Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس کل بیمه مرکزی طی نامه‌ای، صلاحیت حرفه ای جلال سلطانی را به عنوان مدیرعامل بیمه حافظ تأیید و ابراز امیدواری کرده که با مساعی اعضای هیأت مدیره و کارکنان بیمه حافظ، اهداف مورد نظر بیمه مرکزی و شرکت متبوع محقق شود.

به گزارش عصر ایران، اعضای هیأت مدیره بیمه حافظ پیش از اين به اتفاق آراء، سلطانی مدیر برنامه ریزی این شرکت را به عنوان مدیرعامل انتخاب و برای احراز صلاحیت حرفه ای به بیمه مرکزی معرفی کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال سلطانی دارای مدرک كارشناسي ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علوم و تحقیقات و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف است.

وی همکاری خود را با بيمه حافظ از بهار 1398 به عنوان مدیر برنامه ریزی و مشاور مدیرعامل شروع نموده و تاکنون سمت هایي همچون مشاور مدیرعامل و مدیر فناوری اطلاعات در شرکت های بیمه آسیا، بیمه ملت و بیمه خاورمیانه به عهده داشته است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرین سلامت؛ مهمترین عامل تحقّق شعار سال ۱۴۰۳ در حوزه سلامت

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: خیرین سلامت مهمترین عامل تحقّق شعار سال ۱۴۰۳ در حوزه سلامت هستند.

محمدرضا مجدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به روز اکرام و تکریم خیرین، مشارکت مردم را جزو لاینفک اهداف حوزه سلامت به ویژه در سال جدید دانست.

وی با اشاره به نام‌گذاری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در زمینه‌سازی برای جهش تولید کالاها و خدمات سلامت‌محور با تکیه بر مشارکت مردم تأکید دارد.

وی تأمین و ارتقاء سلامت انسان‌ها، کاهش آلام و نجات جان آنها را فرصتی گرانبها دانست که تنها نصیب بندگان مورد عنایت خداوند خواهد شد.

مجدی هدف دانشگاه علوم پزشکی را ارتقاء سطح سلامت مردم عنوان کرد و گفت: مردم وقتی سالم هستند، می‌توانند جهش تولید را تحقق بخشند.

وی گفت: تولید علم و پژوهش، در مراکز دانشگاهی مصداقی از تحقق شعار جهش تولید است که به مدد وجود زیرساخت‌های فراوان در حوزه تولید نیشابور بزرگ، تلاش محققین حوزه سلامت، انجام پژوهش‌های سلامت ‌محور توسط اعضای هیئت علمی و اساتید و دانشجویان، در کنار مشارکت مردم و ارتباط صنعت و دانشگاه محقق خواهد شد.

مقام عالی حوزه سلامت نیشابور اظهار کرد: مشارکت خیرین سلامت، در پروژه‌های سلامت‌محور مصداق تحقق مشارکت مدنی در نیل به اهداف سلامت‌محور است.

وی تصریح کرد: لیاقت مردم نیشابور در حوزه سلامت بسیار بیشتر از شرایط موجود است و همت ما در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان، رفع مشکلات مردم با ایجاد زیرساخت‌های حوزه سلامت با مشارکت خیرین است.

مجدی خاطرنشان کرد: خیرین سلامت همواره همراه و حامی ما بوده‌اند و از بهورز یک روستای دور گرفته تا مدیرعامل و اعضای مجمع خیرین سلامت نیشابور بزرگ، همواره دغدغه کاهش آلام جامعه را دارند و به همت همه عزیزان، اقدامات ارزشمندی صورت گرفته یا در حال انجام است، توافق‌هایی نیز به امضا رسیده که برای شروع عملیات، منتظر اخذ مجوز از وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تایید ثبت‌نام ۸۸ هنرمند و خبرنگار مرکزی متقاضی مسکن
  • افزایش حجم آب سد‌های آذربایجان‌غربی
  • خیرین سلامت؛ مهمترین عامل تحقّق شعار سال ۱۴۰۳ در حوزه سلامت
  • مدیرعامل بیمه ایران عزل شد
  • ◄ شایعه اخراج یک لکوموتیوران به دستور مدیرعامل عامل
  • تقدیر استاندار فارس از عملکرد جهادی مدیر کل میراث فرهنگی دیار حافظ
  • (ویدئو) روایت پزشکیان از تایید صلاحیت شدنش با توصیه رهبری
  • ببینید| روایت پزشکیان از تایید صلاحیت شدنش با توصیه رهبری
  • بازدید قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران از شعبه فرودگاه امام(ره)
  • بازدید مدیرعامل پارس خودرو از خطوط تولید