Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیکنام حسینی پور دبیر بیست و هفتمین کتاب جمهوری اسلامی ایران در قالب یکی از برنامه های خود در شهر یزد، پنجمین پایتخت کتاب ایران، پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۲۲ آبان از موسسه بین المللی چراغ فروزان هدایت اندیشه و کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین سید محمد شاهدی مدیر موسسه چراغ فروزان هدایت به بیان توضیحاتی درباره این کتابخانه پرداخت.

موسسه مذکور سال ۹۵ تأسیس شده و تا به حال مراجعانی از استان های مختلف کشور از جمله تهران، هرمزگان و ... داشته است و بنا است که چند سال دیگر به طور رسمی افتتاح شود.

کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی بین ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار جلد کتاب را در خود جا داده که موضوع همه آنها علوم قرآنی، حدیث و تفسیر است. زبان کتابهای موجود در این کتابخانه نیز عربی و فارسی و در برخی نمونه ها زبان های دیگر کشورها است.

کتاب های گردآوری شده در این کتابخانه توسط حجت الاسلام شاهدی از کشورهای مختلف در قاره های آسیا، اروپا و افریقا و کشورهایی مثل موریتانی جمع آوری و به این محل منتقل شده اند.  بناست بخش آفریقا شناسی و امام حسین این کتابخانه تخصصی چندی دیگر به طور مستقل افتتاح شود.

حجت الاسلام شاهدی در خلال بازدید معاون فرهنگی وزارت ارشاد از این کتابخانه گفت: سال ۹۴ که کارهای مربوط به این موسسه را شروع کردم کلاً ۶۰۰ هزار تومان داشتم و در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص تأمین هزینه های این کتابخانه باید بگویم شخصی و بعضا با کمک علاقه مندان به کتاب تهیه می شود. از آنجایی که یکی از صفات قرآن، کریم است نگران هزینه ها نیستم چون می دانم قرآن کار را درست خواهد کرد و کریم است.

کتابهای کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی امکان امانت و بیرون بری ندارند چون تعدادی از کتاب های این کتابخانه تک نسخه و بعضاً نایاب هستند و پژوهشگران باید با وضو در این کتابخانه از آنها استفاده کنند به همین دلیل برخی از مراجعان از شهرستان های مختلف به این کتابخانه آمده و مدتی را در شهر یزد اقامت می کنند.

کد خبر 4771152 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ارشاد نیکنام حسینی پور محسن جوادی هفته کتاب یزد هفته کتاب هفته کتاب و کتاب خوانی ترجمه کتاب و کتابخوانی ادبیات گردشگری بازار نشر ادبیات جهان تازه های نشر رایزنی فرهنگی جایزه ادبی معرفی کتاب نقد کتاب فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود

امام جمعه سنندج، گفت: تقویت کتابخانه‌ها و ترغیب جوانان کردستانی به مطالعه وظیفه مسئولان استانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا فایق رستمی عصر امروز در دیدار با دبیر کل کتابخانه‌های کشور که در دفتر امام جمعه سنندج برگزار شد، اظهار داشت: دین مبین اسلام و قرآن برای مطالعه و کتابخوانی و کسب علم ارزش و اعتبار خاصی قائل شده است.

وی افزود: اهمیت کتابخوانی در اسلام به قدری است که معجزه پیامبر اکرم (ص) از نوع کتاب است و در این کتاب مقدس هم اولین آیاتی که بر حضرت محمد(ص) نازل شده با امر به خواندن و الفاظ کتاب، قلم، و علم توام شده است. 

امام جمعه سنندج با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از جایگاهی بسیار عظیم برخوردار است، تصریح کرد: قرآن، به سبب اینکه برای علم و دانش و کسب علم و تفکر در پدیده‌های جهان اهمیت خاصی قائل شده است، به تبع آن، برای دانشمندان و علمای دین و دانش هم فضیلت و اعتبار خاصی قائل است.

وی ایجاد مراکز کتابخوانی و کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه در کردستان را ضروری دانست و گفت: اگر با تفکر و تدبر کتاب‌ها را نگاه کنیم، می‌توانیم به همه مسائل و شخصیت‌ها دست پیدا کنیم. 

ماموستا رستمی با اشاره به فرموده خداوند، تردیدی در جایگاه و عظمت قرآن وجود ندارد، تأکید کرد: توجه اسلام به حفظ و گسترش میراث علمی، جایگاه والای دانش و کتاب را از دیدگاه این دین مبین نشان می‌‏دهد.

وی با تأکید بر اینکه تقویت کتابخانه‌ها و ترغیب جوانان کردستانی به مطالعه وظیفه مسئولان استانی است، عنوان کرد: کتاب و کتابخانه، مجموعه ارزشمندی را شکل می‌‏دهد که می‏‌تواند در راه شکوفایی و بالندگی افراد و جوامع نقش سازنده‌‏ای ایفا کند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری ظرفیت کتاب و کتابخوانی را یکی از راه‏‌های کسب دانایی و توانایی خواند که آدمی را در فهم و درک درست از نادرست کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها برای ایجاد علاقه جوانان به کتاب و کتابخوانی همراهی لازم را داشته باشند و زمینه مطالعه را فراهم کنند.

به گفته وی، قرآن بهترین مبلغ برای انسان‌ها است که می‌توان با تبعیت از آن راه درست را انتخاب و مسیر درست را طی کرد.

امام جمعه سنندج عنوان کرد: در استانی همچون کردستان نویسندگان و ناشران توانمند و مستعدی هستند که بیش از صدها تألیفات داشته و در دنیا حرف برای گفتن دارند، باید این ظرفیت‌ها به دور از وعده و شعار مورد توجه مسئولان کشوری و استانی قرار گیرند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • اختتامیه دوره‌های آموزشی غنچه‌های نور در کاشان