Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-03-28@11:08:48 GMT

گوگل به جمع‌آوری اطلاعات سلامت کاربران متهم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۹۰۵۴

گوگل به جمع‌آوری اطلاعات سلامت کاربران متهم شد

رویداد۲۴ گوگل در لوای نام یک سرویس‌دهنده‌ی خدمات سلامتی به‌صورت مخفیانه اطلاعات میلیون‌ها بیمار را در ۲۱ ایالت آمریکا جمع‌آوری کرده است. وال استریت ژورنال ابتدا چنین ادعایی را مطرح و نام Project Nightingale را برای آن بیان کرد. طبق گزارش منتشرشده، هیچ‌یک از پزشکان سرویس‌دهنده‌ی خدمات سلامت یا بیماران، از جمع‌آوری اطلاعات آگاهی نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نویسنده‌ی گزارش وال استریت ژورنال، راب کوپلند، ادعا می‌کند که اطلاعاتی همچون جواب آزمایش‌های پزشکی، تشخیص پزشکان و آمار بستری بیماران در این پروژه جمع‌آوری شده‌اند. درواقع گوگل متهم به جمع‌آوری اطلاعات کامل سلامتی بیماران می‌شود که با ذکر نام و تاریخ تولد بیماران ذخیره شده‌اند. به‌علاوه احتمالا حدود ۱۵۰ کارمند گوگل به اطلاعات دسترسی داشته‌اند. نیویورک تایمز در همان روز انتشار گزارش اولیه بخش عمده‌ای از ادعا‌های آن را تأیید کرد و تخمین زد که برخی از کارمندان گوگل، اطلاعات حساس را دانلود کرده باشند.

گوگل در پاسخ به ادعا‌های مطرح‌شده، در جوابیه‌ای به رسانه‌ی ورج از رویکرد استاندارد صنعت خدمات سلامت در اشتراک‌گذاری اطلاعات حساس بیماران صحبت کرد. آن‌ها ادعا می‌کنند که شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات سلامتی تحت برخی قرارداد‌های مرسوم، امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات بیماران با کارمندان شرکت‌های فناوری طرف قرارداد را دارند. در بخش دیگری از جوابیه گوگل گفته می‌شود که طبق قرارداد، نیازی به اطلاع‌رسانی به بیماران درباره‌ی جمع‌آوری اطلاعات نیست و از آن اطلاعات تنها با هدف توسعه‌ی ابزار‌هایی برای شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات استفاده می‌شود.

سخنگوی گوگل در پاسخ به رسانه‌ها هرگونه اتهام به جمع‌آوری اطلاعات میلیون‌ها شهروند آمریکایی را رد می‌کند. او می‌گوید طبق قرارداد امضاشده، هدف از بررسی اطلاعات تنها ارائه‌ی سرویس به شرکت خدمات‌دهنده‌ی سلامتی بوده است. به‌علاوه پروژه به این دلیل رسانه‌ای نشد که هنوز در فاز‌های اولیه قرار داشت.

گوگل برای جمع‌آوری اطلاعات با شرکت Ascension از پیش‌گامان صنعت سلامت آمریکا همکاری می‌کند. شرکت مذکور در سنت لوئیس قرار دارد و در ۲۱ ایالت آمریکا خدمت‌رسانی می‌کند. این شرکت خود را در دسته‌بندی مذهبی کاتولیک معرفی کرده و از شعار «بهبود خدمات سلامت با بهره‌گیری از فناوری» استفاده می‌کند. وال استریت ژورنال در گزارش خود ادعا می‌کند که گوگل برای شرکت Ascension نرم‌افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه می‌دهد. نرم‌افزار مذکور، خدمات سلامت شخصی‌سازی شده را برای هر بیمار ارائه خواهد کرد.

بررسی‌های عمیق روی قرارداد همکاری گوگل، توسط رسانه‌های متعدد انجام شد. فوربز می‌گوید، شرکت Ascension برای اجرای بخشی از قرارداد، اطلاعات بیماران را در سرور‌های Google Cloud بارگذاری کرده است. در ادامه‌ی گزارش فوربز، به ارائه‌ای پیرامون پروژه‌ی نایتینگل اشاره می‌شود. در این بخش، خدمات ابری گوگل برای توسعه‌ی سیستمی به کار گرفته می‌شوند که جست‌وجوی بیماران را براساس نام و دیگر مشخصات ممکن می‌کند. در نتایج جست‌وجو علاوه بر نام، مشخصات کاملی از سابقه‌ی بیماری شامل اسناد اسکن‌شده هم دیده می‌شود. بیشتر بخوانید: نکاتی که باید درباره افزایش امنیت گوشی‌های اندرویدی بدانید داده شخصی

گوگل از مدت‌ها پیش در حوزه‌ی سلامت فعالیت می‌کند. آن‌ها اخیرا و با احساس خطر از سوی رقبایی همچون آمازون و اپل، تلاش‌های خود را افزایش داده‌اند. سال گذشته یک مدیر اجرایی باسابقه‌ی صنعت سلامت توسط گوگل استخدام شد تا برنامه‌های متعدد شرکت را مدیریت کند. به‌علاوه در همان زمان گوگل اعلام کرد که قصد جذب بخش سلامت دیپ‌مایند را دارد تا دستیار مبتنی بر هوش مصنوعی برای بیماران و پزشکان توسعه دهد.
گوگل می‌گوید اطلاعات طبق یک قرارداد قانونی جمع‌آوری شده‌اند

اتهام اخیر، اولین چالش گوگل در صنعت خدمات سلامت نیست. آن‌ها قبلا با مرکز پزشکی داشگاه شیکاگو همکاری داشتند و متهم به جمع‌آوری صد‌ها هزار گزارش پزشکی از طریق آن همکاری شدند. همکاری با دانشگاه شیکاگو نیز با هدف توسعه‌ی ابزار‌های یادگیری ماشین با قابلیت پیش‌بینی دقیق رخداد‌های پزشکی انجام شد؛ پیش‌بینی مواردی همچون بستری، زمان بستری، وخیم‌تر شدن شرایط با وجود دریافت خدمات درمانی و غیره. گوگل در پستی وبلاگی به شرح همکاری با دانشگاه پرداخت و قابلیت‌هایی همچون «پیش‌بینی نیاز بیمار پیش از رخ دادن» را نیز برای آن برشمرد.

شرکت Ascension پس از انتشار گزارش وال استریت ژورنال بیانیه‌ای پیرامون پروژه‌ی مشترک با گوگل منتشر کرد. شرکت ادعا می‌کند که همکاری با گوگل «در جهت بهبود سلامت و بهداشت افراد و جوامع و ارائه‌ی خدمات متنوع سلامت» انجام می‌شود. به‌علاوه در بخش دیگری از بیانیه می‌خوانیم که «همه‌ی فعالیت‌های مشترک با کوگل طبق HIPAA انجام شده‌اند و براساس ابزار حفاظت و امنیت داده‌ی پیچیده در Ascension مورد تأیید قرار گرفته‌اند».

گوگل در پایان روز بیانیه‌ای در ارتباط با پروژه‌ی مذکور منتشر و نام Nightingale را برای آن تأیید کرد. در بخشی از بیانیه‌ی گوگل، نوشته‌شده توسط مدیر خدمات ابری، طارق شوکت می‌خوانیم:

داده‌های Ascension در این قرارداد، هیچ کاربردی به‌جز ارائه‌ی خدمات به خود شرکت و تحت شرایط قرارداد ندارند. به‌علاوه اطلاعات بیماران با هیچ نوع داده‌ی در اختیار گوگل، ترکیب نمی‌شود. منبع: زومیت خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گوگل سرقت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنفلوانزا سخت تر از کووید به سلامت مغز آسیب می رساند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه، بیمارانی را که به دلیل کووید یا آنفلوانزا در بیمارستان بستری شده بودند، مورد بررسی قرار داد.

محققان دانشگاه میشیگان از سوابق پزشکی برای مقایسه بیش از ۷۷۰۰۰ نفری که به دلیل کووید در بیمارستان بستری شده بودند با همان تعداد افرادی که به دلیل آنفلوانزا در بیمارستان بستری شده بودند، استفاده کردند.

سپس، تعداد افرادی که در طول سال بعد از آن برای هر یک از شایع‌ترین اختلالات عصبی نظیر میگرن، صرع، سکته مغزی، نوروپاتی، اختلالات حرکتی و زوال عقل، تحت درمان قرار گرفته بودند را بررسی کردند.

در اینجا یک نگاه اعدادی به یافته‌ها آمده است:

• در مجموع، ۳.۲٪ از مبتلایان به آنفلوانزا و ۲٪ مبتلایان به کووید به خاطر میگرن تحت درمان قرار گرفتند و ۲.۱٪ از بیماران آنفلوانزا و ۱.۶٪ از بیماران کووید، مراقبت‌های صرع را دریافت کردند.

• علاوه بر این، ۲.۴٪ مبتلایان به آنفلوانزا به خاطر سکته مغزی تحت درمان قرار گرفتند، در مقایسه با ۲٪ از بیماران مبتلا به کووید. ۳.۶٪ از بیماران آنفلوانزا و ۱.۹٪ از بیماران کووید به دلیل نوروپاتی تحت درمان قرار گرفتند. و ۲.۵ درصد از بیماران آنفلوانزا و ۱.۵ درصد از بیماران کووید به دلیل اختلال حرکتی درمان دریافت کردند.

• نرخ زوال عقل برای دو عفونت ویروسی مشابه بود- ۲.۳٪ از بیماران آنفلوانزا و ۲٪ از بیماران کووید مراقبت برای این وضعیت دریافت کردند.

• در مجموع، ۴.۹ درصد از بیماران آنفلوانزا و ۲.۸ درصد از بیماران مبتلا به کووید یک سال پس از بیماری خود دچار یک وضعیت عصبی جدید شدند.

کد خبر 6062491

دیگر خبرها

  • ایمیل جنجالی زاکربرگ به کارمندان گوگل!
  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • یوتیوب یک مجرم را به دام انداخت!
  • گوگل چه چیز درباره ما می‌داند؟
  • چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد
  • ردیابی یک مجرم از طریق یوتیوب
  • شعار روز جهانی داروسازان اعلام شد
  • آنفلوانزا سخت تر از کووید به سلامت مغز آسیب می رساند
  • عامل تهدید به قتل شهروندان در سعادت آباد تهران دستگیر شد
  • جدایی اپل از گوگل چقدر جدی است؟/دشواری‌های انحصارشکنی در بازار فناوری