Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بورس کالای ایران با بیان اینکه توسعه نظام انبارداری به عنوان یکی از الزامات بازار محصولات کشاورزی در برنامه های بورس قرار دارد، گفت: با تلاش های صورت گرفته طی چند سال اخیر هم اکنون خراسان رضوی به عنوان قطب محصولات کشاورزی قابل عرضه در بورس کالا تبدیل شده است.

به گزارش قدس آنلاین، حامد سلطانی نژاد در مراسم افتتاح کارخانه نوآفرینی زنجیره ارزش زعفران ‌و انبار سپرده کالایی بورس زعفران اظهار کرد: به زودی تعداد انبارهای پذیرفته شده زعفران در بورس کالا افزایش می یابد تا با رونق معاملات گواهی سپرده زعفران شاهد کشف قیمت بهینه تر و توسعه تجارت این محصول باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بورس کالای ایران به راهبردهای این بورس در حوزه محصولات کشاورزی اشاره کرد و ‌گفت: اقداماتی همچون اوراق بهادار سازی محصولات، توسعه ابزارهای مشتقه، ایجاد و بکارگیری ابزارهای تأمین مالی و معاملات متناسب با نیاز مشتریان به گسترش اندازه و عمق بازار محصولات کشاورزی در بورس کالا کمک می‌کند که در نتیجه کشف قیمت بهینه تر و تبدیل شدن به مرجع قیمتی و توسعه تجارت این محصول حاصل می‌شود.

وی افزود: هم اکنون در حوزه اوراق بهادار سازی و توسعه ابزارهای مشتقه امکان استفاده از ابزارهایی همچون گواهی سپرده کالایی، قراردادهای آتی و اختیار معامله زعفران در بورس فراهم شده است.

سلطانی نژاد با بیان اینکه توسعه نظام انبارداری به عنوان یکی از الزامات بازار محصولات کشاورزی در برنامه های بورس قرار دارد، عنوان کرد: با تلاش های صورت گرفته طی چند سال اخیر هم اکنون خراسان رضوی به عنوان قطب محصولات کشاورزی قابل عرضه در بورس کالا تبدیل شده است.

مدیرعامل بورس کالای ایران تصریح کرد: به زودی اولین انبار پسته خراسان رضوی راه اندازی می‌شود، باتوجه به اینکه ما در حوزه زیره، زعفران و پسته انبار داریم تلاش می‌کنیم انبار ابریشم هم راه اندازی شود.

وی گفت: حدود پنج انبار در کشور حجم معاملات را انجام می‌دهند و در حوزه پسته دو انبار پذیرفته شده است با توجه به اینکه حدود یکصد انبار در حوزه زعفران و زیره در کشور پذیرفته می‌شود.

تولید بالغ بر یک میلیون تن محصولات باغی در استان

در ادامه مراسم رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی بالغ بر ۸ میلیون انواع محصولات زراعی، باغی و دامی به ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان تولید می‌شود.

محمدرضا اورانی افزود: بر اساس آمار گمرک، میزان صادرات سال گذشته زعفران ۲۸۱ تن بود و در نیمه نخست سال جاری نیز ۷۸ تن صادرات زعفران داشتیم و اگر ما این دو رقم را کنار هم بگذاریم  و با میزان تولید زعفران مقایسه کنیم، در واقع زعفرانی نباید موجود باشد.

وی گفت: چنانچه سطح زیر کشت ۱۱۴ هزار هکتار زعفران در کشور را ملاک بگیریم، ۹۰ هزار هکتار به استان ما  اختصاص دارد و ۱۵ هزار هکتار هم به خراسان جنوبی اختصاص دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۳۰هزار هکتار سطح زیر کشت باغی با تولید بالغ بر یک میلیون تن در استان وجود دارد، افزود: این تولیدات ۹۱ درصد محصولات باغی استان را دربرمی گیرد و پسته و زعفران ۶۰ درصد محصولات باغی استان را تشکیل می دهد.

اورانی افزود: نتیجه این فرایند آن است که زعفرانکاران و به خصوص کل مالکان، در فصل برداشت گل زعفران تنها به اندازه نیاز خود زعفران را وارد بازار کنند و با کمک بورس جلوی افت قیمت را بگیرند.

وی بیان کرد: در استان ۹۰ هزار هکتار سطح زیر کشت پسته است که بالغ بر ۶۰ هزار تن پسته در تربت حیدریه تولید می شود به همین دلیل امیدواریم  طی دوسال آینده خراسان رضوی مقام نخست پسته را به دست آورد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پیشنهاد می کنیم نخست شهرستان هایی که دست‌ اندرکار زعفران هستند، کشاورزان تحصیل کرده، زعفران کاران تحصیل کرده یا فرزندان تحصیلکرده آن ها را شناسایی و برای این افراد کارگاه های آموزشی آشنایی با ادبیات و الفبای بورس را دایر کنید زیرا با این شیوه قادر خواهیم بود زعفرانکاران را به سلاح علم روز تجهیز و در نتیجه قادر شویم از این ظرفیت جدید یعنی بورس کالایی زعفران به نحو مطلوب استفاده کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • گندم مورد نیاز چهارمحال و بختیاری تا خردادماه تأمین است
  • جزئیات فروش شفاف زعفران در بورس کالا
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • ۱۵۰۰ کیلو گرم زعفران فردا در بورس کالا عرضه می‌شود
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان