Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@08:46:24 GMT

«مرزبانی زیستی» نیاز پدافند غیرعامل کشور است

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۹۴۷۹

«مرزبانی زیستی» نیاز پدافند غیرعامل کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر زارعی صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح نخستین همایش علمی تخصصی پدافند غیرعامل شیمیایی کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود، بابیان اینکه یکی از مسائل مهم که موردنیاز پدافند غیرعامل است، مرزبانی زیستی است، تأکید کرد: همان‌طور که مرزهای فیزیکی ما باید از تهدیدات مصون بمانند، امروز نیاز داریم تا در حوزه زیستی و بیولوژیک هم مراقب تهدیدات و همچنین مخاطرات باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه پدافند غیرعامل زیستی مقوله‌ای بسیار مؤکد و مهم است، افزود: برای تبیین مرزبانی زیستی نیاز به استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها، بومی‌سازی دستورالعمل‌ها و پیشگامی دانشگاه‌های کشور درزمینهٔ پدافند غیرعامل شیمیایی بیش از هر زمان احساس می‌شود.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل بابیان اینکه باهدف ارتقای نقش دانشگاه‌ها و علوم در خود مراقبتی، مجوز رشته‌های پدافند غیرعامل در مقطع ارشد برای دانشگاه‌هایی مثل فارابی، مالک اشتر و ... صادرشده است، ادامه داد: این رشته‌ها می‌توانند کارشناسانی را به ما تحویل دهند که در راستای کاهش تهدیدات تولید علم و دانش کنند ما امروز به‌خوبی می‌دانیم که تنها نباید به دنبال ایجاد کارخانه‌های جدید بود بلکه رشته‌های دانشگاهی هم می‌توانند اشتغال ایجاد کنند.

زارعی با تأکید بر اینکه برای اجرای دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل زیستی نیازمند مهارت هستیم، گفت: پدافند غیرعامل زیستی مشکل جدی به شمار می‌رود زیرا خاموش و درعین‌حال بسیار منتقل‌شونده است. این مقوله مانند توپ‌های جنگی نیست که در میدان نبرد دیده شود و بتوانیم تشخصی دهیم که دشمن کجا را نشانه می‌گیرد بلکه پدافند غیرعامل زیستی موضوعی است که از هر جا و با هر ابزاری مانند تلفن همراه، لوازم‌آرایش و ... می‌تواند آلودگی را نشر دهد درنتیجه باید به این مهم توجه ویژه‌ای داشت.

وی بابیان اینکه ۹۰درصد وظیفه ما در پدافند غیرعامل این است که اگر اتفاقی رخ دهد، جامعه کمترین آسیب را ببیند، افزود: طبق دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی باید مصون‌سازی در سطح جامعه صورت گیرد در این راستا سازمان پدافند غیرعامل آموزش در حوزه پدافند غیرعامل شیمیایی را مدنظر قرار داده است.

جانشین پدافند غیرعامل کشور در ادامه گفت: بیش از هر چیز در حوزه تهدیدات زیستی نگرانی‌ها در حوزه مواد شیمیایی وجود دارد برای مثال در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان وقتی عاملان، دستگیر شدند اعتراف کردند که مواد شیمیایی در داخل کشور وجود داشته و مواد انفجاری را به‌راحتی با استفاده از آن‌ها درست می‌کنند و این نشان می‌دهد که تروریست‌ها نیازی به واردکردن مواد اولیه برای انفجار شیمیایی نداشتند که این امر نباید صورت گیرد.

زارعی در خاتمه بیان کرد: یکی از تأکیدات دیگر سازمان پدافند غیرعامل نصب ژنراتور در مراکز حساس، مهم وادارات است که در زمان مخاطرات بتوانیم انرژی این امکان عمدتاً خدمت رسان را تأمین کنیم که در این زمینه اقدامات خوبی در سطح کشور صورت گرفته است.

کد خبر 4771112

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اصغر زارعی دانشگاه صنعتی شاهرود سازمان پدافند غیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور پدافند غیرعامل یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین سفر استانی پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده مرزبانی: مرزهای کشور را به صورت پهپادی و تصویری پایش می‌کنیم

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴ هزار عملیات گروهگ‌های تروریستی توسط مرزبانان در سراسر کشور مهار شده است، گفت: کنترل و پایش مرز‌های کشور هوشمند بوده و به صورت پهپادی و تصویری انجام می‌شود.

به گزارش برنا، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه خلاء‌های مرزی سراوان به زودی رفع شده و مرز‌های سیستان و بلوچستان با جدیت و دقت بیشتری کنترل می‌شود، گفت: کنترل و پایش مرز‌های کشور هوشمند بوده و به صورت پهپادی و تصویری انجام می‌شود، از سوی دیگر تعداد زیادی رادار در مناطق خشکی و دریا قرار دادیم تا هنگام ورود غیرقانونی متجاوزان به کشور مطلع شویم.

وی افزود: در سال گذشته در ۳ مرحله در حوزه پهپادی برای جلوگیری از گروه‌های معاند الحاق‌های مناسبی انجام دادیم که افزایش توانایی عملیاتی، رشد خوبی داشته است.

سردار گودرزی تصریح کرد: در یک سال اخیر ۱۴۰ شناور در سراسر کشور فعال کردیم و باید بگویم با کشور عراق همکاری خوبی داریم و با مجهز شدن دوربین در لباس و مراکز کنترل خوبی داریم.

وی افزود: سال گذشته برای قاچاقچیان کالا سال سختی بود، ۲۱ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق را در مرزبانی کشف کردیم و ۲۷ هزار و ۵۷۷ پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.

فرمانده مرزبانی فراجا در پایان گفت: در خصوص پروانه گذر شناور‌ها به صورت رایگان در سامانه «پلیس من» قابل دریافت است که رضایت مندی مردم را به همراه داشته است.

دیگر خبرها

  • ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات با حضور سردارباقری
  • ارزیابی آمادگی دستگاه‌های اجرایی در حوزه پدافند غیرعامل
  • ارزیابی آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات
  • ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات باحضور سردارباقری
  • انهدام سه ریز پرنده در اصفهان
  • جزئیات صدای انفجار در اصفهان | کار اسرائیل بود؟
  • اصفهان در امنیت کامل است؛ انهدام سه ریز پرنده توسط پدافند غیرعامل
  • جزئیات جدید از انفجارها در آسمان اصفهان/ خبرگزاری مهر: سه ریزپرنده در آسمان اصفهان منهدم شد
  • آغاز اقدامات اجرایی پدافند غیرعامل شهرداری گرگان در سال 1403
  • فرمانده مرزبانی: مرزهای کشور را به صورت پهپادی و تصویری پایش می‌کنیم