Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع، استاندار گیلان در جلسه کمیسیون استانی بند "د" ماده ۴۵ قانون وصول برخی از درآمد‌های دولت و مصرف آن در موارد معین با اشاره به شکنندگی زیست بوم گیلان بر ضرورت مشارکت مدیران صنایع استان در کاهش این مشکلات تأکید کرد.

او بر لزوم تلاش در جهت اجرای قانون یک در هزار و معرفی گیلان به عنوان استان پیشگام در رفع مشکلات زیست محیطی صنایع در سطح کشور تأکید کرد و افزود: اجرای قانون یک در هزار نیازمند ساز و کار مناسب در جهت مشارکت تمامی واحد‌های صنعتی، معدنی و کارگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم تلاش دستگاه‌های متولی در جهت اجرای قانون یک در هزار و جلوگیری از بروز هرگونه تخلف در مسیر اجرا گفت: ادارات کل امور مالیاتی و حفاظت محیط زیست نسبت به بررسی ساز و کار‌های اجرایی این قانون و احصاء مشکلات احتمالی اقدام و در جهت رفع آن تلاش کنند.

زارع تصریح کرد: در صورت نیاز به شیوه نامه مناسب مراتب از طریق معاون اول رئیس‌جمهوری پیگیری می‌شود تا گیلان به عنوان استان پیشگام در جهت اجرای قانون یک در هزار به منظور رفع مشکلات زیست محیطی صنایع معرفی شود.

انتهای پیام/ع

بررسی مشکلات زیست محیطی صنایع گیلان در استانداری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد

مهدی اله پور مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: این پایش‌های نظارتی در حوزه‌های مختلف آب و فاضلاب، خاک، هوا و پسماند استان خراسان رضوی انجام شده است.

او افزود: از این تعداد پایش نظارتی محیط زیستی انجام شده در خراسان رضوی، چهار هزار و ۷۵ بازدید، از سوی کارشناسان حفاظت محیط زیست استان و سه هزار و ۷۲۶ نوبت بازدید در قالب برنامه خود اظهاری از آزمایشگاه‌های معتمد سازمان حفاظت محیط زیست، صورت گرفته است.

مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: این بازدید‌ها منتج به صدور ۲ هزار و ۱۸۰ فقره اخطاریه محیط زیستی برای منابع و صنایع آلاینده در جهت رفع آلودگی شده است، که طبق آن پارسال هزار و ۴۳۴ مرکز آلاینده شناسایی و در فهرست مراکز آلاینده استان قرار داده شده است.

اله پور بیان کرد: از عمده دلایل افزایش شناسایی منابع آلاینده و صدور اخطاریه‌ها، هدفمند‌تر شدن بازدید‌ها با اولویت منابع دارای آلایندگی، تشدید نظارتها، توجه به حفظ کیفیت منابع آبی، توجه به پایش واحد‌های خدماتی، معدنی و تغییرات دستورالعمل اجرایی ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • راه حل اصلی برخورد با فاضلاب‌های خطرناک، اجرای یکسان قانون برای همه است
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • افزایش شاخص‌های زیست محیطی در ارتفاعات شیراز
  • سلامت مردم و محیط زیست در رأس دغدغه‌ها و نیاز جامعه
  • موضوع امسال روز زمین چه خواهد بود؟
  • افزایش شاخص‌های زیست‌ محیطی در ارتفاعات شیراز
  • دولت سیزدهم طرح انتقال آب به استان سمنان را اجرا کند
  • مجازات جایگزین حبس برای ۱۴ متخلف زیست محیطی گیلان