Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-20@03:53:27 GMT

شکل‌گیری سرا ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۷۰۸۹

شکل‌گیری سرا ضروری است

یک عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به تشریح جزئیات طرح سرا و پاسخ به انتقادات وارد شده به این طرح پرداخت.

به گزارش ایمنا، آذر منصوری در ارتباط با سامانه سرا که به تازگی توسط شورای‌ عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به تصویب رسیده است اظهار کرد: در طرح سرا؛ تصمیم برای چگونگی شرکت در انتخابات به بدنه اجتماعی اصلاح طلبان واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفتهٔ گذشته کلیات طرح «سرا» (سامانهٔ رای‌سنجی اصلاح‌طلبان) با رای سه‌چهارم حاضران در جلسهٔ شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه"شورای عالی آماده شنیدن پیشنهادات، انتقادات و تعامل برای بهبود طرح سرا است" گفت: از زمان رونمایی از این طرح نقدهایی به آن وارد شده است که عمده نقدها و مخالفت ها با طرح سرا (سامانه رأی سنجی اصلاح طلبان) مبتنی بر فرض‌های اشتباه است.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان افزود: هیات رئیسه این شورا، علی‌رغم تصویب این طرح با رای بالا، تلاش زیادی کرده است و خواهد کرد که طرح با اجماع اصلاح‌طلبان اجرا شود و آمادهٔ شنیدن پیشنهادات و انتقادات منتقدان طرح و تعامل برای بهبود آن است.

منصوری همچنین گفت: بسیاری از نقدهایی که در این روزها از سوی اقلیت مخالف مطرح شده است، اساسا مبتنی بر فرض‌های اشتباه دربارهٔ جزییات طرح است که هنوز در هیات رئیسه شورای عالی به تصویب نرسیده است. اطمینان دارم اگر منتقدان به جزییات آخرین ویرایش طرح که برای تصویب در اختیار شورای عالی قرار گرفته است توجه کنند، تایید می‌کنند که اغلب انتقاداتشان بی‌اساس است.

وی تصریح کرد: یکی از نقدهای پرتکرار این است که رای‌سنجی در "سرا" پیش از اعلام نتایج تایید صلاحیت‌ها توسط هیات‌های اجرایی و شورای نگهبان برگزار می‌شود؛ در حالی ‌که به پیشنهاد خود حزب کارگزاران و اعتماد ملی درصورت تصویب جزییات طرح، برای اجماع صددرصدی موافقت شد که رای‌سنجی در سرا بعد از نظر هیات‌های اجرایی و نظارت و در میان نامزدهای تاییدصلاحیت‌شده برگزار شود.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان ادامه داد: گفته می‌شود که وزن احزاب با اعضای حقیقی شورای عالی یکسان است و هر دو به یک میزان می‌توانند افرادی را به سامانه دعوت کنند. در حالیکه این موضوع هم اشتباه است و درصورت تصویب جزییات پیشنهادی، احزاب بیشتر از اعضای حقیقی عضو شورای عالی سیاست‌گذاری استان‌ها می‌توانند اعضایشان را به سامانه دعوت کنند.

منصوری در پاسخ به این پرسش که طرح "سرا" توسط چه عضوی از شوایعالی مطرح و توسط چه اعضایی حمایت شد، خاطرنشان کرد: به اشتباه گفته می‌شود که این طرح پیشنهاد حزب اتحاد ملت به شورای عالی سیاست‌گذاری بوده است. در حالیکه طرح توسط جمعی از جوانان اصلاح‌طلب به کارگروه راهبردهای شورای عالی پیشنهاد شد و بعد از پاره‌ای اصلاحات توسط کارگروه راهبردها به هیات رئیسه و نشست عمومی شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح طلبان پیشنهاد شد و بعد از چند جلسه بحث تفصیلی دربارهٔ آن در این شورا سه چهارم از  احزاب عضو شورای عالی، اعضای کارگروه راهبردها و هیات رئیسه و اغلب چهره‌های متنفذ اصلاح‌طلب در خارج از شورای عالی هم از آن حمایت کردند.

وی در پاسخ به انتقاداتی که طرح سرا را صرفا یک مدل ساده انتخاباتی خوانده‌اند، گفت: در "سرا" برنامه‌های نامزدها و احزاب ارائه می‌شود و بدنهٔ اصلاح‌طلبان کشور به این برنامه‌ها و افرادی که فکر می‌کنند این برنامه‌ها را بهتر اجرا می‌کنند رای می‌دهند. "سرا "قرار نیست همهٔ مشکلات اصلاح‌طلبان را حل کند و قرار نیست جایگزین ارائهٔ برنامه و دیگر ضرورت‌های راهبردی شود؛ اما تحول مهمی در مشارکت دادنِ دموکراتیک و شفاف اصلاح‌طلبان کشور در تصمیمات این جبهه و اننخاب برنامه‌ها و نامزدهای آن است.

عضو شورای عالی سیاست گداری اصلاح طلبان گفت: اغلب نقدها در واقع نه به خود "سرا" که به برگزارکننده‌ی آن یعنی شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح طلبان وارد شده است و منتقدان به این‌که لایهٔ اول این سامانه اعضای این شورا هستند اعتراض دارند.

منصوری ادامه داد: این منتقدان توجه ندارند که اولا؛ شیوه اندک‌ سالارانهٔ قبلی که این احزاب مخالف آن نیستند هم توسط همین شورای عالی سیاست‌گذاری برگزار می‌شود و اگر "سرا" رای نمی‌آورد همان شیوه قبلی را همین شورای عالی اجرا می‌کرد.

منصوری در ادامه همین موضوع خاطرنشان کرد: برای دموکراتیک‌ترشدن شورای عالی و رفع نقدهایی که به این شورا وجود دارد، شکل‌گیری "سرا" ضروری و پیش‌نیاز است. باید یادآور شد که در این رای‌سنجی اهمیتی ندارد که در چه لایه‌ای؛ هر عضو به عضویت درآمده؛ چراکه  همهٔ اعضا، چه یک عضو عادی یکی از احزاب در لایه‌ٔ چهارم و چه رئیس شورای عالی در لایهٔ اول، حق رای برابر دارند و احتمالا کل فعالان اصلاح‌طلب در همان دو الی سه لایهٔ اول به عضویت درخواهند آمد.

وی گفت: ظرفیت سامانه در حدی است که هیچ عضو حقیقی و حقوقی شورای عالی سیاست‌گذاری توان پر کردن همه‌ی لایه‌های پایین‌اش را در همه‌ی مراکز استان‌ها نخواهد داشت و بخش عمده‌ی ظرفیت سامانه خالی خواهد ماند تا احزاب و نیروهای اصلاح‌طلب بدون سهمیه و محدودیت بتوانند فعالان اصلاح‌طلب و حامیان این جریان را به سامانه دعوت کنند و هر حزب به هر میزان که عضو داشته باشد می‌تواند افراد را به سامانه دعوت کند.

عضو شودای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان: تعدادی از منتقدان در شیوه‌ی قبلی ( اگر "سرا" اجرا نشود طبق آن کمیتهٔ منتخب شورای عالی لیست‌های نامزدهای این جبهه را انتخاب می‌کند) حتی یک حق رای هم ندارند، اما در "سرا" از طریق همین منتقدان صدها نفر می‌توانند به رای‌سنجی دعوت شوند و "سرا" ظرفیت میزبانی همهٔ اصلاح‌طلبان را دارد.

منصوری ادامه داد: از این منتقدان باید پرسید چه پیشنهاد عملی جایگزینی دارند که این سه ویژگی را داشته باشد؟ یک؛ بتواند در شورای عالی جبهه سیاست‌گذاری (به عنوان تنها نهادی که مورد پذیرش احزاب و چهره‌های ملی اصلاح‌طلب برای ایجاد اجماع انتخاباتی میان اصلاح‌طلبان است) با پذیرش اکثریت تصویب شود. دوم؛ در حد امکان طیف وسیع‌تری از اصلاح‌طلبان را در لایه‌ها در بربگیرد و سوم از عضویت فیک‌های سایبری و غیراصلاح‌طلبان جلوگیری کند.

وی گفت: به نظرم راه‌های دیگر بستن لیست، از جمله شیوه‌ای که در سال ۹۴ و ۹۶ مورد استفاده قرار گرفت، در این دوره در شورای عالی مورد پذیرش اکثریت قرار نمی‌گیرد و از قضا بهترین راه اجماع، هم در شورای عالی و هم در بدنه‌ی اصلاح‌طلبان، استفاده از این شیوهٔ شفاف و دموکراتیک است.

کد خبر 396619

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آذر منصوری اصلاح طلبان اصلاحات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۷۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به اینکه فعالیت نشریه پیام شهر باید منطبق بر سیاست‌گذاری شورای شهر پیش رود گفت: در حال حاضر شاهد فعالیت نداشتن نشریه پیام شهر هستیم در حالی که برای انتشار آن هیچ مجوزی از شورای شهر اخذ نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جلسه فوق‌العاده کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین بعدازظهر امروز -چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین- به ریاست قاسم اللهیاری و با حضور اعضا، عباس کشاورز صفیئی نماینده شهردار، محمدرضا قافله‌باشی مدیرمسئول نشریه پیام شهر و با محوریت بحث و بررسی پیرامون وضعیت فعالیت نشریه پیام شهر در تالار مردم این نهاد برگزار شد. در این جلسه اعضای کمیسیون بر ادامه انتشار این نشریه و لزوم ایجاد شورای سیاست‌گذاری و توجه مدیریت شهری به مطالبات اعضای شورا در چگونگی تهیه و انعکاس محتوای نشریه تأکید کردند.

قاسم اللهیاری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به اینکه فعالیت نشریه پیام شهر باید منطبق بر سیاست‌گذاری شورای شهر پیش رود، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد عدم فعالیت نشریه پیام شهر هستیم و این در حالی است که برای عدم انتشار آن هیچ مجوزی از شورای شهر اخذ نشده است.

وی اضافه کرد: ضرورت دارد تا مطابق با مصوبه سال ۹۳ شورای اسلامی شهر قزوین این نشریه بر اساس شورای سیاست‌گذاری و توجه به مطالبات اعضای شورا با محوریت انعکاس اخبار و اطلاعات مدیریت شهری پیش رود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای ویژه در کمیسیون فرهنگی در خصوص رویکرد جدید و سیاست‌های مدنظر بحث خواهیم کرد. همچنین موضوع تبدیل به پایگاه خبری شدن پیام شهر از جمله موضوعاتی است که مورد بحث است و ضمن حفظ چاپ نشریه فعالیت آن نباید تعطیل شود.

اللهیاری ادامه داد: اعضای شورا با پایگاه خبری شدن پیام شهر موافق هستند و باید پیگیر مجوزهای لازم برای تحقق این موضوع هم بود.

برای پابرجا ماندن پیام شهر تلاش زیادی شده است

در ادامه این نشست نیز فاطمه اشدری، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با بیان اینکه وجود نشریه تخصصی پیام شهر خواست و اراده شورای شهر بود، تاکید کرد: چاپ نشریه تخصصی در مدیریت شهری قزوین دارای مصوبه شوراست و هرگونه فعالیت، سیاست‌گذاری و یا عدم فعالیت این رسانه باید با مجوز شورای شهر و در جریان قرار گرفتن کمیسیون فرهنگی شورا باشد و این یک اصل است که نباید فراموش شود.

وی اضافه کرد: اینکه به ایرادات و نقدهای اعضای شورا به محتوای مطالب پیام شهر جدی گرفته نمی‌شود یک عیب است، ولی با همه این نواقص ما اجازه نمی‌دهیم که فعالیت این نشریه تعطیل شود چون برای پابرجا ماندن آن تلاش زیادی شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین ادامه داد: با تمام اختلافات سلیقه‌ای در این جایگاه باید به نحوی تصمیم بگیریم که شهر، شهروندان و رسانه آسیب نبیند. لازم است اعضای شورا تصمیم بگیرند که فعالیت این نشریه چگونه باشد؛ در ضمن معتقدم که پیام شهر می‌تواند مکانی برای حضور تمامی رسانه‌ها، خبرنگاران علاقه‌مند و متخصص در حوزه مدیریت شهری باشد.‌

به گزارش ایمنا، در ادامه این جلسه قافله‌باشی مدیر مسئول نشریه پیام شهر به بیان توضیحاتی در خصوص اقدامات و فعالیت تحریریه پیام شهر و میزان هزینه‌کرد ماهانه آن پرداخت.

کد خبر 745483

دیگر خبرها

  • شورای عالی امنیت ملی جلسه اضطراری تشکیل داد؟
  • امیر عبداللهیان: حمله ایران ضروری بود، گزینه دیگری جز آن نداشتیم
  • امیر عبداللهیان در نشست شورای امنیت : حمله ایران ضروری بود چون ایران گزینه دیگری جز آن نداشت
  • حمله ایران ضروری بود چون ایران گزینه دیگری جز آن نداشت
  • ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز در میبد
  • برای دلار ۲۰ هزار تومانی و تورم ۳۰ درصدی فریاد وااسلاما سر دادند؛ الان دلار ۶۵ هزار تومانی و تورم ۴۵ درصدی را توجیه می‌کنند
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها
  • آغاز فعالیت شورای عالی فیلم و سریال بنیاد روایت فتح