Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در قزوین گفت: آنچه ما هدف‌گذاری کرده‌ایم این است که سالانه بتوانیم حداقل دو محصول وارداتی به کشور را در حوزه فعالیت خود شناسایی و در مجموعه خود تولید کنیم.

حجت‌الله صفدرپور رایان مدیرعامل یک شرکت تولیدی، مهندسی و دانش‌بنیان فعال در حوزه مواد شیمیایی صنعت نفت و گاز و تصفیه آب، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این شرکت از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر با تغییر رویکرد به سمت دانش‌بنیان شدن فعالیت آن به سمت تولید نیاز روز جامعه هدایت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت شرکت در حوزه‌های مرتبط با صنایع نفتی، مواد شیمیایی مورد مصرف در صنعت نفت و تولیدکننده مواد کنترل شیمیایی آب، تصفیه آب و فاضلاب صنعتی و به سازی و پایدارسازی شوینده‌ها است.

این مسئول با اشاره به اینکه شرکت با سال‌ها تجربه تولید مواد اولیه شیمیایی و استفاده تخصصی از آن‌ها در ساخت فرآورده‌های مصرفی صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و آب فاضلاب شناخته‌شده است، اعلام کرد: آنچه ما هدف‌گذاری کرده‌ایم این است که سالانه بتوانیم حداقل دو محصول وارداتی به کشور را در حوزه فعالیت خود شناسایی و در مجموعه خود تولید کنیم.

صفدرپور تصریح کرد: در حال حاضر از دو سال پیش بحث صادرات محصولات این شرکت آغاز شده و در سال جاری تاکنون ۶۰ هزار یورو ارزآوری صورت گرفته است.

وی با اعلام اینکه ۴۶ نفر به‌صورت مستقیم در شرکت مشغول به کار هستند، گفت: تعداد ۱۰ نخبه دانشگاهی در پروژه‌های این مجموعه دانش‌بنیان یاری‌گر ما هستند و از پنج سال گذشته نیز تحقیقات نخبگان دانشگاهی موردتوجه جدی قرار گرفته است.

این مسئول ادامه داد: این شرکت به‌عنوان اولین تولیدکننده زیست‌تخریب‌پذیر استانداردهای ۲۰۲۰ را در برنامه خود به‌کاربرده تا محتوای گوگرد سوخت‌ها را کاهش دهیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تحریم‌های موجود دشمن گفت: دولت باید برای شکوفا کردن صنایع حمایت لازم را داشته باشد تا کشور بتواند در مسیر تولید قدم‌های بلندتری بردارد.

صفدرپور در پایان با بیان اینکه این صنعت هم قابل توسعه است و هم موردنیاز کشور؛ عنوان کرد: به‌شرط حمایت مسئولان و دولت این صنعت جای کار بسیاری دارد، منظور ما از حمایت صرفاً بحث مالی نیست بلکه هر تولیدکننده‌ای به دنبال رفع نیاز کشور در محصولی است و نیاز دارد تا مانعی در مسیر تولید خود نداشته باشد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صنایع نفت و گاز آب و فاضلاب استعدادهای برتر و نخبگان جوان استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید اعضای کمیسیون اصل نود از یک شرکت دانش بنیان

اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از یک شرکت دانش بنیان حوزه ساخت تجهیزات پزشکی بازدید کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به نظارت میدانی اعضای این کمیسیون از مزرعه احیای خاک و شرکت دانش بنیان مادزیست فناور اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال 1403 با نام سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری و در راستای آشنایی با مسائل و دغدغه‌های فعالان صنعتی در جهت مقررات زدایی و از بین بردن موانع اجرایی شعار سال با همراهی حجت‌الاسلام سیدمحمود نبویان نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس از یکی از شرکت‌های فعال حوزه ساخت تجهیزات پزشکی بازدیدی انجام شد.

وی افزود: در این بازدید که کارشناسان سازمان غذا و دارو نیز حضور داشتند ضمن حضور در خط تولید و بخش‌های تحقیقاتی یکی از شرکت‌های دانش بنیان از نزدیک مشکلات گریبان‌گیر این شرکت‌ها بررسی و مشکلات ناشی از طرز کار دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها با هماهنگی سازمان غذا و دارو در ردیف بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ادامه از مزرعه احیای خاک در جنوب تهران و منطقه شهر ری نیز بازدید شده و با توجه به اهمیت این مزرعه در ایجاد ظرفیت برای ایجاد مشارکت مردمی با سرمایه‌گذاری خرد در تولیدات محصولات کشاورزی، زنبورداری و دامپروری که با تجمیع سرمایه‌های خرد، یک نمونه موفق از مشارکت مردمی در امر تولید را ایجاد کرده است. مقرر شد مشکلات تولیدکنندگان دامی احصا و در کمیسیون اصل نود مجلس در جهت تسهیل مشارکت مردم در امر تولید مورد بازنگری و و بررسی با مسئولان مربوط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • بازدید اعضای کمیسیون اصل نود از یک شرکت دانش بنیان
  • حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در راستای مردمی‌سازی اقتصاد یزد
  • شرق مازندران نیازمند پایانه صنعتی دام است
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سمنان
  • تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی در شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش کیفیت نان/ بهره‌برداری از ۱۵۰ مزرعه با محوریت کشاورزان خبره
  • حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش کیفیت نان/ بهره‌ورداری از ۱۵۰ مزرعه با محوریت کشاورزان خبره