برای پیگیری این موضوع مسعود شفیعی رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور طی نامه‌ای به محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور درخواست کرد اعتبار مورد نیاز برای انجام این طرح (۳۸۴میلیارد ریال) در قالب یک ردیف اعتباری در لایحه بودجه سال ۹۹ لحاظ شود.
در این نامه آمده است: بازگشت به نامه شماره ۱۴۰۵۱۷ مورخ ۱۴ /۷/ ۱۳۹۸ دبیر محترم شورای عالی مدیریت بحران کشور مبنی بر درخواست ایجاد ردیف اعتباری مورد نیاز در بودجه سنواتی برای تکمیل طرح‌های اولویت‌دار، به استحضار می‌رساند در اجرای مصوبه شماره ۵۹۲۸/ ۵۳۲۹۱ مورخ ۲۸ /۴/ ۱۳۹۶ هیئت محترم وزیران و در راستای مصوبات کارگروه بسته اجرایی برنامه کاهش خطر فروریزش و افزایش ایمنی شریان‌های حیاتی شهر تهران، طرح یک ساله "پایش حرکات پوسته زمین در تهران با روش ژئودتیکی و تعیین مناطق فرونشست "با هزینه‌ای بالغ بر ۳۸۴ میلیارد ریال که عمدتاً شامل هزینه تامین تجهیزات پایشی مدنظر است، از طرف این سازمان به سازمان مدیریت بحران کشور ارائه گردید که علی‌رغم تصریح طرح فوق به عنوان پروژه اولویت اول در مصوبه فوق‌الذکر و مکاتبات متعدد این سازمان در دوسال گذشته، تاکنون هیچ‌گونه اعتباری برای انجام این طرح تخصیص داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیکن این سازمان با امکانات محدود خود بررسی فرونشست شهر و استان تهران را در اولویت کاری خود قرارداده و تاکنون دو اطلس و نقشه از وضعیت پدیده فرونشست در شهر تهران و مناطق اطراف آن را در اختیار مسئولین محترم مدیریت بحران شهری و کشوری قرار داده است. با عنایت به اینکه سازمان نقشه‌برداری کشور در حال حاضر ردیف اعتباری برای اجرای طرح مذکور ندارد، خواهشمند است دستور فرمایید اعتبار مورد نیاز برای انجام طرح به میزان ۳۸۴ میلیارد ریال در قالب یک ردیف در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ لحاظ شود.
 

برچسب‌ها فرونشست زمین سازمان برنامه و بودجه کشور سازمان نقشه برداری کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرونشست زمین سازمان برنامه و بودجه کشور سازمان نقشه برداری کشور فرونشست زمین سازمان برنامه و بودجه کشور سازمان نقشه برداری کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟

روز گذشته نمایندگان مجلس در ادامه بررسی بند‌های درآمدی لایحه بودجه سال‌آینده با واردات خودرو‌های دست دوم از مناطق آزاد مخالفت کردند. بر این اساس نمایندگان با ۲۱۲ رای موافق، ۱۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در صحن، با حذف بند الحاقی ۶ تبصره ماده واحده لایحه بودجه، مربوط به واردات خودرو‌های خارجی از مناطق آزاد در سال آینده مخالفت کردند. این در حالی است که پیش‌تر رئیس سازمان برنامه و همچنین معاون‌اول رئیس‌جمهور انتقاداتی را به مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح کرده بودند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما مصوبه کمیسیون تلفیق در این مورد چه بود؟ آن‌طور که پیدا است نیت اعضای این کمیسیون، تنظیم بازار خودرو‌های وارداتی بود. البته آن‌ها دولت را مکلف کردند با شناسایی خودرو‌های خارجی غیرآمریکایی از ورود خودرو‌های آمریکایی حاضر در مناطق آزاد به سرزمین اصلی جلوگیری کند. همچنین دولت مکلف بود ظرف مدت یک‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به ثبت‌سفارش و اجازه واردات خودرو‌های غیرآمریکایی موجود در مناطق آزاد تجاری و صنعتی اقدام کند.

به‌رغم اینکه این امکان برای دولت ایجاد شده بود تا از محل ورود این خودرو‌ها به سرزمین اصلی درآمدی معادل ۱۷‌هزار میلیارد تومان کسب کند، اما دولت با آن مخالف بود. محمد‌باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که به نمایندگی از دولت در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه در مجلس حاضر شده بود، نمایندگان را خطاب قرار داد و گفت من یک سوال از شما دارم؛ شما که مجلس انقلابی هستید چرا اجازه دادید برای دریافت ۱۷‌هزار میلیارد تومان درآمد، خودرو‌های لوکس مستعمل وارد کشور شود؟ مگر واردات آن‌ها ممنوع نبود؟ شما که به بخش فرودست متعهد هستید چه پاسخی برای آن‌ها خواهید داشت؟ چه کسانی پشت این خودرو‌ها هستند؟ آیا به نرخ ارز فشار وارد نمی‌شود؟

در حالی دولت با واردات خودرو‌های دست‌دوم از مناطق آزاد مخالفت کرد که در لایحه بودجه پیشنهادی برای سال آینده درآمدی معادل ۲ هزار و ۴۰ میلیارد تومان از محل واردات خودرو برای خود متصور بود. این ردیف درآمدی در بودجه پیشنهادی دولت این گمانه را تقویت کرد که دولت قصد دارد با واردات خودرو به‌صورت محدود موافقت کند و بار دیگر قفل را از ورود خودرو به کشور بردارد، اما بلافاصله دولت به این مساله واکنش نشان داد و اعلام کرد درآمد پیش‌بینی شده از محل واردات خودرو مربوط به خودرو‌هایی است که همچنان در گمرکات کشور دپو شده‌اند و به دلایل گوناگون از جمله دارا بودن پرونده قضایی این امکان را نداشتند تا در مهلت قانونی که دولت برای ترخیص آن‌ها در نظر گرفته بود از گمرک خارج شوند.

در واقع پیش‌بینی درآمد از ناحیه واردات خودرو برای این دست از خودرو‌های مانده در گمرک است و دولت این احتمال را در‌نظر گرفته که مشکل قضایی این خودرو‌ها حل شود و این خودرو‌ها امکان ترخیص از گمرک را پیدا کنند؛ بنابراین برای خود درآمدی از این محل پیش‌بینی کرده بود. سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که به‌دلیل شرایط ویژه حاکم بر اقتصاد کشور و به‌منظور مدیریت منابع ارزی واردات خودرو همچنان ممنوع خواهد بود مگر اینکه تغییری در شرایط اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی ایجاد شود.

به هر حال با توجه به مخالفت دولت و همچنین مخالفت روز گذشته نمایندگان مجلس باید گفت پرونده واردات خودرو (چه به‌صورت صفر کیلومتر و چه به‌صورت کارکرده از مناطق آزاد) بسته شده است و باید منتظر ماند و دید در دولت سیزدهم با واردات خودرو به کشور چگونه برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟