Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس گفت: در فاز نخست اجرای طرح سفیر کتاب بیش از هفت هزار دانش آموز در ۴۷۶ مدرسه عشایری استان تحت پوش این طرح قرار می‌گیرند.

روح‌الله منوچهری سه‌شنبه ۲۱ آبان در آیین رونمایی از “طرح سفیر کتاب” ضمن بزرگداشت هفته کتاب، کتابدار و کتابخوانی، گفت: امسال برنامه‌های هفته کتاب در استان فارس به شکل منسجم و گسترده‌ای در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امسال برای دومین سال متوالی تمام برنامه‌های هفته کتاب با مشارکت دستگاه‌های مختلف و به صورت مشترک انجام می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس همچنین با اشاره به سابقه اجرای طرح‌های کتابخوانی عشایر، عنوان کرد: وجه مشترک دوره‌های گذشته استمرار نداشتن و اجرای مقطعی طرح‌ها بود. 

منوچهری ادامه داد: طی سه سال گذشته “برنامه ایل مرا می‌خواند" نیز اجرا و توفیقاتی حاصل شد، که در سطح کشور مورد توجه و تجلیل مسئولان قرار گرفت.

او ایرادات و نقایص طرح و موفق نبودن آن را نداشتن متولی برای در اختیار قرار دادن کتاب در اختیار عشایر ذکر کرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس یادآور شد: از دیگر ایرادات طرح ایل مرا می‌خواند این بود که آنگونه که شایسته بود کتاب در اختیار مخاطبان قرار نمی‌گرفت، امکان انتخاب کتاب محدود بود و نیازهای جامعه هدف را پوشش نمی‌داد. 

منوچهری با بیان اینکه از سال گذشته  “طرح سفیر کتاب” برنامه‌ریزی شد، گفت: با رایزنی‌های انجام شده در فاز اول این طرح ۳۱ نفر بعنوان سفیر کتاب به ۲۰ منطقه عشایری که در ۱۵ شهرستان پراکنده هستند معرفی شد، خواهند شد. 

منوچهری از ویژگی‌های طرح سفیر کتاب را امکان انتخاب کتاب برای مخاطبان، امکان جستجو برای پیدا کردن کتاب مورد نیاز و به امانت گرفتن از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار کتاب در استان فارس عنوان کرد.

مدیرکل امور عشایر فارس نیز در ادامه این مراسم، سال‌های اخیر را دوران طلایی در حوزه فرهنگ و حوزه کتاب و کتاب و اندیشه دانست و گفت: استان فارس بیشترین میزان جمعیت عشایری کشور با 12 و نیم درصد عشایر سیار 150 هزار جمعیت و 30 هزار خانوار عشایر کوچنده را دارد که به فعالیت تولیدی مشغول هستند.

روح‌الله بهرامی گفت: نقش عشایر در مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پوشیده نیست و در چند سال گذشته دولت در حوزه عشایر اقدامات اساسی و خوبی انجام داده یا شروع کرده است. 

او همچنین دو طرح جامع فرهنگی_مذهبی و طرح ارتقاء سطح سواد دانش و مهارت را طرح‌های بسیار خوب در حوزه کتاب دانست که 18 دستگاه در اجرای این طرح‌ها باهم مشارکت دارند. 

مدیرکل امور عشایر فارس طرح سفیر کتاب در راستای اجرای این دو طرح خواند و گفت: طرح سفیر طرح کاملی است که در کشور در حال اجرایی شدن است.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز ضمن گرامیداشت یاد مرد ایل، محمد بهمن بیگی، که پایه گذار حوزه تمدن سازی در فرهنگ عشایری بود و سواد و سواد آموزی را در کشور گسترش دادند، گفت: در حوزه کتاب و کتاب خوانی ما مسئولان فرهنگی در کنار سفیران فرهنگی خواهیم بود. 

صابر سهرابی اعلام کرد: 3 هزار جلد کتاب برای توزیع میان عشایر به کتابخانه عشایر اهداء خواهیم کرد. 

او افزود: امروزه رشد و توسعه هر ملتی به حوزه کتاب و کتاب خوانی بستگی دارد و ما برای فرهنگ سازی و تمدن سازی نیاز داریم تا فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را گسترش دهیم. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: امروز با وجود رسانه‌های مختلف، هیچ رسانه‌ای نتوانسته جایگاه کتاب را در بحث تمدن سازی بگیرد. 

سهرابی به برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر کتاب خوانی هم اشاره و اضافه کرد: در سال‌های اخیر یکی از برنامه‌های کلان این وزارتخانه، انتخاب پایتخت کتاب در کشور بوده که باعث ایجاد حرکت‌های مثبتی در حوزه ترویج کتاب و کتاب خوانی شده است؛ استان فارس هم جایگاه خوبی در ترویج کتاب خوانی در حوزه شهری و روستایی دارد.

انتهای پیام

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری دانش آموزان عشایر فارس کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله استانی دوازدهمین دور المپیاد آماده هلال احمر فارس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون جوانان جمعیت هلال احمر فارس گفت: دوازدهمین دوره استانی المپیاد آماده دادرس با رقابت ۱۸۲ دانش‌آموز در دو بخش خواهران و برادران در دو روز متوالی به میزبانی شهرستان مرودشت برگزار شد.

مهدی فیروزه عنوان کرد: در این مسابقات، دانش آموزان از ۷ شهرستان آباده، اقلید، ارسنجان، پاسارگاد، زرقان، خرم بید و مرودشت پس از شرکت در آزمون کتبی، در آزمون‌های عملی شامل احیای قلبی-ریوی، ارزیابی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتل بندی، اطفا حریق، اسکان اضطراری، حمل مصدوم، پناهگیری و خروج ایمن به رقابت پرداختند.

معاون امور جوانان جمعیت هلال‌احمر فارس تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح دستیابی به شعار هر دانش‌آموز یک امدادگر است و این مسابقات به منظور ارتقای سطح آمادگی امدادی دانش آموزان در مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی در روزهای سخت و با همکاری آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

فیروزه با اشاره به اینکه این مسابقات نوعی تربیت دانش آموزان برای خودامدادی - دگرامدادی و فعالیت اجتماعی است بیان کرد: این دوره از مسابقات در ۴ منطقه استان برگزار و تیم‌های برتر خواهران و برادران به مسابقات کشوری المپیاد آماده دادرس اعزام می‌شوند.

طرح ملی دانش آموز آماده در روزهای سخت که به اختصار دادرس نامیده می‌شود یکی از طرح‌های آموزشی-مهارتی هلال احمر است که ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم تا نهم برگزار می‌گردد.

کد خبر 6085116

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • مرحله استانی دوازدهمین دور المپیاد آماده هلال احمر فارس برگزار شد
  • ۵۴ هزار دانش آموز گلستانی سفیر سلامت هستند
  • خدمات آموزشی دانش آموزان عشایر استان بوشهر مطلوب نیست
  • نشست چیستی و چرایی فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد