Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: در 7ماه ابتدای سال جاری هزار و 89 بازرسی از واحدهای اقتصادی در سطح استان به عمل آمد که واحدهای متخلف شناسایی و تعداد 4 هزار و 222 پرونده تخلف برای رسیدگی به مرجع قانونی ارسال شده است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادرمیرشکار در گفت وگو با عصرهامون، گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان مهرماه  96 هزار و 89 مرتبه از واحدهای اقتصادی بازرسی به عمل آمد که واحدهای متخلف شناسایی و 4 هزار و 222 پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قانونی ارسال گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در همین بازه زمانی  10 طرح نظارتی تخصصی از جمله ویژه نوروز، محصولات زراعی، ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی مصالح ساختمانی، طرح نظارتی کالاهای پزشکی، باشگاههای ورزشی، قند وشکر، مدارس غیرانتفاعی، حمل و نقل مسافر، بازگشایی مدارس انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای صنوف آموزشگاه های رانندگی، خشکشویی، خدمات لوله کشی گاز، درب و پنجره، زولبیا و بامیه و قنادان قیمت گذاری صورت گرفته است.

میرشکار تصریح کرد: در بازه زمانی اعلام شده در بخش آرد و نان در سطح استان نیز تعداد 5 هزار و 125 بازرسی صورت پذیرفته  که منجر به تشکیل تعداد 272 پرونده تخلف شده شده است.

وی افزود: علاوه بر این 15 هزار و 239 بازرسی طی این مدت در حوزه قاچاق کالا در سطح استان توسط بازرسان سازمان انجام شده که در همین ارتباط تعداد 414 پرونده تخلف تشکیل که برای رسیدگی به مراجع ذیربط ارجاع شده است.

وی بیان کرد: طی مدت اعلام شده در سطح استان در خصوص نظارت بر انبارها و سردخانه ها، تعداد 718 بازرسی انجام شده که از این تعداد بازرسی ها 688 مورد مربوط به انبارها و تعداد 30 مورد مربوط به سردخانه ها است.

وی ادامه  داد: 2 هزار و 302 گزارش نیز از طریق ستاد خبری (مشارکت مردمی) اخذ شده که از این تعداد یک هزار و 240 مورد تلفنی، 457 مورد به صورت کتبی، 331 مورد به صورت حضوری، 13 مورد از طریق پورتال، از طریق سامانه پیامگیر 242 مورد و وب سایت 124 نیز تعداد 19 گزارش دریافت و ثبت شده که 781 گزارش متخلف شناخته شد، 206 گزارش در دست بررسی، تعداد 135 گزارش منجر به رضایت شاکی و یک هزار و 180 گزارش نیز غیرمتخلف اعلام شده است.

میرشکار افزود: تمامی گزارشات دریافت شده از طریق ستاد خبری طی مدت 7 ماهه سالجاری مربوط به گرانی بوده و هیچ گونه گزارشی در خصوص کمبود کالا اخذ نشده است.

وی اظهار کرد: بیشترین این گزارشات مربوط به نان،خدمات شرکت های خودروسازی، قند و شکر، پوشاک، سوخت، خدمات لوله کشی گاز، میوه و سبزیجات، لبنیات، نوشابه، روغن، گوشت، تخم مرغ، مرغ و... بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در اولین نشست تخصصی و هم اندیشی رابطان آموزشی و پژوهشی سازمان بازرسی کل کشور با تقدیر از عملیات غرورآفرین «وعده صادق» موضوعاتی را پیرامون این امر مطرح کرد.

وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت آموزش و تقویت توان علمی تمامی اجزا و ارکان سازمان گفت: امروزه برتری در حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… از آن کسی است که از منظر علمی و پژوهشی قوی و قدرتمند باشد بر این اساس هیچ راهی نداریم جز اینکه در حوزه علمی قوی‌تر از قبل باشیم؛ چراکه این موضوع از مطالبات مقام معظم رهبری است و در قوانین مختلف به آن اشاره شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از الزامات قدرت را تقویت بنیه پژوهشی و علمی دانست و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون این موضوع، الزامات قانونی در این حوزه را تشریح کرد.

وی با بیان این موضوع که رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوران تحول و تعالی علم محور و علم پایه است، اظهار کرد: طی چند مدت اخیر بازرسی‌های کلان تعریف شده در سازمان بازرسی بر مبنای نظام مسائل کشور بوده که صاحب نظران درون و برون سازمانی چندین هزار ساعت بر روی آن کار کارشناسی کردند و این امر در سال جاری نیز دنبال و تقویت می‌شود.

رحمانیان یکی از ملزومات کشف سو جریان را بهره‌گیری از دانش لازم دانست و اظهار کرد: زمانی یک بازرس خوب گزارش بازرسی می‌نویسد که گزارش آن مبتنی بر اندیشه‌های علمی بوده و از مبانی علمی قوی برخوردار باشد بر همین اساس باید علم و دانش خود را مداوم به روز رسانی کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم رابطان آموزشی اشاره کرد و بر لزوم ارتقا جایگاه مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان به عنوان یک مرکز پژوهشی منطقه‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به احصای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله قوانین اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، قانون جهش تولید مسکن و قوانین مرتبط با حمایت از کارآفرینان، اقتصاد دیجیتال و… و همچنین تکالیف قانونی دستگاه‌ها در این رابطه، گفت: باید بررسی شود که آیا قوانین مرتبط اجرا شده یا خیر و در صورتی که ترک فعل یا استنکافی از سوی مدیران صورت گرفته نسبت به تهیه گزارش اختصاصی و در نهایت ارسال به مراجع ذی‌صلاح اقدام شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از وظایف مهم این سازمان برای تحقق شعار سال را نظارت بر حسن جریان امور دانست و تاکید کرد؛ باید از این طریق از ایجاد رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود و موضوعات مرتبط با شفافیت شناسایی و حذف بستر و گلوگاه‌های فسادزا به صورت جدی دنبال شود.

رحمانیان از رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان خواست پیرامون موضوعات اساسی و کاربردی که مشکل جامعه از منظر نظارتی است اقدام تحقیقاتی و پژوهشی کنند و به منظور ارتقا عملکرد و خلاقیت، ابتکار آموزش‌های کاربردی و انجام مطالعات تطبیقی، تقویت و فعال کردن هیأت‌های اندیشه ورز، انجام تعاملات مناسب با مجامع علمی، دانشگاهی و حوزوی و احصای شاخصه‌های موقعیت‌های فسادزا و معرفی به بازرسان اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد امین کیخای فرزانه رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست موضوعاتی را پیرامون اهمیت نقش آموزش و پژوهش مطرح کرد.

کد خبر 6081174

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • بسته شدن راه ارتباطی ۳۰۰ روستا، در جنوب سیستان و بلوچستان
  •  آغاز فرآیند انتخاب واحد نمونه استاندارد
  • جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم
  • ۳۴۹۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی انجام شد
  • بیش از ۱۱ هزار مورد بازرسی از کارگاه‌های سیستان و بلوچستان انجام شد
  • انجام ۵۳۹۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی همدان
  • ۱۱ بازرسی از کارگاه‌های سیستان و بلوچستان انجام شد
  • کارگاه‌های تولیدی سیستان و بلوچستان زیر ذره بین های نظارتی