Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@19:21:41 GMT

افتتاح مسير ريلي ميانه به بستان آباد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۰۱۴۷

افتتاح مسير ريلي ميانه به بستان آباد

خبرگزاری آریا- معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از افتتاح مسیر ریلی میانه به بستان آباد طی هفته آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، خیرالله خادمی افزود: از اقدامات مطلوبی که در بخش زیرساخت های حمل و نقل کشور در حال انجام است توسعه حمل و نقل ریلی بوده تا از مزیت های خاص این شبکه مردم بهره بیشتری ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: از طرفی دیگر اتصال شبکه ریلی کشور به شبکه ریلی کشورهای همسایه در دستور کار قرار گرفته تا زمینه ترانزیت بار از بنادر جنوبی به بنادر شمالی و مرزهای غربی و شرقی از طریق خطوط ریلی فراهم شود که با تحقق این مهم می توان از وضعیت خاص سوق الجیشی کشور استفاده بیشتری کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور درباره توسعه شبکه ریلی کشور ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و 300 کیلومتر مسیر ریلی جدید و نزدیک به چهار هزار و500 کیلومتر مسیرهای خط دوم در حال ساخت است.
وی افزود: علاوه براین نزدیک به هفت هزار کیلومتر مسیر ریلی در حال مطالعه بوده و در مجموع حدود 15 هزار کیلومتر ایجاد مسیر ریلی جدید در دستور کار قرار دارد.
خادمی ضمن تاکید بر اینکه هم اکنون قرارداد سه هزار و 300 کیلومتر مدنظر بسته شده و پیمانکار اجرایی در محورهای مختلف فعالیت می کند، اظهارداشت: طی دو سال گذشته اقدام های مطلوبی در اتصال مراکز استان هایی که نیازمند توسعه شبکه ریلی بوده اند، انجام و چهار مرکز استان جدید نیز به شبکه ریلی متصل شده است.
وی همچنین گفت: امسال در آذربایجان شرقی ایجاد مسیر ریلی جدیدی به صورت میانبر در دستور کار قرار گرفته تا تمامی شمال غرب کشور و به طور مشخص استان آذربایجان شرقی و تبریز به صورت میانبر اتصال یابند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: اتصال خطوط ریلی به داخل کشور افغانستان به طول 60 کیلومتر در حال ساخت است که تا پایان امسال عملیات اجرایی آن پایان می یابد.
وی افزود: خطوط ریلی اصفهان به شیراز وجود دارد اما در مسیری میانبر مسیر ریلی اصفهان به شیراز به مسیر ریلی یزد به تهران متصل و سال آینده تکمیل می شود.
خادمی در ادامه گفت: پروژه بزرگ مسیر ریلی اصفهان به اهواز 550 کیلومتر است که به صورت دو خطه برقی طراحی شده و هم اکنون مطالعات آن در حال تکمیل است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، وی یادآور شد: مسیر ریلی اصفهان به اهواز دارای 90 کیلومتر تونل است و ساخت آن نیازمند 30 هزار میلیارد تومان اعتبار بوده که باید از روش های مختلف مانند فاینانس سرمایه مورد نیاز تامین شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افتتاح مسیر ریلی میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، احمدصادق معتمدیان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان، با اشاره به جهش توسعه حوزه راه های آذربایجان غربی در دولت سیزدهم، افزود: فعالیت های مثبت حوزه راهسازی را مردم استان نه در آمارها بلکه با مشاهده عملکرد در این حوزه از نزدیک لمس می کنند.

وی همچنین با تاکید بر جبران عقب ماندگی های استان در حوزه های مختلف و به ویژه توسعه راه ها در سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی و با اختصاص ۸ هزار میلیارد تومان برای بخش راه و شهرسازی آذربایجان غربی در سفر ریاست جمهوری به استان، تصویب بالاترین اعتبار را در سطح کشور به توسعه زیرساخت های این استان توسط دولت مردمی شاهد بودیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به احداث سالیانه ۱۵۰ کیلومتر راه در سطح استان در دولت سیزدهم نیز اشاره کرده و افزود: در سالهای گذشته در استان آذربایجان غربی سالانه فقط 10 کیلومتر راه احداث می شد ولی با وجود محدودیت های مالی و افزایش هزینه های احداث راه، در دولت سیزدهم شاهد احداث سالانه 150 کیلومتر راه در آذربایجان غربی هستیم و این موضوع در نوع خود کم نظیر است.

وی حوزه پایانه های مرزی و حوزه ترانزیت را از پیشران های توسعه استان عنوان کرده و افزود: دولت سیزدهم آذربایجان غربی را به عنوان یک مسیر ترانزیتی بین المللی و شاهراه ارتباطی منطقه ای تعریف کرده و در این راستا گام های بلندی در جهت توسعه ترانزیتی منطقه در این مدت برداشته شده است.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه راه و شهرسازی به عنوان یک مجموعه عمرانی در توسعه اقتصادی استان نیز تاثیر مستقیم داشته، اضافه کرد: در سال های اخیر از ظرفیت های مختلف، از جمله تهاتر نفت و ماده ۵۶ برای تامین منابع مالی احداث راه ها و توسعه زیرساخت های آذربایجان غربی استفاده شد که در بین استان های مختلف این موضوع کم نظیر بوده و آذربایجان غربی به عنوان تنها استان کشور توانسته از ظرفیت تهاتر نفت در این زمینه استفاده کند.

وی در ادامه از احداث ۵۰۰ کیلومتر راه در آذربایجان غربی توسط دولت سیزدهم خبر داده و افزود: در دو سال گذشته شاهد بازگشایی، توسعه و تکمیل محورهای تمرچین، بازرگان، ارومیه - سرو، اجرای طرح توسعه محور خوی - رازی و ... بوده ایم که اثرات بسیاری در توسعه مبادلات اقتصادی و ترانزیت کالا با کشورهای همسایه دارد.

استاندار آذربایجان‌غربی به الحاق ۱ هزار و ۲۵۰ هکتار زمین در قالب طرح جامع به شهر ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با تدوین و تعیین تکلیف طرح جامع شهر ارومیه که با همراهی نمایندگان مجلس تحقق یافت، شاهد ساماندهی وضعیت این شهر در حوزه های مختلف و تامین مطالبات مردم هستیم و بسیاری از مشکلات اجتماعی و شهری با اجرای این طرح رفع خواهد شد.

معتمدیان همچنین از ساماندهی بافت تاریخی شهر ارومیه در راستای توسعه شهر و تامین مطالبات مردم خبر داده و افزود: تعیین ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی در مرکز شهر ارومیه، مانع از توسعه این شهر در ۱۴ سال گذشته شده و اقدامات مهمی درخصوص اصلاح این وضعیت صورت گرفته است.

وی در ادامه محرومیت زدایی را از اولویت های دولت سیزدهم عنوان کرده و اظهار داشت: در دولت سیزدهم در قالب طرح بازآفرینی شهری، شاهد توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شهرهای آذربایجان غربی بوده ایم.

استاندار آذربایجان‌غربی به گام نهادن در مسیر توسعه متوازن استان در دولت سیزدهم نیز اشاره کرده و افزود: با حضور میدانی مدیران در مناطق مختلف آذربایجان غربی، مشکلات و مطالبات مناطق دورافتاده شناسایی شده و زمینه برای توسعه زیرساخت ها در حوزه های مختلف و تامین زمین برای توسعه بخش های آموزشی، ورزشی، بهداشت و درمان، مسکن و ... فراهم شده است.

معتمدیان همچنین امنیت پایدار را زیرساخت اصلی توسعه استان معرفی کرده و بیان داشت: علیرغم تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های آذربایجان غربی، برخی ناامنی ها در گذشته، مانع از توسعه استان شده بود ولی امروز به یمن اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و همچنین  ایثار و مجاهدت های شهدا و ایثارگران، امنیت پایدار در آذربایجان غربی برقرار بوده و این امنیت زمینه را برای شتاب در توسعه استان فراهم کرده است.

استاندار آذربایجان غربی اختصاص زمین برای اجرای پروژه های سرمایه گذاری و عمرانی را از جمله اقدامات مناسب راه و شهرسازی استان در سالهای اخیر عنوان کرده و افزود: اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی نقش مهم و موثری در روند توسعه استان داشته و این ماموریت با جدیت در دوره جدید نیز باید ادامه یابد.

معتمدیان همچنین ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی و جهادی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان، ادامه روند فعالیت این اداره و همچنین تسریع در روند احداث مسکن ملی در مناطق شهری و روستایی را از اولویت های مدیر جدید عنوان کرد.

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های سیدمحسن حمزه لو، رسول عطایی به عنوان سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی منصوب شد.

 

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • فیلم| تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان
  • اهدای ۷ سری جهیزیه در شهرستان بستان آباد
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان بیرجند
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان _ بیرجند