Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@01:16:50 GMT

ریزجلبک اسپیرولینا؛ از تولید تا بازاریابی و فروش

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۹۵۴۱

کارگاهی با عنوان "بیومارکتینگ ریزجلبک اسپیرولینا" و با هدف آموزش و شناخت ظرفیت‌های تولید و بازاریابی این ریزجلبک در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود.

به گزارش «باشگاه دانشجویان» ایسنا، اسپیرولینا یک نوع جلبک آبی و به رنگ سبز است که هم در آب شیرین و هم شور مناطق گرمسیری رشد می‌کند و متخصصان تغذیه آن را غذای فوق العاده‌ای برای آینده می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلبک به علت دارا بودن مواد معدنی، ویتامین‌ها، اسیدهای آمینه و مواد آنتی اکسیدان، می‌تواند دارای اثرات فراوانی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش انرژی، کاهش فشار خون و حتی خواص ضد سرطانی باشد.

بر این اساس، کارگاه "بیومارکتینگ ریزجلبک اسپیرولینا" توسط انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا در روز پنجشنبه ۲۳ دی از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۷ در این دانشگاه برگزار می‌شود.

تبیین ضرورت‌های تولید ریزجلبک اسپیرولینا، اصول طراحی فتوبیو راکتورهای چرخه تولید، آموزش کشت ساده و کاربردی، تبیین سازوکار فرآیندهای پایین دستی، معرفی محصولات عرضه شده در بازار جهانی و تجاری سازی و بیومارکتینگ از جمله سرفصل‌های این کارگاه است.

سخنرانان این کارگاه دکتر علی چوپانی (پژوهشگر مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج))، دکتر مظفر محمدی (پژوهشگر مرکز تحقیقات نانوبیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج))، مهندس ابوالفضل صالحی باویلی (مدیر فنی شرکت مهندسی زیست فناوری وایا)، مهندس علیرضا پارسا (مدیر اجرایی شرکت مهندسی زیست فناوری وایا) هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسپیرولینا دانشگاه الزهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:  با اجرای طرح سلامت نوروزی  حدود ۱۳ تن موادغذایی فاسد، تاریخ گذشته و یا بدون مشخصات بهداشتی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف و نابود شد.

دکتر حامد جلالیان افزود: در طرح سلامت نوروزی در نیشابور بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای به صورت شبانه روزی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید و درصورت مشاهده مواد غذایی بدون شرایط بهداشتی، اقدام به جمع‌آوری و یا توقیف محصول می‌کنند.

وی از شهروندان خواست موادغذایی خود را از محل‌های معتبر خریداری و هنگام خرید به مشخصات بهداشتی کامل محصول دقت کنند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:در قالب طرح سلامت نوروزی تاکنون به هفت هزار و ۴۰۰ نفر آموزش‌های لازم ارائه شده است.

جلالیان افزود: کارشناسان بهداشت محیط هنگام مراجعه برای انجام بازدید، آموزش‌های لازم مانند رفع نواقص بهداشتی محل و کنترل موادغذایی را به متصدی آموزش می‌دهند.

وی گفت: دستور‌های بهداشتی واحد‌های صنفی زیر پوشش شامل بهداشت فردی، سلامت موادغذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان است.

طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از ۲۵ اسفند گذشته آغاز شد و تا پایان تعطیلات نوروزی  امسال ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • فروش ۲۰ میلیارد ریالی صنایع دستی مازندران
  • فروش ۲۰ میلیارد ریالی صنایع دستی از کارگاه‌گردی در مازندران
  • نمایشگاه و فروش کتب علوم قرآنی در ارومیه
  • فروش ۱۰ میلیاردی صنایع دستی کاشان در نوروز
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • نمایشگاه فروش کتاب‌های علوم قرآنی در ارومیه برپا می‌شود
  • فعالیت ۴۵ کارگاه تولیدی در شهرستان نیر
  • ۴۵ کارگاه تولیدی در شهرستان نیر فعال است
  • تولید انواع زولبیا و بامیه و شیرینی در شهر سین
  • ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر در کارگاه‌های سنگ‌شکن مجتمع سنگ آهن سنگان