Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشرف بروجردی صبح امروز (چهارشنبه ۲۲ آبان) در همایش طالقانی و زمانه ما، گفت: آیت‌الله طالقانی تجلی‌گر دینداری راستین، خلق حسن، آموزگار ادب و متانت و عشق به انسان‌ها و مروج سیره و سلوک محمدی و علوی بود.

وی افزود: آمده‌ایم به یکدیگر متذکر شویم حقیقت وجودی او جاودانه می‌ماند پدری که سایه پدری‌اش آنقدر گسترده بود که هیچ مرزی برای این فراگیری نبود؛ مگر ظلم ظالم و شرک مشرکی که خود معلول ظلم است «إنَّ الشرکَ لظلم عظیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ادامه داد: در زیر این چتر وسیع آرامش بود که انسان‌ها آن را حس می‌کردند و با آن خو گرفته بودند و در آرامش است که اندیشه و تفکر فرصت و قدرت بروز و ظهور می‌یابد و از تضارب آرا و افکار اندیشه راستین به دست می‌آید که نوای او همواره درگوشمان است که می‌گفت: فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون أَحسنه؛ بشارت باد بندگانی را که همه سخنان را می‌شنوند و خود بهترین را انتخابگرند.

همه سخن او بر پایه عبودیت و بندگی خدای یکتا برای رسیدن به حقیقت زندگی بود آنگاه که در گوشمان زمزمه می‌کرد تا آیات وحی را یاد بگیریم که بگوییم: به جهان خرّم آز آنم که جهان خرّم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تاکید کرد: ما که تشنه حقیقت بودیم در ساعت برنامه با قرآن در صحنه همه وجودمان گوش بود که کلام گرمش را برجان بنشانیم و یاد بگیریم که چگونه با دیگران زندگی را تجربه کنیم و رواداری و مدارا را با نام دین به دیگران آموزش دهیم و خود به آن عامل باشیم آنجا که در خطبه نماز جمعه اش گفت: الْیَمِینُ وَ الشِّمَالُ مَضَلَّةٌ وَ الطَّرِیقُ الْوُسْطَی هِیَ الْجَادَّةُ .

وی با اشاره به برگزاری همایش طالقانی و زمانه ما در کتابخانه ملی ایران، گفت: امروز اینجا، در سازمان اسناد و کتابخانه ملی، گنجینه علم و دانش، یادش را، نامش را و آموزه‌هایش را تکریم می‌کنیم تا نسل آینده و حال بداند ذخیره و اندوخته فرهنگی، علمی و دانشی این سرزمین حاصل کدام اندیشه است.

در تلاش هستیم تا با برگزاری چنین همایشی  به نسل آینده یادآور شویم که چه سرمایه های عظیمی ذخیره و پشتوانه آموزه‌هایمان است و ریشه‌مان در چه کشتزاری رشد یافته است.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: او که هم پدر بود برای مردمش و هم معلم مهربان و هم دلسوز و هم هدایتگر و راهنمای برای هر آنکه به سخنش گوش فرا می‌داد و جانش صیقل می‌خورد. هم او که حاصل رفتار و گفتارهایش در وجود فرزند گرامی‌اش اعظم تجلّی یافت که چند صباحی است این گوهر ارزشمند را هم از دست داده‌ایم. روحش شاد و روانش در اعلی علیّین متنعّم باد.

وی خاطرنشان کرد: امروز به او می‌گوییم که ای معلم عزیز و ای فقیه زمان‌شناس و ای مرّوج علم و اخلاق و ای منادی وحدت و مروت و مدارا به خودمان و به یکدیگر متذکر می‌شویم که رسم شاگردی بجای می‌آوریم و پاسداشت آموزه‌هایت هستیم. تا ایران عزیزمان به وجود ارزشمند شما بر خود ببالد.

همایش علمی-پژوهشی طالقانی و زمانه ما، چهارشنبه و پنج شنبه این هفته (۲۲ و ۲۳ آبان) در سالن قلم کتابخانه ملی ایران از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ساعت ۱۷ برگزار می‌شود. در روزهای برگزاری این همایش ۲۰ مقاله پژوهشی ارائه می شود تا در چهلمین سالگرد فقدان آیت الله سید محمود طالقانی، علاقه‌مندان به تفکر و گفتمان آزادی، آگاهی، دادگری، مردم‌سالاری، رواداری، بردباری و شورا باوری با ارائه مقالات و کتاب خود، به تحلیل، بررسی، نقد، اصلاح و تکمیل آثار به جامانده از طالقانی پرداخته و زندگی انسانی و سرشار از پیام متعالی او به نسل جوان و آینده منتقل شده و موجبات استمرار آن را فراهم شود. همچنین در این همایش مولوی عبدالحمید، مصطفی ملکیان، رضا منصوری و خانم سارا شریعتی به عنوان سخنران حضور خواهند داشت.

برچسب‌ها اشرف بروجردی همایش طالقانی و زمانه ما سازمان اسناد و کتابخانه ملی بنیاد نشر آثار آیت الله طالقانی سید محمود طالقانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشرف بروجردی همایش طالقانی و زمانه ما سازمان اسناد و کتابخانه ملی سید محمود طالقانی اشرف بروجردی همایش طالقانی و زمانه ما سازمان اسناد و کتابخانه ملی سید محمود طالقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ طب در ایران پس از اسلام در فهرست صد کتاب ماندگار قرار گرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ کتاب «تاریخ طب در ایران پس از اسلام» که اثر دکتر محمود نجم‌آبادی و از انتشارات دانشگاه تهران است، در بخش امانت‌دهی کتابخانه ملی و کتابخانه‌های عمومی قابل دسترسی است.
این کتاب شامل مقدمه‌ای در علم الاخلاق یا آیین و سنت پزشکی و نظام پزشکی و قوانینی که مورد احتیاج طبیب و وابستگان به فنون طبی است. قسمت اول آن مختصری از تاریخ بیمارستان‌ها و قسمت دوم آن تاریخ طب قبل از اسلام در کشورمان می‌باشد.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است
  • بزرگداشت شهیدان برای آینده نظام ضروری است
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • ۸ مصدوم در پی ۳ حادثه آتش‌سوزی در اهواز
  • مقام حزب الله: آینده پس از «طوفان الاقصی» و پاسخ ایران دستخوش تغییر خواهد شد
  • تاریخ طب در ایران پس از اسلام در فهرست صد کتاب ماندگار قرار گرفت
  • طالقانی:کاراستقلال خوزستان صحیح نبود؛برای‌شان بحران می‌سازند