Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگرم شدن در خانواده و گذراندن دلچسب اوقات فراغت؛ آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که برای نزدیک شدن به خانواده خودتان برنامه بریزید؟ چه راهکار‌هایی برای سرگرم کردن خانواده‌تان به ذهن شما رسیده است و به آن عمل کرده‌اید؟ فعالیت‌های سرگرم‌کننده برای اوقات فراغتتان داشته باشید، لحظات شادی را با خانواده خودتان خلق کنید و تجربه‌های جدید و به یاد ماندنی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این تجربه‌ها شما را به هم نزدیک‌تر می‌کند. تجربه‌های جدید همیشه حال اعضای خانواده را عوض می‌کند و فضای بین آن‌ها را شاد و سالم می‌کند.

در اینجا ۲۵ پیشنهاد برای سرگرم شدن در خانواده را مطرح کرده‌ایم:

۱. بازی‌های رومیزی (گیم بورد) تهیه کنید: با توجه به گران‌تر شدن بازی‌های رومیزی خارجی، شرکت‌های ایرانی فعال در این زمینه هم ظهور کرده‌اند. خانواده در فضای بازی جمعی، شادی و خاطرات خوشی را تجربه می‌کند.

۲. پیک‌نیک داشته باشید: حتی اگر مدت‌هاست از پیک‌نیک غافل شده‌اید، الآن که پاییز است و هنوز سرد نشده بهتر است برای آخر هفته‌های کوتاه پیک‌نیک جمع‌وجوری را تدارک ببینید و آرامش را تجربه کنید.

۳. با حیوانات مهربان باشید: می‌توانید به کودکان خود آموزش بدهید که چطور با حیوانات مهربان باشند. مثلا ته‌مانده غذا‌ها را برای پرندگان بگذارید یا برای آن‌ها ارزن بخرید.

۴. با هم کتاب بخوانید: اگر می‌خواهیم به پیشرفت شخصی دست پیدا کنیم باید تا می‌توانیم «بخوانیم». مخصوصاً در بعضی مشاغل با کتاب خواندن دایره واژگان شما کامل‌تر می‌شود. اگر برای کودکان کتاب می‌خوانید، خاطرات مثبتی را برای او به وجود می‌آورید. در اینجا و اینجا کتاب‌هایی برای کودکان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

۵. کار دستی انجام بدهید: خلاقیت کودکان با کار‌های دستی پرورش پیدا می‌کند. شما باید مثل یک تیم کار کنید. کار‌های دستی فرصت خوبی هستند که خانواده از در کنار هم بودن لذت ببرند.

۶. علایق کودکانتان را انجام دهید: اگر بدانید چه طور کتابی را دوست دارند یا چه بازی محبوب آن‌ها است، مزایای زیادی برای شما وجود دارد. به همین سادگی می‌توانید خوشحال کردن آن‌ها را راحت‌تر کنید و یا به سمتی که دوست دارید هدایت کنید.

۷. یک شب را برای فیلم دیدن بگذارید: به سینما بروید. اگر برای ما مقدور نیست، پای شبکه خانگی بنشینید و همه با هم فیلم ببینید.

۸. با هم کار‌های داوطلبانه بکنید: به انجمن‌های محلی (مانند سرای محله، حمایت از حیوانات و...) سر بزنید. شاید برای کار‌های داوطلبانه زمان خوبی باشد که در عین یاری رساندن به دیگران یا حیوانات، تجربه‌های مشترک زیبایی را برای خانواده رقم بزنید.

۹. با هم غذا بپزید: برنامه بریزید و در یک همکاری غذا بپزید. به عنوان یک تیم با مهارت دستورالعمل‌های غذایی را امتحان کنید. این تجربه‌ها را ساده نگیرید. زندگی از همین لحظات زیبا و شوخی و خنده‌های حینش زیبا می‌شود.


۱۰. در خانه با رختخواب چادر بزنید: با پتو، بالشت و ملحفه می‌توانید سرگرمی برای خانواده فراهم کنید که به یاد همه شما بماند. در خانه با هر رختخوابی که دارید چادر بزنید، فیلم ببینید، و غذا بخورید.

۱۱. به پیاده‌روی بروید: چه اطراف خانه و چه حومه شهر؛ پیاده‌روی و گشت‌وگذار با خانواده هم سلامتی جسم شما را تضمین می‌کند و هم سلامت روح.

۱۲. به جای جدید سفر کنید: مهم نیست کجا می‌روید و چقدر می‌توانید خرج کنید. از خرج‌هایی مثل خرید در سفر صرف نظر کنید و برای دیدن مکان‌های جدید به دل جاده‌ها بزنید.

۱۳. به دیدن بزرگ‌تر‌ها بروید: مادر و پدر، مادربزرگ و پدربزرگ و اقوام بزرگ‌تر خودتان را فراموش نکنید. صفا و صمیمیتی که در کنار آن‌ها تجربه خواهید کرد به شما آرامش می‌دهد و در عین حال سرگرمتان می‌کند.

۱۴. مهمانی شام داشته باشید: دوستان خانوادگی خود را برای شام دور هم جمع کنید. معاشرت با دوستان همیشه انرژی‌بخش و سرگرم‌کننده است. همه چیز را ساده برگزار کنیم. همچنین که ممکن است در این مهمانی‌ها فرزندانتان دوستان جدیدی پیدا کنند.

۱۵. کار‌های هنری انجام دهید: یک کاغذ سفید و مدادرنگی کافی است تا مخصوصاً ساعت‌ها با کودکتان وقت بگذرانید.

۱۶. مهارت‌هایتان را به دیگران بیاموزید: تلاش کنید خانواده خودتان را علاقه‌مند به مهارت‌هایتان بکنید و سرگرمشان کنید.

۱۷. با هم چیز‌های جدید یاد بگیرید: می‌توانید وبلاگ نویسی را یاد بگیرید، عکاسی را بیاموزید و یا یک ورزش جدید را با هم امتحان کنید. یادگیری جمعی برای شما بسیار سرگرم‌کننده است.



۱۸. کمپ کنید: آرامش و سرگرمی اردو زدن در دل طبیعت و اقامت برای یک شب یا بیشتر در آنجا فرصت بی نظیری است که با هم باشید و لذت ببرید.

۱۹. گلمپینگ یا خانه‌های بومگردی را امتحان کنید: گلمپینگ همان کمپینگ بر زرق و برق است که در خیلی از کشور‌ها رواج دارد. برای ایران هم اگر توان کمپ زدن ندارید، می‌توانید از خانه‌های ساده، کلبه‌ها و اقامت‌های ساده بومگردی برای گذراندن اوقات فراغت استفاده کنید.

۲۰. دفترچه یادگاری بسازید: خاطرات خانوادگی خودتان را در یک دفتر زیبا ثبت کنید. از عکس و نشانه و نماد استفاده کنید.

۲۱. یک باغچه خانوادگی درست کنید: این باغچه می‌تواند در خانه باشد، می‌تواند اگر حیاط دارید در حیاط خانه و اگر بالکن دارید با جعبه‌های مخصوص کاشتن گیاهان تزیین شود.

۲۲. بازی‌های معروف بین خودتان را انجام بدهید: کافی است یک بار دور همی پانتومیم بازی کرده باشید تا بدانید اگر سکوتی در خنه شما برقرار است بهتر است دست به بازی‌هایی مانند آن بزنید. همچنین برخی بازی‌ها را در ماشین یا شرایط بیکاری می‌توانید بکنید.

۲۳. میان‌وعده سالم درست کنیم: دستورالعمل‌های مغذی یاد بگیریم. در این مورد پاپ کورن مثال خوبی است که هم سالم و هم ساده است.

۲۴. کپسول خاطرات بسازید: نماد‌ها و خاطرات خاصتان را در یک کپسول یا یک جعبه قرار دهید و آن را برای آینده کنار بگذارید. ساختن آن جذاب است و وقتی سال بعد به آن مراجعه کنید باعث سرگرمی شما می‌شود.

۲۵. لباس‌های عجیب و غریب بپوشید: این کار مخصوصاً برای بچه‌ها خیلی سرگرم‌کننده و جالب است. لباس‌های خود را عجیب و غریب کنید. شخصیت‌های داستانی و فیلم‌های محبوب خود را بازی کنید و یک بعد از ظهر جالب برای خودتان بسازید.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: والدین کودک سرگرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند

خسرو امیدوار گفت: همچنین کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی، از سال ۱۴۰۲ بر اساس شیوه نامه مراقبت موقت، به عنوان مهمان به خانواده‌های متقاضی میزبانی سپرده می‌شوند تا پیگیری‌ها جهت بازپیوند ایشان با خانواده نسبی یا ایجاد شرایط فرزندخواندگی این دسته از عزیزان، به عمل آید و این کار با هدف حمایت از اقامت کودکان و نوجوانان در محیط خانوادگی صورت می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل افزود: نگرش جامعه به قبول سرپرستی کودکان در سنین بالاتر در سایه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی خوب شده است و از سال ۱۳۹۹ با راه اندازی سامانه فرزندخواندگی تاکنون ۴۷۱ درخواست فرزندخواندگی در سامانه فرزندخواندگی ثبت شده و تعداد زیادی از این درخواست‌ها به دلیل عدم احراز شرایط متقاضیان رد شده است.

به گفته او، انتظار داریم زوجین فرزند پذیر، حضانت فرزندان گروه‌های خاص (دارای معلولیت یا نیازمند درمان) را نیز برای فرزندپذیری در نظر بگیرند و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸ مورد حکم حضانت صادر شد که ۱۰ فرزند واگذار شده از بین آنها در سنین بالای ۶ سال قرار داشتند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اردبیل در تشریح چگونگی فرزندخواندگی گفت: فرایند فرزندخواندگی از زمان ثبت تقاضای زوجین در "سامانه فرزندخواندگی" شروع می‌شود و چنانچه زوجین پس از بررسی‌های کارشناسی، حائز شرایط باشند تا زمان تحویل کودک، تداوم خواهد داشت و پس از واگذاری کودک، نظارت‌های کارشناسی توسط کارشناسان مربوطه به صورت تماس تلفنی و بازدیدهای دوره ای تا سن ۱۸ سالگی فرزندان ادامه خواهد یافت.

امیدوار افزود: از مزایای این طرح این است که کودکان و نوجوانان علاوه بر بهره مندی از امکانات و خدمات خانواده میزبان، مجبور به اقامت در مراکز شبانه روزی نخواهند بود و از آنجایی که یکی از مهمترین کارکرد خانواده، تعاملات عاطفی بین اعضای خانواده در راستای رشد تربیتی و اجتماعی است، سیاست اصلی دفتر امور کودکان و نوجوانان تقویت برنامه مراقبت از فرزندان در درون خانواده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • حساسیت فصلی کودکان
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد
  • خمس: دوست دارم در آینده به ایران برگردم
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • «پاندای کونگ‌فوکار ۴»؛ همچنان سرگرم‌کننده
  • هیج وقت حس عدم امنیت در ایران نداشتم |برگردم فقط سرمربی یک تیم خواهم شد