Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمایت با بیان اینکه گرانفروشان رب به سازمان تعزیرات معرفی می‌شوند گفت: قیمت نهایی و مورد اجماع همه برای محصول رب ۱۲ هزار و ۹۹۰ تومان است. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۵ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم عباس تابش رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اظهار کرد: گرانفروشان رب به سازمان تعزیرات معرفی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قیمت نهایی و مورد اجماع همه برای محصول رب 12 هزار و 990 تومان است و اگر شرکت‌ها یا افرادی بخواهند بیشتر از این قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند پرونده آن‌ها به تعزیرات ارسال می‌شود و تا کنون نیز اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: بالأخره مبنای اصلی قیمت رب را قیمت گوجه مشخص می‌کند که نسبت به ماه‌های قبل ارزان شده است و به طور طبیعی باید قیمت رب هم کاهش یابد و بر همین اساس بود که ما حتی عرضه کنندگان را مجبور کردیم که قیمت را از 23 هزار تومان به 12 هزار و 990 تومان برسانند.

جزئیات روند نزولی قیمت مواد پروتئینی در بازار تهران؛ رب گوجه فرنگی به 10 هزار تومان می‌رسد

تابش همچنین از سازمان تعزیرات نیز خواست تا تلاش‌های خود را برای به سرانجام رساندن پرونده‌های گران فروشی بیشتر کند به ویژه این که درباره گران فروشی به شرکت‌ها هشدار داده بودیم.

وی همچنین گفت: البته برخی مسئولان با اظهار نظر‌هایی استنباط و تحلیل‌های خود را به مردم ارائه می‌کنند و مسائلی که درباره قیمت رب مطرح شده مبنای کارشناسی ندارد.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به پرسشی در خصوص افزایش چند روز اخیر قیمت خودرو نیز گفت: ما تولید و عرضه خودرو‌ها را رصد می‌کنیم به گونه‌ای که تا کنون در مدت اخیر مشکلی در عرضه وجود نداشته و قیمتی هم در کارخانه‌ها افزایش پیدا نکرده است.

 تابش تصریح کرد: ممکن است برخی در بازار با تحلیل هایشان به این موضوع دامن بزنند البته بخشی از این موضوع هم به افزایش تقاضای منتهی به دهه فجر و شب عید مرتبط است.

وی همچنین در خصوص وضعیت تأمین قطعات خودرو‌ها پس از بازگشت تحریم‌های ظالمانه آمریکا گفت: اکنون با توجه به همکاری گسترده میان بخش‌ها و تولید کنندگان می‌توان گفت تعمیق داخلی سازی قطعات به یک نهضت تبدیل شده است.

 تابش افزود: به عنوان نمونه؛ کارخانه تراکتورسازی به طور متوسط در 30 درصد قطعات خود به خارج وابسته است و، اما با تجمیع برخی واحد‌ها و تمرکز بر تولید قطعات؛ این وابستگی در آینده به 10 درصد خواهد رسید.

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,78,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بازار میوه وزارت جهاد کشاورزی سازمان حمایت کالاهای اساسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار میوه وزارت جهاد کشاورزی سازمان حمایت کالاهای اساسی بازار میوه وزارت جهاد کشاورزی سازمان حمایت کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بخشودگی جرائم مالیاتی برای تکمیل کنندگان اظهارنامه‌های پیش فرض
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • شرایط فروش اقساطی KMC T8 ، جک J4 و بک X3 کرمان موتور در فروردین 1403
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن لایحه اصلاح «قانون مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن «لایحه اصلاح مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها
  • خبر خوش وزیراقتصاد برای تولید کنندگان در سال جاری
  • ایران عضویتش را در سه سازمان بین المللی لغو کرد + اسامی