Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@20:16:21 GMT

یک میلیون نفر در مریخ چه می‌خورند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۶۶۶۳

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعه علمی جدید با عناصری از مدل سازی توسط کوین کانون و دانیل بریت Kevin) (Cannon و (Daniel Britt) از دانشگاه فلوریدای مرکزی، آنجام شده، حاکی است: ابتدا ۱۲ نفر در آنجا فرود خواهند آمد و پس از آن تعداد بیشماری سفینه فضایی باید تقریباً هر ۲۶ ماه یکبار مسافر خود را به مریخ ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا زنان می‌توانند در مریخ فرزندان به دنیا بیاورند؟ و چگونه می‌توان مشکل برق را حل کرد و آن‌ها چه می‌خورند؟

 
این دو مولف در مطالعه خود، به طرحی که توسط ایلان ماسک و شرکت وی SpaceEx تهیه شده بود، متکی بودند. فضاپیما‌های متعدد باید از ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر مسافر در هر پرواز به مریخ منتقل کنند که در هر فرصت ممکن تقریباً هر ۲۶ ماه یکبار انجام خواهد شد. رشد جمعیت، هم از طریق مهاجرت و هم با تولد فرزندان در مریخ تأمین می‌شود.
 کوین کانون و دانیل بریت در مطالعه خود نشان دادند كه چهار از پنج نوع  "مواد مصرفی" اصلی مورد نیاز برای شهرک نشینان مریخ (انرژی ، آب، اکسیژن و مصالح ساختمانی) می توانند در مقادیر کافی از سطح مریخ استخراج شوند. در مریخ فقط مواد غذایی قابل دسترسی نیست. بنابراین چگونه می توان مشکل مواد غذایی را در آنجا حل کرد؟  مولفان این مطالعه پیشنهاد می کنند که ساکنان فضایی جدید در مریخ  به پرورش گیاهان، حشرات و گاو برای تغذیه ژنتیکی- سلولی  خود بپردازند.   

 
 
در گذشته پیشنهاد می شد که گیاهان بطور گسترده در مریخ کاشته شود، ولی کاشت محصولات دارای کالری بالا به منظور تغذیه انبوهی ار مردم بسیار مهم است. پرورش حشرات نیز بسیار مفید است، زیرا چنین پرورشی تعداد کالری زیادی در هر واحد مساحت را به بار خواهد آورد. جیرجیرک های خانگی به بهترین وجه برای این هدف مناسب هستند و هم اینک در بعضی از گرانولاهای گندمی مورد استفاده قرار گرفتند.غذاهای غنی از پروتئین را می توان از سلولهایی که در بیوراکتورها رشد می کنند نیز دریافت کرد. جالب اینجاست که ماهی در مریخ  از گوشتی که از سلول ها تولید شود، محبوبیت بیشتری دارد، زیرا این محصول را می توان در دماهای پایین تر (حدود 20 درجه سانتیگراد) نگه داری کرد، در حالی که سلولهای حیوان های خونگرم به گرمای 37 درجه سانتیگراد نیاز دارند.

رشد دادن گیاهان در خاک مریخ بسیار دشوار خواهد بود، زیرا مقدار زیادی نمک کلریک اسید و سایر مواد شیمیایی موجود  در رسوبات در خاک آن سیاره وجود دارد. گیاهان در چنین شرایطی در مریخ  به سرعت درگذشتند و کرمهای خاکی در آن سرزمین خفه شدند.

هنوز مشخص نیست که آیا  زنان به راحتی می توانند در مریخ فرزندان به دنیا بیاورند، یا نه؟ زیرا گرانش مریخ تنها 38 درصد از زمین است. بدن انسان با شرایط زمینی سازگار شده و هنگامی که وزن هر جسم همیشه یک سوم کمتر از حد معمول باشد، ممکن است عوارض غیر منتظره ای بوجود آیند. کشاورزان مریخی ممکن است با مشکلات دیگری از جمله بیماری های ناشناخته گیاهی که باعث از بین رفتن محصولات زراعی می شوند، مواجه شوند که باعث گرسنگی در بین مهاجران شود.

نکته مثبت این است که فناوری های تولید مواد غذایی کارآمد و پایدار در مریخ می توانند به نفع افراد بیشتری باشند که با تغییرات آب و هوا در کره زمین سازگار می شوند و بنابراین می توانند برای کل تمدن زمینی ما ارزشمند باشند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!

به گزارش همشهری آنلاین،ناسا گازی را در مریخ شناسایی کرده که توسط موجودات زنده روی زمین تولید می‌شود و با این کشف، دانشمندان را درباره ذخایر پنهانی سیاره گیج کرده است.

به نقل از دیلی میل، مریخ‌نورد «کنجکاوی»(Curiosity) یک جریان ثابت را از متان شناسایی کرد که از «دهانه گیل»(Gale Crater) در زمان‌های متفاوتی از روز ظاهر می‌شد و به صورت فصلی در نوسان بود. این جریان گاهی اوقات به ۴۰ برابر بیشتر از حد معمول می‌رسید.

اگرچه ناسا هنوز حیات را در مریخ پیدا نکرده است اما دانشمندان این آژانس فضایی معتقدند منبع آن از اعماق سیاره می‌آید.

نظر دانشمندان این است که متان می‌تواند زیر نمک جامد قرار بگیرد و تنها زمانی از آن خارج شود که دما در مریخ افزایش یابد یا این که کنجکاوی روی پوسته مریخ بچرخد و آن را بشکافد. این مولکول ساده که از یک اتم کربن و چهار اتم هیدروژن تشکیل شده است، روی زمین معمولا نشانه حیات است. حیوانات هنگام هضم غذا گاز متان تولید می‌کنند.

مریخ‌نورد کنجکاوی ناسا از سال ۲۰۱۲ روی سطح مریخ پرسه می‌زند و در همه این مدت، گیج‌کننده‌ترین چیزی که پیدا کرده، جریان ثابت متان بوده است که از دهانه گیل می‌آید.

یک قسمت از دهانه گیل که از آن متان بیرون می‌آمد، تنها نقطه از این سیاره بود که کنجکاوی در آن گاز را شناسایی کرده است اما کنجکاوی هیچ نشانه مشخصی را از وجود حیات در مریخ ندیده است؛ برای مثال، یک گاو یا افرادی که فقط مقدار زیادی کلم بخورند.

دانشمندان طی بررسی‌های آزمایشگاهی در شرایط مشابه خاک مریخ توانستند آنچه را که ممکن است اتفاق بیفتد، شبیه‌سازی کنند. طی این مدت طولانی، نمک‌ها از اعماق زیر سطح سنگی و غبارآلود سیاره بیرون می‌آیند.

این نمک‌ها که پرکلرات نام دارند، در مریخ به وفور یافت می‌شوند. پرکلرات‌ها سمی هستند و در یخی که زیر سطح سیاره به دام افتاده است، به صورت فراوان وجود دارند.

یخ به تدریج تبخیر می‌شود و با عبور بخار نمک از میان رگولیت، مقداری از آن را به جا می‌گذارد. وقتی مقدار کافی از این نمک‌ها در رگولیت جمع می‌شوند، نوعی پوسته را تشکیل می‌دهند که به شن و ماسه یا دانه‌های قهوه شباهت دارد.

دانشمندان این پژوهش جدید نوشتند: روی مریخ، چنین فرآیندی می‌تواند به طور طبیعی طی یک دوره زمانی طولانی در مناطق کم‌عمق همیشه منجمد اتفاق بیفتد و ممکن است نمک در لایه بالایی جمع شود.

در همان زمان که بخار نمک بیرون می‌آید، متان نیز منتشر می‌شود. منبع این انتشار هنوز ناشناخته است. این منبع می‌تواند ناشی از موجودات زنده یا ناشی از فرآیندهای زمین‌شناسی زیر سطح سیاره باشد که هنوز برای دانشمندان نامرئی هستند.

در هر حال، این متان از هر کجا که بیاید، زیر پوسته نمک به دام می‌افتد.

دانشمندان با پمپاژ غلظت‌های متفاوتی از پرکلرات به رگولیت شبیه‌سازی‌شده مریخ دریافتند که سه تا ۱۳ روز زمان برای تشکیل شدن این پوسته نفوذناپذیر کافی است. برای ایجاد یک پوسته نمک جامد نیز به غلظت پنج تا ۱۰ درصد پرکلرات نیاز بود.

دانشمندان گاز نئون را به عنوان جایگزین متان به زیر پوسته پمپاژ کردند و دریافتند این لایه آن قدر قوی است که گاز زیر آن به دام بیفتد اما هنگامی که دمای سیاره در زمان‌های خاصی از روز یا فصول خاصی افزایش می‌یابد، این پوسته می‌شکند و متان را بیرون می‌فرستد.

آن زمان بود که مریخ‌نورد کنجکاوی، متان را در هوا تشخیص داد.

فقط دما نیست که می‌تواند پوسته را بشکند. پژوهشگران نوشتند: پوسته احتمالا حدود دو سانتی‌متر ضخامت دارد که کمی کمتر از یک اینچ است و کنجکاوی به اندازه‌ای سنگین است که بتواند هنگام حرکت کردن آن را بشکند.

این پژوهش در مجله «JGR Planets» به چاپ رسید.

کد خبر 847040 منبع: ایسنا برچسب‌ها مریخ ناسا خبر مهم نجوم - سیاره - ستاره

دیگر خبرها

  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • ببینید | نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ
  • برخی تیم‌ها گل‌های عجیب می‌خورند!
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟