Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی پالایشگاه ایلام مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام در این خصوص گفت: هم اکنون در حوزه پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام ۱۹ پروژه پژوهشی و ۶ طرح اینترشیپ جاری و در حال انجام است که در این بین ۲ مورد قرارداد پروژه پژوهشی با عنوان" انجام مطالعات امکان سنجی پیاده سازی نظام مدار بسته آب" و تدوین و باز مهندسی فرآیندهای منابع انسانی" همچنین یک مورد پایان نامه دکترا و ۲ مورد پایان نامه کارشناسی ارشد مجموعا به ارزش ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال با دانشگاه تهران منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه درب پالایشگاه گاز ایلام به روی اساتید، متخصصان و پژوهشگران باز است، تاکید کرد: حوزه پژوهش و فناوری این شرکت همواره پذیرای ایده های خلاقانه و نوآورانه در حوزه های مختلف می باشد.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از حمایت این شرکت در زمینه تعریف پژوهش‌های کاربردی خبر داد و گفت: از پتانسیل بالای دانشگاه‌ها و بخصوص پردیس دانشکده‌ های فنی دانشگاه تهران در تعامل با صنعت در حوزه های پژوهشی این پالایشگاه استقبال می شود.

داری پور با اشاره به اینکه حوزه پژوهش و فناوری پالایشگاه گاز ایلام دارای نظامی پویا، هدفمند و منظم است که بدنبال دستیابی به بهترین نتایج پژوهشی است، اضافه کرد: در راستای خودکفایی و رونق تولید داخلی، استفاده از ظرفیت مجامع علمی و شرکتهای دانش بنیان، بخش خصوصی و متخصصان داخلی، امری ضروری است.

معاون پژوهشی پردیس دانشکده‌های فنی نیز در این نشست تعاملی، اظهار داشت: سالیانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه پژوهشی بین پردیس دانشکده‌های فنی و مراکز صنعتی کشور منعقد می‌ شود.

بهزاد رستمی افزود: باتوجه به فعالیت حدود ۲۵۰ آزمایشگاه تخصصی و پژوهشی در سطح پردیس پتانسیل بالایی در حوزه این فعالیت و انجام پژوهش های کاربردی در دانشکده وجود دارد.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام در این راستا گفت: در این تفاهم‌نامه همکاری طرفین در استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی پژوهشی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی، ایجاد بانک‌های اطلاعاتی از محققین فعال دانشگاهی به منظور شناسایی چالشهای عملیاتی، چالشهای زیست محیطی و پروژه های بهبود در حوزه مدیریت منابع انسانی و  بهره وری سازمانی و برگزاری گردهمایی های علمی مد نظر می‌باشد. 

احسان نوراللهی اظهار داشت: ساختار شورای پژوهشی و فعالیت‌های انجام شده در پالایشگاه گاز ایلام و زمینه‌های همکاری با دانشگاه‌ها در قالب انجام پروژه‌های پژوهشی،طرح‌های اینترنشیپ و حمایت از پایان نامه های  تحصیلات تکمیلی می باشد.

وی ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های پنج ساله حوزه پژوهش و فناوری و تشریح چشم انداز شرکت پالایش گاز ایلام در این حوزه گفت: بطور کلی ایده های خلاقانه در حوزه پژوهش و فناوری در شورای پژوهش و کمیته های تخصصی مربوطه با جدیت مورد بررسی قرار می‌گیرند تا در تعامل سازنده با پژوهشگران و پیشنهاد دهندگان، بهینه ترین پروژه های کاربردی تعریف و اجرا شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیتهای حوزه پژوهش و فناوری پالایشگاه گاز ایلام با همکاری مستمر قریب به ۸۰ نفر از پرسنل شرکت و اساتید دانشگاه در پنج سال گذشته منجر به انعقاد قریب به ۲۰۰ قرارداد پروژه پژوهشی، طرح اینترشیپ و پایان نامه تحصیلات تکمیلی شده است، افزود: به منظور بهبود کیفیت نتایج و دستاوردهای پروژه های پژوهشی از توان علمی اساتید دانشگاهها برای نظارت پروژه ها استفاده می‌شود و در سال جاری از ۶ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران بعنوان ناظر پروژه های پژوهشی این شرکت استفاده شده است.


 

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه دانشگاه تهران پالایشگاه گاز ایلام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه دانشگاه تهران پالایشگاه گاز ایلام امضای تفاهمنامه دانشگاه تهران پالایشگاه گاز ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد

منابع عراقی از تفاهم نامه چهارجانبه میان عراق، ترکیه، قطر و امارات در زمینه پروژه جاده توسعه خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری عراقی واع، منابع عراقی اعلام کردند که در مراسمی با حضور رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق، امروز دوشنبه تفاهم‌نامه چهارجانبه میان عراق، ترکیه، قطر و امارات برای همکاری در پروژه جاده توسعه امضا شد.

دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق اعلام کرد که این تفاهم‌نامه با هدف همکاری مشترک در پروژه راهبردی جاده توسعه تنظیم شده است.

بر اساس این گزارش، این تفاهم‌نامه را وزرای حمل و نقل عراق و ترکیه و وزیر حمل و نقل قطر و نیز وزیر انرژی و زیرساخت امارات امضا کردند.

دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق اعلام کرد که به موجب این تفاهم‌نامه این کشور‌ها در تنظیم چارچوب‌های لازم برای اجرای پروژه همکاری می‌کنند.

در بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق آمده است: جاده توسعه یک پروژه راهبردی است که موجب تقویت رشد اقتصادی و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و تحقق هم‌افزایی اقتصادی میان شرق و غرب می‌شود و به تسهیل مبادلات تجاری و ایجاد مسیر رقابتی منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • امضای تفاهم نامه همکاری حوزه هنری و اداره کل تعاون خراسان رضوی
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • نمایش توان فنی و مهندسی ایران در سریلانکا
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • انعقاد ۱۴ قرارداد پژوهشی در دانشگاه بیرجند در فروردین امسال