Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن علی گلشنی (دبیر همایش تشکل‌های اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان) گفت: اهداف ما در برگزاری این اجلاس شامل چهار کارگروه فعال است. یعنی چهار موضوع بحث با خیرین در این اجلاس مورد بررسی قرار می‌گیرد که عبارتند از آموزش، توانمندسازی، سرمایه‌گذاری و سلامت.

گلشنی افزود: از چند ماه قبل اقدامات مربوط به فعالیت‌های مشترک با انجمن‌ها آغاز شده است و بعد از انجام اقدامات زیربنایی، جلسات منسجم با کارشناسی بالا و پیگیری هماهنگی‌‌ها طی روزهای آینده همایش را برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش به مشکلات استان سیستان و بلوچستان و راهکارهای آن خواهیم پرداخت.

وی بیان کرد: برای هر کدام از اهداف  یک سند طراحی می‌شود. سند آموزش برای استان آماده است و برای اهداف سلامت، سرمایه‌گذاری و توانبخشی نیز اسنادی آماده خواهد شد. این اسناد از آن جهت لازم است که کمک‌های سمن‌ها متناسب با جغرافیا و نیازهای منطقه باشد و از موازی‌کاری جلوگیری شود. با کمک سازمان برنامه و بودجه می‌خواهیم به سندی برسیم که بتوانند مشکلات سیستان و بلوچستان را حل کنند.

گلشنی گفت: سیستان و بلوچستان برای سرمایه‌گذاری از ظرفیت بالایی برخوردار است. این ظرفیت در حوزه گردشگری، پتروشیمی، معادن، فرش، گردشگری و نساجی وجود دارد. در پایان همایش تمام این موارد جمع‌بندی خواهد شد و باید بگویم که تمام وزارتخانه‌ها ما را در این مهم یاری خواهند کرد که البته بزرگترین کمک در این زمینه از سمت استانداری سیستان و بلوچستان صورت گرفت.

وی افزود: این همایش با حضور هزار نفر در ساختمان وزارت کار برگزار خواهد شد. نکته مهم دیگر این همایش این است که از جنوبی‌ترین تا شمالی‌ترین و از دهک‌ های مختلف اقشار استان در آن به صورت داوطلبانه و با هزینه خودشان حضور دارند. بیشتر سخنرانی‌های این اجلاس به سمن‌ها تعلق دارد و سهم کمتری به افراد دولتی اختصاص می‌یابد، زیرا که تاکید بر مردمی بودن آن برای ما مهم است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری سلامت سیستان و بلوچستان گردشگری نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویدادتربیت مربی هوش مصنوعی، درزاهدان

به گزارش جام جم آنلاین،مسوول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در سیستان و بلوچستان گفت: نخستین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی با هدف تربیت راهنمایان این عرصه مهم و فرهنگ سازی استفاده صحیح از آن و همچنین جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، با حضور ۷۵ نفر از معلمان و مربیان، اساتید دانشگاه و دانشجویان برگزیده از سراسر سیستان و بلوچستان ، برگزار شد.
سعید دهنوی ادامه داد: در رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی علاوه بر سه کلاس آموزش ماهیت هوش مصنوعی، سیر تطور و کاربرد‌های آن، در چهار کارگاه عملی، موتور‌های هوش مصنوعی از جمله بینگ، دال ای، میدجرنی، کریا معرفی و کار با آنها آموزش داده شد و در ادامه، فراگیران در سه مرحله با تولید فیلم و عکس با هوش مصنوعی به رقابت پرداختند و ۱۴۰ اثر در این رویداد تولید شد.

مسوول مرکز سراج سیستان و بلوچستان افزود: در کنار کلاس‌ها و کارگاه‌ها، نشست‌های هم افزایی و تجربه نگاری با حضور مصطفی ضابط کارشناس تبلیغات اینترنتی از آکسفورد انگلستان به عنوان استاد آموزشی، یوسف برادران‌مهر به عنوان دبیر و صادق امیری به عنوان مربی و منتور رویداد برگزار شد.

وی افزود: شرکت کنندگان، بعد از دومرحله پایش و ارزیابی به این رویداد راه یافته اند که قبل از برگزاری رویداد، پیش‌دوره‌ای مجازی نیز از مباحث مقدماتی هوش مصنوعی برای آنها برگزار شده است.
دهنوی گفت: در نهایت شرکت کنندگان رویداد بعد از سه مرحله آزمون (نظری، عملی و ارائه) وارد مرحله تداوم می‌شوند و برای آنها هر ۲ هفته یکبار نشست آموزشی و هم افزا برگزار می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: مربیان برگزیده و موفق در این رویداد، با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، و هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، به مجامع مختلف از جمله مدارس اعزام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • نخستین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • برگزاری نخستین رویدادتربیت مربی هوش مصنوعی، درزاهدان