Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ریشی سوناک» عضو کابینه دولت انگلیس روز سه‌شنبه مدعی شد که زمان بیشتری برای ویرایش و انتشار این گزارش که از سوی کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان این کشور جمع‌آوری و تهیه شده، نیاز است.

با این حال «دومینیک گریو» که ریاست کمیته یاد شده را پیش از انحلال پارلمان برعهده داشت ادعای دولت را غیر واقعی، اشتباه و گمراه کننده توصیف و تصریح کرد که این گزارش از سوی سرویس‌های اطلاعاتی تائید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان در جلسه‌ای که با حضور آژانس‌های اطلاعاتی انگلیس نظیر جیسیاچ‌کیو، ام‌آی۵ و ام‌ای۶ برگزار شد، نسبت به تلاش‌های روسیه برای تأثیرگذاری بر نتیجه همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ و انتخابات سراسری سال ۲۰۱۷ ابراز نگرانی کردند.

نمایندگان مجلس انگلیس پیش از انحلال پارلمان اصرار داشتند تا گزارش یادشده و ابعاد نفوذ سایبری روسیه در این کشور منتشر شود اما دولت این درخواست را به بعد از انتخابات یعنی ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) موکول کرده است.

«هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ آمریکا نیز امروز در مصاحبه با برنامه زنده رادیو بی بی سی گفت: «به نظر من قابل توضیح نیست که دولت شما گزارش مربوط به دخالت روسیه را منتشر نمی کند. این شرم آور است.»

کلینتون افزود: آمریکا با مشکل مشابهی در انتخابات سال ۲۰۱۶ مواجه بود؛ انتخاباتی که شکست من مقابل «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا را رقم زد.

وی افزود: ترامپ و کمپین او به دلیل ارتباطات شان با روسیه، عوامل روسیه و کسانی که به دنبال گسترش منافع روسیه بودند، در معرض تحقیقات قرار داشتند اما افکار عمومی آمریکا تا قبل از انتخابات این موضوع را نمی دانست.

کلینتون مدعی شد: روس ها هنوز هم در نظام انتخاباتی کشورش دخالت دارند و به تبلیغات خود ادامه می دهند. بنابراین تردیدی درباره نقش روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ و تداوم چنین نقشی وجود ندارد.

هم زمان با این تحولات، حزب کارگر به عنوان اصلی ترین جریان اپوزیسیون دولت محافظه کار جانسون امروز اعلام کرد که هدف حمله سایبری قرار گرفته است. 

«جرمی کوربین» که در کارزار تبلیغاتی حزب کارگر در شهر بلک‌پول سخن می‌گفت، افزود: اگر این نشانه وقوع حوادث مشابه در انتخابات است به‌شدت مضطرب هستم، چون حمله سایبری علیه یک حزب سیاسی، اقدامی مشکوک است که باید نگران بود.

به گفته او هکرها از شب گذشته حملات پیچیده‌ای را علیه سامانه‌های دیجیتالی حزب کارگر آغاز کرده اما موفق به پیاده سازی هیچ‌گونه اطلاعاتی نشدند. رهبر حزب کارگر افزود: مراتب به مرکز امنیت ملی سایبری انگلیس گزارش شده تا عامل این حادثه مشخص شود.

مقام‌های رسمی انگلیس هنوز درباره هویت هکرها اطلاعاتی را منتشر نکرده اما در فضای افکار عمومی این کشور، روسیه همواره در صدر فهرست کشورهای متهم به حملات سایبری قرار دارد.

در همین حال سخنگوی ستاد نظارت بر انتخابات انگلیس از احزاب سیاسی خواست تا پس از پایان انتخابات، قوانین را به‌گونه‌ای سخت کنند که نیروهای خارجی قادر به نفوذ در فرآیندهای سیاسی این کشور نباشند.

گزارش‌ها حاکی است که گزارش جنجالی روسیه برای انتشار نیازمند امضای نهایی نخست وزیر انگلیس است اما وی تاکنون از انجام آن خودداری کرده است.

برچسب‌ها روسیه بوریس جانسون انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه بوریس جانسون انگلستان روسیه بوریس جانسون انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا چند فرد و نهاد را به بهانه تسهیل و حمایت مالی از فروش پهپادهای ایرانی تحریم کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «اوفک» روز پنجشنبه، چند فرد و نهاد را با ادعای ایفای «نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپادهای ایرانی برای وزارت ایران»، تحت تحریم قرار داد. 

واشنگتن با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی انگلیس و کانادا اعمال شده‌اند، در ادامه مدعی شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خود «در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد».

طبق این بیانیه هشت فرد ایرانی، ۱۵ نهاد در ایران، امارات، پاناما و هند، ۲ کشتی و یک هواپیما به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شده‌اند.

وزارت خارجه انگلیس نیز در این راستا اعلام کرد ۲ شخص و چهار نهاد را در ارتباط با برنامه پهپادی و موشکی ایران تحریم کرده است.

«برایان نلسون» دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا در «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مدعی شد: «وزارت دفاع ایران به بی‌ثبات‌کردن منطقه و جهان با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی‌سابقه به اسرائیل و اشاعه پهادها و دیگر سخت افزارهای نظامی برای نایبان ایران ادامه می‌دهد».

او همچنین گفت: «ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با انگلیس و کانادا از همه ابزارهای در دسترس برای مقابله با کسانی که از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران حمایت مالی می‌کنند، استفاده می‌کند».

این ادعاهای مقام آمریکایی در حالی است که ایران همواره اعلام کرده یک طرف جنگ در اوکراین نیست و این غرب است که با گسیل سلاح به این کشور، بر آتش درگیری‌ها می‌دمد.

ایران همچنین اعلام کرده در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت این کشور در دمشق، بر اساس منشور ملل متحد درباره حق پاسخگویی، مواضع نظامی این رژیم در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • رونمایی انگلیس از بزرگترین بسته کمک نظامی به کی‌یف
  • انگلیس از بزرگ‌ترین بسته کمک نظامی به اوکراین رونمایی می‌کند