Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران ماروسی امروز چهارشنبه در نشست خبری یازدهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر تهران اظهار کرد: کانون نمایش دانشگاه هنر یک تشکل خود جوش بوده که از سال ۱۳۶۸ تشکیل شده است.
وی درباره حیطه وظایف کانون هنر دانشگاه افزود: این کانون به دلیل تشکیل خودجوش در زمان های گذشته  اختیارات گسترده تری داشت، اما پس از چارچوب مند شدن کانون به واسطه تصویب اساسنامه وزارت علوم محدود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کانون نمایش دانشگاه هنر درباره تفاوت کانون نمایش این دانشگاه با سایر دانشگاه ها یادآور شد: دانشجویان دانشگاه هنر همه افراد تحصیل کرده در رشته های هنری هستند، از این رو عملکرد آنها با دانشجویان سایر دانشگاه ها از جمله پزشکی و غیره متفاوت است؛ همه انتطار بیشتری از عملکرد دانشجویان دانشگاه هنر دارند.
به گفته ماروسی، دانشجویان دانشگاه هنر  رسیدگی به مسائل فرهنگی جامعه را در اولویت امور قرار داده و علاوه بر ارائه خدمات فرهنگی برای دانشجویان فعالیت های دیگری مانند برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی و غیره را در نظر دارند.
وی افزود: کار این دانشگاه و دانشجویان فرهنگی محسوب می شود، اما مشکلات ناشی از کمبود بودجه مانعی اساسی بر راه دانشجویان است.

۳۵ اثر در جشنواره مونولوگ امکان اجرا دارد
دبیر یازدهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر گفت: زمان ارسال آثار تا ۱۳ آذر ماه ادامه دارد، اما  امسال در نهایت  ۲۰ اثر در سالن و ۱۵ اثر خارج سالن امکان اجرا دارند. 
محمد حسین پورابولی در نشست خبری یازدهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر اظهار کرد: دانشجویان در دوره های ابتدایی این جشنواره که از سال ۱۳۹۱ برگزار شد، آثار مونولوگی خود را به نمایش می گذاشتند.
وی افزود: در دوره‌های گذشته دانشجویان بر روی فرم مونولوگ فعالیت می کردند، اما با توجه به آسیب شناسی انجام شده، جشنواره امسال به سمت اجرای بیشتر و بهتر آثار پیش می رود.
پورابولی با بیان اینکه یازدهمین دوره جشنواره مونولوگ از نظر اجرایی به سمت بهبود حرکت می کند، یادآور شد: صفر تا صد این جشنواره دانشجویی است، امسال در بسیاری از مراحل داوران نیز از میان دانشجویان انتخاب شده اند و این جشنواره در بخش های اجرا، نگارش مونولوگ، بداهه و کارگاه و سمینار برگزار می شود.
وی گفت: مهم ترین مشکل پیش روی برگزاری این جشنواره، بی توجهی مسئولان دانشگاه به توان این دانشجویان است.
پورابولی عنوان کرد: جشنواره های دانشگاه هنر  از نظر مالی تحت فشار هستند، از این رو از معاون فرهنگی وزارت علوم درخواست بازدید از این دانشگاه و جشنواره ها را دارند.
 دبیر یازدهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر خاطر نشان کرد: با توجه به بررسی‌ها، نیاز مالی جشنواره ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد، اما در شورای فرهنگی دانشگاه ۲۰ میلیون تومان بدون ضمانت پرداخت برای این جشنواره تصویب کرده‌اند. 
پورابولی گفت: مشکل بودجه بندی دانشگاه به این دلیل است که هیچ شخص متخصصی از رشته ها در جلسات شورا حضور ندارد.
وی افزود: اگر نماینده ای از رشته های مختلف و دانشجویان در جلسات سیاست گذاری شورا حضور داشته باشند، بی شک مشکل بودجه جشنواره ها برطرف می شود.

برچسب‌ها دانشگاه هنر جشنواره

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه هنر جشنواره دانشگاه هنر جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مرمت، نگهداری و ساماندهی آثاری همچون پل‌های تاریخی با کمک شهرداری اصفهان انجام می‌شود، اما با توجه به تعدد آثار و اینکه بعضی از این آثار فضای عمومی و محل تردد افراد است، نگهداری آن‌ها سخت‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا محققیان در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: حفظ ابنیه تاریخی یکی از وظایف این اداره است، در این راستا ۲۲ هزار اثر شناسایی شده، ۲ هزار اثر تاریخی ثبت ملی و ۱۷ اثر ثبت شده جهانی در فهرست میراث فرهنگی یونسکو همچون میدان امام خمینی (ره)، باغ موزه چهل‌ستون و مسجد جامع در استان اصفهان داریم.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی و ناآگاهی موجب می‌شود که به میراث فرهنگی که هویت، شناسنامه و تاریخ ما محسوب می‌شوند، آسیب وارد کنند، گفت: آگاه‌سازی افراد از زمان آغاز آموزش‌ها یعنی از سوی پدر و مادر کلید می‌خورد و در مدارس نیز از از مقطع مهدکودک و دبستان این آموزش‌ها باید آغاز شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی نیز در بخش آموزش، تربیت راهنمایان گردشگری را بر عهده دارد، همچنین شناسایی افراد علاقه‌مند به میراث فرهنگی به‌عنوان کارشناس در حوزه تحقیق و پژوهش و نگهداری بناها از شرح وظایف این اداره است.

محققیان با تاکید بر اینکه مرمت، نگهداری و ساماندهی آثاری مانند پل‌های تاریخی با کمک شهرداری انجام می‌شود افزود: کم و بیش این اقدام انجام شده است، اما با توجه به تعدد آثار و اینکه بعضی از این آثار فضای عمومی و محل تردد افراد است، نگهداری آن‌ها سخت‌تر می‌شود.

مرمت ترک‌های ناشی از نشست یا فرونشست در بناهای تاریخی نیازمند اعتبارات و بودجه کافی است

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به ترک‌های ناشی از نشست یا فرونشست در بناهای تاریخی گفت: با توجه به قدمت زیاد این بناها، تحقیقات و مطالعاتی انجام شده است، اما نیازمند اعتبارات و بودجه کافی است تا این مرمت‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: مسجد سید اصفهان نیاز به مرمت دارد، البته تاکنون اقداماتی به کمک مدیریت استان و شهر در این راستا انجام شده و اداره کل میراث فرهنگی نیز بودجه‌ای برای این کار اختصاص داده است، اما حفظ و مرمت بناهای تاریخی با مالکان آن است؛ با این حال اداره کل میراث و شهرداری اعتباری برای مرمت مسجد سید اختصاص داده‌اند.

محققیان با تاکید بر اینکه رسالت وزارتخانه، حفظ و مرمت بناهای تاریخی و توسعه گردشگری و ترویج صنایع دستی است، ادامه داد: اعتبارات و بودجه در سطح ملی اختصاص داده شده و اعتباراتی که باید در سطح استان تخصیص داده شود، در مرحله انجام است که در این راستا اعتبارات نسبت به سال‌های قبل قابل توجه بوده و جذب هم شده است، همچنین مرمت‌های خوبی هم در بناهای تاریخی انجام شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به فعالیت سامانه ثبت انتقادات، پیشنهادات و شکایات مردم این اداره کل با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ یادآور شد: شهروندان، گردشگران و مسافران نوروزی می‌توانند از طریق این سامانه با ما در تماس باشند.

اصفهان، شهر جهانی صنایع دستی است

محققیان با بیان اینکه بعضی ابنیه‌های تاریخی همچون کاخ عالی قاپو با توجه به سابقه بیش از ۴۰۰ سال، ظرفیت پذیرش تعداد زیاد گردشگران و مسافران را برای بازدید ندارد، گفت: در این راستا تدابیری اندیشیده شده، بر این اساس فروش بلیت پشت سر هم انجام نمی‌شود و با لحاظ کردن فاصله در فروش بلیت، شرایط را برای خارج شدن تدریجی مسافران از بنا فراهم کردیم، البته یگان‌های حفاظت نیز در بناها حضور دارند.

وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی با دانشگاه هنر و سایر دانشگاه‌ها که رشته گردشگری در آن مراکز در مقاطع مختلف تحصیلی وجود دارد، ارتباط دارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان، شهر جهانی صنایع دستی است و بیش از ۷۰ هزار هنرمند در این حوزه در اصفهان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: ۳۰۰ رشته از ۶۰۰ رشته صنایع دستی که در جهان فعال است، در ایران وجود دارد و ۲۰۰ رشته از این تعداد در اصفهان وجود دارد که به عنوان نقطه قوت از آن یاد می‌شود.

محققیان افزود: نشان هنری و کارت و مجوز فعالیت به صورت انفرادی و کارگاهی برای هنرمندان صنایع دستی صادر می‌شود، تسهیلاتی به آن‌ها ارائه شده، از جمله کمک‌ها به آن‌ها، بیمه کردن هنرمندان صنایع دستی است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: موضوع میراث فرهنگی و گردشگری، امری فطری است، در آیات قرآن نیز به این موضوع اشاره و به انجام آن تکلیف شده است، البته در همه دنیا هم برای صنعت گردشگری اهمیت بسیاری قائل هستند.

وی از مردم درخواست کرد در حفظ و نگهداری آثار تاریخی که نشانه هویت و فرهنگ ما است، کوشا باشند تا بتوانیم این سابقه درخشان را به نسل آینده انتقال داد.

کد خبر 739834

دیگر خبرها

  • به‌روزرسانی اعتبار دانشگاه‌های ۱۴۷ کشور جهان
  • اختصاص بودجه مرمت مسجد سید از سوی میراث فرهنگی و شهرداری اصفهان
  • ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • مرمت و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه دولت
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • وضعیت اخلاق مداری دانشجویان