Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سعید اکبری امروز در برنامه سلام صبح بخیر میزبان عباس هاشم پور و امیرحسین اکبری سرمربی و بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی بود تا درباره سومین قهرمانی کشورمان در جام بین قاره ای فوتبال ساحلی با آنها گفتگو کند.
امیرحسین اکبری در ابتدا درباره وضعیت آسیب دست خود گفت: کارهای اولیه را در امارات انجام دادیم و تا دو سه هفته دیگر باید ریکاوری کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هاشم پور نیز با اشاره به اینکه قبل از این بازی ها ما در بازی های المپیک ساحلی جهان توانستیم برنز این بازی ها را بگیریم و سوم جهان شویم، ادامه داد: بازی های بین قاره ای در امارات هم هر سال با تیم های بسیار قوی برگزار می شود و ما با همکاری فدراسیون، شرایط خوب و اردوهای خوبی مثل اردوی عمان داشتیم. با این حال می دانستیم که کار سختی در پیش داریم و تیم های بزرگی مثل مکزیک، روسیه و مصر در فوتبال ساحلی بسیار خوب، قدرتی و باسابقه هستند.
وی یادآور شد: خداراشکر از تیم خودمان صعود کردیم و به تیم میزبان رسیدیم که نسبت به سالهای قبل خیلی متفاوت شده بود و خوب بازی می کرد. ما دو بازیکن هم نداشتیم، امیرحسین که در بازی با روسیه این مشکل برایش پیش آمده بود، محمد احمدزاده به علت سرماخوردگی شدید تیم را همکاری نکرد و جوان ها نشان دادند در کنار باتجربه ها می توانند بازی خوبی نشان بدهند و ما به فینال رفتیم.
اکبری نیز در پاسخ به اینکه آیا حدس میزد علی رغم اینکه در بازی با اسپانیا عقب بودیم، بتوانیم این تیم را 6 بر 3ببریم، گفت: خداراشکر در آن بازی همه بچه ها 100 بودند. برای من که از بالا تماشا می کردم، خیلی سخت بود. من مقابل امارات و بازی فینال نتوانستم بازی کنم و برایم خیلی سخت بود. خداراشکر شرایط خوبی فراهم شد فکر نمی کردم بازی یکدفعه برگردد اما چند شوت و حرکت خوب انجام دادیم و 6 بر 3 اسپانیا را شکست دادیم.
هاشم پور نیز به عنوان مربی ایرانی که توانست فوتبال ساحلی را به این قهرمانی برساند، اظهار کرد: خیلی خوشحالم و از فدراسیون به خاطر اعتمادشان تشکر می کنم. من هم به خودم اطمینان داشتم. از تک تک بچه ها هم متشکرم و این قهرمانی کار گروهی خیلی خوب بود. بحث دوستی و رفاقت یک تاکتیک مهم است.
وی در این باره که او را بیشتر به عنوان برادر بزرگتر می شناسند تا سرمربی، با خنده گفت: البته اگر یک جاهایی بچه ها زیادی فضولی کنند مثلا سر تمرین کارهای فنی را انجام ندهند مجبورم رفتارم را تغییر بدهم. بچه ها در این چندین سال حرفه ای شده اند. من اعتقادی به جمع کردن موبایل هم نداشتم و می دانستم بچه ها آنقدر حرفه ای هستند که بعد از صرف شام، استراحت کنند.
اکبری نیز درباره فضای مجازی گفت: شبهای بازی بعد شام دیگر گوشی استفاده نمی کنم. ممکن است خبر ناگوار یا پیام بدی برسد و روحیه ورزشکار را خراب کند، بنابراین صلاح نیست. عباس آقا هم خیلی راحت با این موضوع برخورد می کند و بچه ها هم حرف شنوی دارند. نتیجه گرفتن ما هم بابت این قضایا است.
سرمربی تیم فوتبال ساحلی درباره تیم اسپانیا گفت: این تیم بسیار باسابقه است و تمام مسئولان فدراسیون جهانی اسپانیایی هستند و توقع داشتند کشورشان قهرمان شود اما نمی دانستند یک تیم ابرقدرت مثل ایران با بچه هایی با دل بزرگ و مثل شیر روبرویشان قرار می گیرند. ما در بازی نشان دادیم آنها حتی با داوری هم نمی توانند کاری کنند و ما تیم پرقدرت اسپانیا را شکست دادیم.
اکبری درباره قیچی برگردان در بازی روسیه اظهار کرد: این مدل دفاع با پا را به اسم من می شناسند. این دفعه اما دستم بد پایین آمد و وقتی نشستم فهمیدم دستم کاملا آویزان است و دراز کشیدم و منتظر برانکار شدم. مادرم خیلی حساس است و این صحنه را هم دید. من فقط وقتی بالا رفتم گفتم با مادرم تماس بگیرید، تماس تصویری گرفتیم و به او گفتم خوبم. فردایش آقای هاشم پور مصاحبه کرد و درباره مصدومیت شدید گفت مادرم زنگ زد و گفت چه چیزی شده است؟ من هم گفتم نه این مصاحبه برای قبل بوده است.
هاشم پور درباره وضعیت نامناسب بچه های فوتبال ساحلی که کارگری می کردند یا شاگرد نانوا بودند، اظهار کرد: شرایط نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است و آقای تاج نگاه ویژه ای به فوتبال ساحلی دارد و همه سعی می کنند بهترین شرایط را برای تیم فراهم کنند.

اکبری یادآور شد: اکثر بچه های ما متاهل هستند و ما بیشتر از 6 ماه در اختیار فدراسیون هستیم و قراردادهایی که داریم کفاف زندگی حرفه ای را نمی دهد. قرارداد خیلی پایین است و در حد لیگ 1 و 2 چمن و حتی پایین تر است و بازیکنی با مقام جهانی این منبع درآمد کفاف زندگی اش را نمی دهد. قرارداد خود من زیر 200 میلیون تومان است و باشگاه هم 30، 40 درصد این را نمی دهد. هزینه ها هم با خودمان است و چیزی برای پس انداز باقی نمی ماند.
هاشم پور تاکید کرد: جا دارد از مدیر عامل های باشگاه های لیگ برتر فوتبال ساحلی تشکر کنم که تلاش می کنند بهترین شرایط را برای بازیکنان فراهم کنند و تعامل خوبی با من و بازیکنان داشتند. ان شاءالله که اسپانسرهای خوبی وارد فوتبال ساحلی شوند و این معضل حل شود.
سرمربی تیم فوتبال ساحلی درباره جایزه این بازی ها گفت: این بازی ها جایزه نداشتند و فقط بازی های جام جهانی است که جایزه نقدی دارد. در ایران هم برای بچه ها پاداش در نظر می گیرند. فدراسیون به کنار و امیدوارم جناب آقای وزیر هم نگاه ویژه ای به فوتبال ساحلی داشته باشد.
اکبری در پایان اظهار کرد: از مردم اصفهان شهرستان فرآورده شهر تشکر می کنم که مراسم استقبال خیلی خوب و باشکوه برگزار کرده بودند.
هاشم پور نیز بیان کرد: از وقتی که در اختیارمان گذاشتید ممنونم و از مردم عزیز ایرانی که همیشه دعاگوی ما بودند. همچنین از مردم عزیز خوزستان و آبادانی های عزیز که همیشه دعایشان پشت سر من بوده است تشکر می کنم.
سرمربی تیم فوتبال ساحلی در پاسخ به اینکه آیا این گفته ابراهیم تهامی که در صنعت نفت با او همبازی بوده مبنی بر اینکه 11 دریبل زده درست است، گفت: او بازیکن بسیار خوب و باسابقه ای بود و من به شخصه کنار او لذت می برم. این را شاید بگویند به قول آبادانی ها لاف می زنند اما ابراهیم تهامی روز تمرین اگر 5، 6 نفر را دریبل نمی کرد، روزش روز نمی شد و اگر هر کدام را دو بار دریبل می کرد، میشد 11 تا.

256 251
 

کد خبر 1320709

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فوتبال ساحلی حسن روحانی رژیم صهیونیستی اسرائیل تیم ملی فوتبال ایران ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس آلودگی هوا فلسطین بازیگران سینما و تلویزیون ایران بازار طلا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر

بیرو، کتونی سفید، پرویز خان، پژمان، فوتبالیست‌ها، عرق سرد، به سوی افتخار و سه پنج دو از جمله مجموعه هایی هستند که فوتبال سوژه اصلی آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فوتبال از جذاب‌ترین و پرطرفدارترین رشته‌های ورزشی در جهان امروز است و به دلیل اهمیتی که دارد، راه خود را به ادبیات، سینما و حتی فرهنگ و هنر کشورهای مختلف باز کرده است، به همین دلیل، فیلم‌ها، سریال‌ها و حتی انیمیشن‌های فوتبالی، جایگاه ویژه‌ای نزد مردم دارند.

در ایران هم فیلم‌ها و سریال‌های مختلفی درباره فوتبال ساخته شده است و بر همین اساس کارگردان هر کدام از این آثار به جنبه‌های مختلفی از آن، از جمله زندگی بازیکنان و مربیان و همچنین چگونگی شکل‌گیری یک تیم و حواشی مرتبط با فوتبال پرداخته‌اند؛ به بهانه اکران فیلم سینمایی «پرویز خان» به کارگردانی «علی ثقفی»، نگاهی داریم به آثاری که سوژه آن‌ها پیرامون مسئله مهمی در فوتبال شکل گرفته است.

«پرویزخان»، «بی رو»، «عرق سرد»، «پژمان»، «سه پنج دو»، «کتونی سفید»، «فوتبالیست‌‎ها» و «به سوی افتخار»، ۸ فیلم و سریالی است که به فوتبال و مستطیل سبز و جذابیت‌ها و حاشیه‌های آن از دریچه دوربین سینما و تلویزیون پرداخته‌اند و در این مطلب آن‌ها را معرفی کردیم.

بی رو

کارگردان: مرتضی‌علی عباس‌میرزایی

«بی رو» سال ۱۴۰۰ با تمرکز روی زندگی «علیرضا بیرانوند»، دروازه‌بان تیم ملی کشورمان ساخته شد. داستان فیلم از دوران نوجوانی «بیرانوند» و عشق و علاقه مفرطش به فوتبال آغاز می‌شد و مسیری که نقش اصلی این فیلم طی می‌کرد تا بتواند خود را به تیم ملی برساند، خط اصلی روایت فیلم را تشکیل می‌داد.

بخشی از فیلم هم به ورود او به زمین فوتبال و حضورش در بازی‌های مهم اختصاص داشت. «بی رو» فیلم موفقی از آب در نیامد؛ نه داستان درست و سرراستی را روایت می‌کرد و نه تصویر قابل قبولی از دروازه‌بان تیم ملی ارائه می‌داد. ایده این فیلم در سطح باقی می‌ماند و مجال پرورش پیدا کردن به دست نمی‌آورد.

سه، پنج، دو

کارگردان: حسین سهیلی‌زاده

سال ۱۳۹۰ «حسین سهیلی‌زاده» سریال «سه‌، پنج، دو» را با موضوع پشت‌پرده فوتبال ساخت. برای اجرای این ایده هم دست روی داستان یک فرد متنفر از فوتبال گذاشت که در شرایطی خاص عهده‌دار مدیریت یک تیم فوتبال می‌شود.

«حشمت سوری» که از فوتبال متنفر است بعد از فوت عمویش به‌واسطه ارثی که به او می‌رسد، سرمایه‌دار می‌شود و برای استفاده از این پول بادآورده، با مشورت پسرش، تیم فوتبالی به نام «آذرخش» را می‌خرد. «سه‌، پنج، دو» از موقعیت «حشمت» و پسرش در فرایند مدیریت باشگاه «آذرخش» استفاده کرد تا به زبان طنز، بخشی از پشت پرده فوتبال را روایت کند. این سریال چند سال بعد به فصل دوم رسید اما موفقیتی به دست نیاورد.

کتونی سفید

کارگردان: محمدابراهیم معیری

داستان «کتونی سفید»، در جنوب ایران روایت می‌شود. داستان این فیلم درباره یک معلم ورزش است که به مدرسه‌ای در بوشهر اعزام می‌شود و وقتی فقر امکانات ورزشی را در آنجا می‌بیند، می‌کوشد تا یک تیم فوتبال مدرسه را تشکیل دهد. او نوجوانان علاقه‌مند به ورزش را تحت یک برنامه‌ریزی مدون در قالب یک تیم گردهم جمع می‌کند.

البته در این مسیر ماجراهای دیگری هم به بحث فوتبال گره می‌خورد اما تمرکز اصلی فیلم روی همین تشکیل تیم و تلاش مربی برای بالا بردن بهره‌وری تیم است.

پژمان

کارگردان: سروش صحت

یکی از موفق‌ترین سریال‌های فوتبالی تلویزیون، بدون شک «پژمان» است؛ ترکیب طلایی «سروش صحت» کنار «پیمان قاسم‌خانی» در به‌سرانجام رسیدن ایده «پژمان» بی‌تأثیر نبود.

«پژمان جمشیدی» در جایی گفته بود قبل از اینکه ماجرای بازی در سریال مطرح شود، «پیمان قاسم‌خانی» او را طرف مشورت قرار داده بود تا براساس موقعیتی که او در سال‌های پس از خداحافظی‌اش از فوتبال داشت، فیلمنامه‌ای بنویسد؛ به گفته «جمشیدی»، او قبول کرده که به «قاسم‌خانی» مشورت بدهد اما از جایی به بعد، پیمان قاسم‌خانی تأکید می‌کند که باید نقش اول چنین فیلمنامه‌ای را یک فوتبالیست واقعی بازی کند تا برای مخاطب جذاب باشد و قرعه به نام او می‌افتد.

«پژمان» با محوریت زندگی شخصی و حواشی حرفه‌ای یک فوتبالیست ساخته شده که تلاش دارد در دوران دوری از زمین فوتبال، جایگاهی اجتماعی برای خود دست و پا کند. او مدام تلاش می‌کند برای خودش تیمی دست‌وپا کند اما هیچ‌کس او را قبول ندارد و خیلی‌ها اصلاً «پژمان جمشیدی» را نمی‌شناسند.

عرق سرد

کارگردان: سهیل بیرقی

داستان فیلم «عرق سرد» درباره مشکلات ملی پوش فوتسال زنان است. دختری به اسم «افروز» که سال‌ها زحمت کشیده و تلاش کرده است تا بتواند در مسابقات جهانی جایگاهی ویژه به دست آورد اما درست در روز سفر، متوجه می‌شود همسرش او را ممنوع‌الخروج کرده است. او برای اینکه بتواند در این مسابقه حضور داشته باشد دست به هرکاری می‌زند و حتی راضی به سازش با همسرش می‌شود اما فایده‌ای ندارد.

در نهایت به خاطر افشاگری در رسانه‌ها و اعتراض به فدراسیون فوتسال، از کاپیتانی تیم برکنار می‌شود و نزدیک‌ترین دوستش هم او را تنها می‌گذارد تا اینکه تصمیم می‌گیرد به شکلی از شوهرش انتقام بگیرد. بازی «باران کوثری» در نقش این بازیکن فوتسال مورد توجه قرار گرفت.

فوتبالیست‌ها

کارگردان: علی‌اکبر ثقفی

سال ۱۳۷۹ «علی‌اکبر ثقفی» فیلم «فوتبالیست‌ها» را با حضور «علی پروین» ساخت اما اثر قابل توجهی از آب درنیامد. خود «ثقفی» در مصاحبه‌ای گفته بود که قصد داشته مردم و نوجوانان را با فوتبال بیشتر آشنا کند اما فیلمش چیزی نشده که انتظارش را داشت. او نتیجه گرفت سینما و ورزش تفاوت‌های اساسی با هم دارند.

ماجرای فیلم درباره پسری بود که پدر و مادرش را در زلزله رودبار از دست می‌داد و از آن جایی که به فوتبال علاقه داشت در جریان برگزاری مسابقات جهانی فوتبال کودکان بی‌سرپرست در سوئیس قرار می‌گرفت. او با درخشش خود در بازی‌ها نامزد دریافت عنوان آقای گل مسابقات می‌شد اما به خاطر فداکاری برای دوستش کنار می‌کشید تا جوایز به او برسد.

به سوی افتخار

کارگردان: سیروس مقدم

سال ۱۳۷۷« به سوی افتخار» با کارگردانی «سیروس مقدم» و بر اساس فیلمنامه‌ای از «سعید سلطانی» تولید شد؛ سریالی که می‌توان آن را نقطه شروع سریال‌سازی با موضوع فوتبال در تلویزیون دانست. سریال درباره یک مربی با اخلاق فوتبال به اسم «هادی خضوعی» بود که حاضر به باج دادن به مافیای فوتبال نمی‌شد و به همین دلیل از تیم دسته اولی که هدایتش را برعهده داشت، به یک تیم دسته سوم تبعید می‌شد.

او مجبور بود با جوان‌هایی آماتور که فوتبالشان ضعیف بود کار کند و در عین‌حال خودش را به همه ثابت کند و تلاش می‌کرد همین تیم را احیا کند و به اوج برساند.

پرویزخان

کارگردان: علی ثقفی

فیلم «پرویزخان» به کارگردانی «علی ثقفی» با تمرکز روی شخصیت و بخش مهمی از زندگی مرحوم «پرویز دهداری»، سرمربی دهه ۶۰ تیم ملی فوتبال ایران ساخته شده است. استعفای ۱۴ بازیکن از حضور در تیم ملی بعد از برگزاری بازی‌های آسیایی ۱۹۸۶ به خاطر حضور «پرویز دهداری»، یکی از جنجالی‌ترین رخدادهای فوتبالی دهه ۶۰ را رقم زد.

«دهداری»، آن زمان با وجود تمام مخالفت‌ها و محدودیت‌ها برای اثبات خودش تیم ملی تازه‌ای تشکیل داد و از جوان‌هایی که آن زمان هنوز نام‌آشنا نبودند دعوت کرد تا در تیم ملی حضور پیدا کنند.

آن‌ها پس از حضور شایسته در بازی مقدماتی المپیک سئول مقابل تیم ملی کویت که محور داستان فیلم «پرویز خان» براساس آن بنا شده، در جام ملت‌های آسیا در قطر نیز حاضر شدند و تا مرز قهرمانی پیش رفتند. «سعید پورصمیمی» در نقش «پرویز دهداری»، بازی اثرگذاری به نمایش گذاشت و به احتمال زیاد «پرویزخان» می‌تواند به یکی از آثار مهم فوتبالی سینمای ایران تبدیل شود.

کد خبر 746519

دیگر خبرها

  • 44 مهارت و دریبل تماشایی نیمار / فیلم
  • شاهین خزر رودسر در گیرودار مشکلات مالی
  • پیش درامدی از لیگ برتر فوتبال ساحلی
  • چترنور: سقف قرارداد فوتبال بانوان یک میلیارد تومان است
  • اوسمار ویرا: فهمیدم استعداد بازی کردن فوتبال ندارم و به دنبال مربی‌گری رفتم / فیلم
  • ارتفاع امواج در خلیج سن سباستین به ۲۰ متر می‌رسد | ویدئو
  • سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر
  • بین فوتبال و رشته‌های ورزشی تبعیض زیاد است
  • عمران‌زاده: لغو بازی استقلال ملاثانی - فجر پشت پرده دارد
  • ساحلی بازان حریف خود را شناختند