Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد ترکیب ابتدایی موجود در گیاهان موسوم به «فتیوها» می‌توانند از بدن ما مراقبت کرده و با بیماری‌هایی همچون سرطان مقابله کنند؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با فعالیت به عنوان آنتی اکسیدان‌ها به سلامت قلب نیز کمک کنند.

به گفته متخصصان تغذیه، تمام انواع سبزی جات و میوه‌ها در این زمینه مفید هستند و باید مصرف شوند، اما در این میان ۱۰ گیاه خوراکی مهم به لحاظ خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده‌تر هستند و مصرف آن‌ها بیشتر توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سویا: سویا به دلیل دارا بودن ماده‌ای به نام «جنستین» خواص ضدسرطانی فوق العاده‌ای دارد و همچنین حاوی فتیواستروژن است که خطر ابتلا و پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد و همچنین ترکیبی به نام ایزوفلاوون را دارد که برای مقابله با سرطان سینه مفید است.

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی به دلیل ماده‌ای به نام لیکوپن؛ یک کاروتنوئید است و رشد برخی از سرطان‌ها را کاهش داده یا سرکوب می‌کند. همچنین در تقویت قدرت بینایی، سیستم ایمنی بدن و کاهش عوارض پیری مفید است.

بروکلی: یک فیتوریزمغذی است و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان‌ها با مولکول‌های مضر رادیکال آزاد مقابله کرده و خاصیت سم زدایی دارند.

سیر: یک منبع خاص غنی از نوعی فیتوریزمغذی‌ها موسوم به ترکیبات ارگانوسولفور است که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به کنترل کلسترول نیز کمک می‌کند. همچنین ریز مغذی‌های موجود در سیر خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند.

دانه کتان: به لحاظ تعدیل کردن هورمون‌های زنانه، بهبود قدرت باروری و کاهش علائم پیش از قاعدگی و نیز پیشگیری از سرطان سینه شناخته شده و معروف است. ریزمغذی‌های موجود در دانه کتان همچنین در پیشگیری از دیابت نوع دوم مفید هستند.

مرکبات: ریزمغذی‌های مفید موجود در مرکبات شامل آلکالوئیدها، فلاوونوئیدها، فنول‌ها و تانیس‌ها هستند که همگی خواص، ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.

هندوانه: هندوانه و خربزه نیز سرشار از ریزمغذی‌های گیاهی مفید مانند لوتئین و زیگزانتین هستند که به ویژه برای سلامت قلب و عروق کاربرد دارند. هندوانه سرشار از لیکوپن برای مبارزه با پیری پوست است.

زغال اخته: سرشار از آنتوسیانین ها، یک ماده مغذی گیاهی است که منجر به کاهش التهاب، محافظت در برابر سرطان و حفظ سلامت چشم، عروق و مغز می‌شود.

سیب زمینی شیرین: حاوی کاروتن است به بهبود ارتباط بین سلولی کمک می‌کند.

فلفل تند: فلفل تند حاوی ترکیبی موسوم به کپساسیسین است که باعث تندی زیاد فلفل می‌شود. این ترکیب متابولیسم را تقویت می‌کند، موجب آزاد سازی آندروفین‌ها می‌شود، در رشد سلول‌های سرطانی اختلال ایجاد می‌کند و مانع از لختگی خون می‌شود. فلفل تند هم چنین سرشار از ویتامین ث. است.     منبع:آوای سلامت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: غذای گیاهی پیشگیری از بیماری زغال اخته فلفل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است