Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقا زاده پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: نزدیک ۹۰ درصد از بودجه کل کشور صرف هزینه های جاری کارمندان ازجمله حقوق در سازمان ها و ادارات می شود و با این روند افزایش پرداخت حقوق و نرخ تورم هیچ مسیری را در استفاده از بودجه برای توسعه، عمران و آبادانی کشور مشاهده نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از حجم ۳.۵ میلیون نیروی انسانی شاغل در ادارات باید کاسته شود و در مقابل مانند بسیاری از کشورهای دنیا باید برون سپاری را انجام دهیم یعنی دستگاه های دولتی باید کم کم برخی وظایف خود را به بخش خصوصی واگذار کنند.

استاندار مرکزی گفت: اگر بخواهیم در مقابل خروج نیروهای بازنشسته، نیروی انسانی جدیدی به سیستم اداری وارد شوند، به طور حتم مشکل ایجاد می شود. در حال حاضر نیز دستگاه های اجرایی با کمبود نیرو مواجه هستند.

آقازاده گفت: هنگامی که گروهی بازنشسته می شود به دستگاه هایی نظیر تامین اجتماعی تحویل داده می شوند که این هم به نوع خود هزینه هایی را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: در حال حاضر بار سنگینی بر دوش دولت است و در دوره گذار سختی قرار داریم. دستگاه های دولتی باید کم کم وظایف خود را واگذار کنند در این صورت، دولت می تواند به سایر وظایف نظارتی، توسعه و عمران کشور بپردازد و می توان به ایجاد اشتغال پایدار دست پیدا کرد.

استاندار مرکزی اظهار کرد: دولت بیش از این ظرفیت بارگذاری نیروی پرسنلی و تامین اعتبار برای پرداخت حقوق آن ها را ندارد.

آقازاده گفت: جلسه ای باید با هماهنگی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در ارتباط با دستگاه هایی که با مشکل اخلال در اجرای وظایف مواجه هستند، تشکیل شود تا کارهای لازم برای حل آن صورت پذیرد.

کد خبر 4770295

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار مرکزی بخش خصوصی یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد تئاتر کودک و نوجوان ایلام گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین پدافند غیرعامل سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول ریلیِ دولت سیزدهم با محوریت وزارت کشور

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور، متن جوابیه این سازمان به این شرح است: قرارداد تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن برای خطوط متروی تهران پس از پنج سال از امضای قرار داد در دوران خدمت رسانی دولت سیزدهم و با همت مقام عالی وزارت کشور وارد مرحله عملیاتی شد.

همچنین الحاقیه قرارداد فوق به میزان ۱۶۱دستگاه واگن که جمعا ۷۹۱ دستگاه واگن را تحویل متروی تهران می‌دهد، در سال گذشته به امضا رسید.

با تدبیر ایمرو (سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور) و از طریق مطالعه فشرده اسناد و جلسات متعدد، زمان ۶ ماهه مندرج در قرارداد حتی به میزان سه ماه تاکنون کاهش یافته است. (طراحی پایه در شرف تأیید تا هفته اول اردیبهشت ماه است)

از این رو، به رئیس محترم شورای شهر تهران توصیه می‌شود نکات زیر را مورد امعان نظر ویژه قرار دهند:

۱- انقلاب مترویی کشور با زمینه‌سازی و عقد قرارداد و اجرایی ساختن طرح ۲۰۰۰ دستگاه واگن به ناوگان مترویی کشور، در این دولت و توسط وزارت کشور ( ایمرو) محقق شده است.

۲- انجام چنین قرار داد بزرگی طبیعتا پیچیدگی‌های فنی و مالی خاص خود و در عین حال زمانبر بودن فرآیند را به همراه دارد که بحمدالله بدون مشکل در حال انجام است.

۳- قرارداد ۶۳۰ دستگاه واگن مترویی تهران پس از پنج سال در این دولت و توسط وزارت کشور در طی یک‌سال گذشته اجرایی و وارد مرحله عملیاتی شده است.

۴- الحاقیه ۱۶۱دستگاه واگن به قرار داد ۶۳۰ دستگاهی تهران در همین دولت و در نیمه اول سال ۱۴۰۲ منعقد شده و ظرفیت تهران در این حوزه را افزایش داده است.

۵- قرارداد ۶۹۹ دستگاه واگن برای سایر کلان‌شهرهای کشور در طی یک ‌سال گذشته منعقد شده است.

۶- قرارداد ۲۸۰ دستگاه واگن متروی تهران در طی چند ماه گذشته امضا شده است. ( البته از سوی یکی از اعضای کنسرسیوم که متولی ساخت داخل می باشد تاکنون امضا نشده است.)

۷- شهرهای اهواز و کرمانشاه از محل ۲۰۰۰ دستگاه واگن فوق‌الذکر هر کدام بنا بر سهم خود دارای واگن مترو خواهند شد.

۸-این سازمان برای تامین پیش پرداخت ۶۳۰ دستگاه واگن و خرید اتوبوس با استفاده از تهاتر نفت اقدام به فروش نفت و واریز وجوه مربوط به قراردادها نموده است و تمام آنچه تاکنون اتفاق افتاده مدیریت وجوه فروش نفت و مصرف آن در ردیف های مختص خود بوده است.

۹-تمامی موارد فوق توسط کارشناسان و عوامل اجرایی و مدیریتی سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور که همگی در زمره نخبگان و دارای تحصیلات عالیه در صنعت ریلی و حمل و نقلی کشور هستند منعقد و اجرایی شده است.

۱۰- درباره موضوع واردات اتوبوس های برقی نیز مطالب بیان شده به دور از واقعیت بوده و تایید نمی شود.

در پایان باید خاطر نشان‌ کرد بهتر بود رییس محترم شورای شهر تهران پیش از اظهار نظر در این خصوص،با تماس یا برگزاری جلسه کارشناسی، اطلاعات دقیق‌تر را دریافت می‌کردند تا اظهاراتشان مورد سوء استفاده مغرضان قرار نگیرد.

انتهای پیام/

فاطمه نورنژاد کد خبر: 1227155 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • پیمان سپاری تنها راه مقابله با خروج سرمایه
  • ادامه فعالیت میز خدمت ۲ روز در هفته در شهرستان‌های بوشهر
  • طرح ۲ هزار دستگاه واگن به ناوگان مترویی کشور محقق شده است
  • هشدار قرمز هواشناسی:بارش شدید باران در نیمه جنوبی فارس
  • تحول ریلیِ دولت سیزدهم با محوریت وزارت کشور
  • برخورد دستگاه قضا با مسئولان و مدیران قانون گریز و متخلف
  • درجلسه شورای قضایی گیلان مطرح شد
  • حقوق عامه از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • حقوق عامه، از اولویت‌های دادگستری گیلان در سال جدید
  • ترک فعل مدیران برخورد قانونی به همراه دارد