Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از صدور ۱۲ هزار و ۷۰۴ فقره جواز تاسیس صنعتی در نیمه نخست امسال و رشد ۱۸.۲ درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سرمایه مجوزهای تاسیس صادره در این مدت ۱۳۶۹ هزار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بود که در مقایسه با ۶ ماه نخست سال گذشته افت ۲۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصدی داشته است.

رشد منفی برآورد سرمایه‌گذاری در ۶ ماه نخست امسال به دلیل  صدور جواز تاسیس واحد «پتروپالایش مکران»‌ با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری بیش از ۴۱۱ هزار میلیارد ریال در شهریور ماه پارسال است. بدون احتساب واحد مذکور تغییرات میزان پیش‌بینی سرمایه‌گذاری ۶ ماهه امسال افزایش ۲.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

بآورد اشتغال جوازهای تاسیس صنعتی یاد شده در این مدت ۲۹۹ هزار و ۹۱۲ نفر است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ۱۵.۸ درصدی را نشان می دهد.

افت صدور پروانه‌های بهره‌برداری

در ۶ ماه نخست امسال، همچنین دو هزار و ۹۲۶ فقره پروانه بهره برداری ایجادی و توسعه ای صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ۸.۵ درصدی داشته است.

سرمایه این پروانه های بهره برداری ۲۰۳ هزار میلیارد و ۶۵۳.۷ میلیون ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۳۸.۸ درصدی داشته است. همچنین اشتغال پروانه های بهره برداری صنعتی در مدت یاد شده ۴۶ هزار و ۹۶۲ نفر بوده که در مقایسه با نیمه نخست سال گذشته کاهش ۸.۳ درصدی نشان می دهد.

این رشد منفی به دلیل صدور پروانه بهره برداری واحد «نفت ستاره خلیج فارس» با سرمایه گذاری بیش از ۱۹۰ هزار میلیارد ریال در خرداد ماه سال گذشته است. بدون احتساب واحد مذکور تغییرات میزان سرمایه گذاری و اشتغال در نیمه نخست امسال به ترتیب رشد ۴۵.۶ درصدی و کاهش ۳.۴ درصدی خواهد بود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد شبستان یزد اصفهان خبرگزاری شبستان شیراز مساجد رفسنجان وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۱۷ هزار مجوز برای تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته

مهرداد عظیمی رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری گفت: ماموریت اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در بخش‌های مختلف است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تدوین استاندارد‌های آموزش، شایستگی و ارزشیابی، سنجش مهارت صلاحیت حرفه‌ای و صدور گواهینامه مهارت و ارائه مهارت‌های فنی و نرم از طریق مراکز دولتی و آزاد اشاره کرد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای با اعلام اینکه ۳۶ هزار مجوز برای آموزشگاه صادر شده و اکنون ۲۲ هزار آموزشگاه در حال فعالیت هستند، افزود: در دولت سیزدهم مجموع آموزش‌های دولتی و غیردولتی به ۴ میلیون و ۶۹۹ هزار نفر/دوره بوده است که نسبت به دولت گذشته ۳۲ درصد رشد را شاهد بودیم؛ از این تعداد ۲.۲۸ میلیون نفر/دوره در سال ۱۴۰۲ آموزش دیده‌اند.

وی تاکید کرد: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال ۱۴۰۲ صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز بوده است. تعداد مجوز‌های صادر یا تمدید شده برای تاسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده که این عدد در دولت دوازدهم صرفاً ۳۵ مجوز بوده که درصد رشد آن نسبت به دوره گذشته به ۱۱۹۴ رسیده است.

عظیمی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در کشور‌های مختلف دنیا دنبال می‌شود و ما نیز در آن فعال هستیم، مربوط به توسعه واحد‌های پذیرنده آموزش در محیط واقعی است که اکنون ما بیش از ۷۷ هزار واحد پذیرنده را در کشور داریم و در سال ۱۴۰۲ رشد ۱۲ درصدی و نسبت به دولت دوازدهم رشد ۹۲ درصدی داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در کنار مهارت آموزشی، سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای نیز مورد تاکید قرار گرفته است. در دولت سیزدهم ۴ میلیون و ۹۷ هزار نفر مورد سنجش مهارت و صلاحیت قرار گرفته‌اند که نسبت به دولت گذشته ۴۲ درصد رشد را تجربه کرده است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ۵۸۶ هزار گواهینامه مهارت صادر شده که در دولت سیزدهم این عدد بیش از ۳ میلیون و ۵۰ هزار گواهینامه بوده است. درآمد‌های اختصاصی سازمان فنی و حرفه‌ای نیز ۲۱۰ رصد رشد داشته است.

عظیمی اشاره کرد: برنامه‌های تحولی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در سه‌ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ به میزان ۹۹.۶۶ درصد محقق شد. این عدد در سه‌ماهه سوم ۹۸.۳۶ درصد، در سه‌ماهه دوم ۹۷ درصد و در سه ماه نخست ۵۰ درصد محقق شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای درباره تصویب اساسنامه این سازمان، گفت: این اتفاق در گذشته یک آرزو بود که سال ۱۴۰۲ محقق شد. این اتفاق تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور پس از ۵۰ سال بود که تا سال گذشته اساسنامه‌ای نداشت. با پیگیری و حضور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و اخذ موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور به تصویب رسید و با ۱۸ بند مهم و کلیدی به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

معاون وزیر کار افزود: اگر بند‌های این اساسنامه دنبال شود می‌تواند به توسعه مهارت‌آموزی در کشور کمک کند. در سال ۱۴۰۲ توافقنامه‌های همکاری با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور از جمله گروه‌های خودروسازی و هلدینگ‌های پتروشیمی به منظور مهارت‌آموزی منجر به شغل و تامین نیروی کار بنگاه‌های بزرگ کشور از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده است.

عظیمی درباره برنامه‌های پیش روی سازمان فنی و حرفه‌ای، بیان کرد: آموزش مربیان آموزشگاه‌های آزاد، ۱۸ عنوان فعالیت آموزشی به گروه‌های هدف خاص، برگزاری دوره‌های آموزشی توسعه کارآفرینی و کسب و کار، صدور و تمدید مجوز مراکز کارآموزی در جوار کارگاهی و بین کارگاهی، رتبه‌بندی مربیان بخش دولتی، اجرای مرحله اول پیاده‌سازی پلتفرم مهارت‌آموزی، ارتقاء و به‌روزرسانی مرکز داده و زیرساخت، بهینه‌سازی و ارتقای سطح بلوغ امنیت اطلاعات از جمله اهدافی است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۱۷ هزار مجوز برای تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته
  • ۱۷ پروانه بهره‌برداری صنعتی در غرب خراسان رضوی صادر شد
  • رشد ۱۶۱ درصدی اشتغال در صنعت آذربایجان‌غربی
  • رشد ۵۱ درصدی واگذاری زمین به کارآفرینان در خراسان رضوی
  • افزایش ۵۱ درصدی واگذاری زمین به متقاضیان در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • کاهش ۴۳ درصدی تصادفات نوروز امسال در مقایسه با پارسال در خوزستان
  • رشد ۱۶۱ درصدی اشتغال در صنعت آذربایجان غربی
  • ۵۷۶ جواز تاسیس در بخش صنعت قم صادر شد
  • صدور ۵۱ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان بوشهر
  • ارسال ۱۸۶ پرونده احداث تاسیسات گردشگری برای صدور پروانه در مازندران