Web Analytics Made Easy - Statcounter

مزگی نژاد با بیان اینکه ۲۹ آبان همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی در بیرجند برگزار می شود، گفت: با برگزاری این همایش به دنبال این هستیم تا خلاهای موجود در بخش فرهنگی را رفع کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مرتضی مزگی نژاد» امروز چهارشنبه (22 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت برگزاری همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی در دانشگاه بیرجند اظهار داشت: این همایش به منظور رفع خلاهای فرهنگی موجود در مباحث فلسفی استان طی 29 آبان در بیرجند برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی در ادامه بیان کرد: در این همایش مهمانانی از دانشگاه های سراسر کشور خواهیم داشت و 4 استاد فلسفه از سراسر کشور نیز در این همایش به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

به گفته وی، این همایش به مناسبت 24 آبان سالروز رحلت علامه طباطبایی و 30 آبان روز جهانی فلسفه برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 80 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده است، ادامه داد: این تعداد مقالات را در اختیار داوران و اساتید قرار دادیم که از 80 مقاله دریافتی حدود 67 مقاله مورد پذیرش اساتید قرار گرفت و طی برگزاری این همایش نیز 15 مقاله برتر به علاقمندان ارائه خواهد شد و مقالات برتر این همایش در مجلات علمی پژوهشی به چاپ خواهد رسید.

 

مزگی نژاد با اشاره به علت برگزاری این همایش در دانشگاه بیرجند گفت: با برگزاری این همایش به دنبال این هستیم تا خلاهای موجود در بخش فرهنگی را رفع کنیم و هم چنین یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش ایجاد یک پویایی علمی در بین دانشجویان این رشته و علاقه مندان به رشته فلسفه در خراسان جنوبی است.

 

دبیر همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی به سخنرانان کلیدی این همایش اشاره کرد و افزود: در این همایش استاد رضا اکبری از دانشگاه امام صادق(ع)، حجت‌الاسلام دکتر عبدالله محمدی عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دکتر سعید انواری از دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر داوود حسینی دانشگاه تربیت مدرس تهران به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

وی در پایان بیان داشت: دانشگاه های میبد، فردوسی مشهد، سبزوار، رضوی، بجنورد، قم و موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه اسلامی تهران و آستان قدس رضوی استان به عنوان حامیان اصلی برگزاری این همایش در دانشگاه بیرجند مطرح هستند که از هیچ کمکی دریغ نکرده اند.

 

گفتنی است علاقه مندان به شرکت در این همایش یک روزه باید به سایت همایش به آدرس https://conf.birjand.ac.ir/tabatabai/ مراجعه و ثبت نام کنند.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های مساجد اصفهان شیراز اردبیل مساجد علامه طباطبایی فلسفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تبعیض جنسی در دانشگاه‌های دانمارک مشکلی است که ادامه فعالیت محققان را با مانع مواجه کرده است. ایسکانیوز پیش‌تر گزارش‌های تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان و تبعیض جنسیتی در استناد به مقالات علمی به بررسی انواع تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های جهان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان

در این گزارش قصد داریم تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک را بررسی کنیم. کریستینا اگلوند وزیر آموزش عالی و علوم دانمارک درباره میزان تبعیض جنسیتی که بر دانشجویان دکتری در دانشگاه‌های این کشور تحمیل می‌شود، گفت: اخیرا گزارشی با عنوان جنسیت‌گرایی و مسیرهای شغلی در دانشگاه‌های دانمارک منتشر شد. این گزارش بیانگر تجربیات دانشجویان دکتری از تبعیض جنسی و حفظ مشاغل تحقیقاتی در دانمارک است. بر اساس این گزارش، ۳۷ درصد دانشجویان دختر و ۲۱ درصد دانشجویان دکتری مرد اعلام کرده‌اند که حداقل یک نمونه کلامی جنسیت‌گرایی را تجربه کرده‌اند که باعث شده احساس تحقیر کنند.

این گزارش قصد دارد نشان دهد که چگونه تجربیات جنسیت‌گرایانه در دانشگاه‌های دانمارک بر محیط کار و فرصت‌های شغلی محققان جوان تاثیر می‌گذارد. ۵ هزار و ۵۸۷ دانشجوی دکتری از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ در این مطالعه شرکت کردند. این گزارش در سال ۲۰۲۲ پس از انتشار طوماری با امضای ۷۰۰ مرد و زن از ۱۶ دانشگاه که مدعی بودند تحت فشارهای جنسی قرار گرفته‌اند، منتشر شد. این افراد گفته بودند که تحت تجاوز، تهدید و آزار و اذیت در محل کار قرار گرفته‌اند.

برخی یافته‌های این مطالعه در ادامه می‌آید؛ ۳۷ درصد دانشجویان دختر دکتری حداقل یک حادثه کلامی را تجربه کرده‌اند که باعث کنار گذاشتن آن‌ها یا تحقیرشان به دلیل جنسیت شده است. ۳۲ درصد گزارش داده‌اند که حداقل یک نظر بدخواهانه را تجربه کرده‌اند که معمولا در مورد بدن، لباس یا سبک زندگی آن‌ها بوده است. ۲۳ درصد تماس فیزیکی ناخواسته یا تلاش برای چنین تماسی یا تلاش برای اعمال زور جنسی و سایر رفتارهای جنسی را تجربه کرده‌اند.

سلسله مراتبی بودن محیط‌های تحقیقاتی فرهنگ جنسیتی تشدید می‌کند

کارشناسان معتقدند محیط‌های تحقیقاتی به شدت سلسله مراتبی هستند و این موضوع می‌تواند به رشد فرهنگی جنسیتی کمک کند. دانشگاه‌های دانمارک و انجمن‌های کارشناسی ارشد و دکتری این کشور از میزان تبعیض جنسیتی گزارش شده، ابراز شگفتی کردند و خواستار اقدام برای رسیدگی به این وضعیت شدند.

برخی معتقدند که نتایج تبعیض جنسیتی در دانمارک تعجب‌آور نیست. این یک مشکل جهانی است و کشورهای دیگر از جمله سوئد هم با آن مواجه هستند. نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت و آزاد جنسی در دانشگاه نشان می‌دهد که دانشجویان دختر مقطع کارشناسی و دانشجویان دختر دکتری به شدت در معرض آزار و اذیت جنسی و قلدری قرار دارند.

لیزبث لینتز، رئیس کنفدراسیون انجمن‌های حرفه‌ای دانمارک (Akademikerne) که نماینده ۴۹۰ هزار عضو است، درباره این گزارش گفت که این گزارش بیانگر واقعیتی عمیقاً مشکل‌ساز برای بسیاری از محققان جوان در سال‌های اولیه حرفه‌شان است.

این گزارش با واکنش‌های دیگری از سوی محققان همراه بود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم؛

برایان بچ نیلسن رئیس دانشگاه AU دانمارک درباره این گزارش گفت که فرهنگ جنسیتی دانشگاه‌ها در این گزارش به وضوح نشان داده شده و کاملا غیرقابل قبول است. روسای دانشگاه‌ها باید در این زمینه شفاف باشند و مسیر شغلی جذابی را برای محققان جوان ماهر بدون توجه به جنسیتشان ارائه دهند. این مطالعه نشان می‌دهد که ما باید به درون نگاه کنیم و کار تغییر فرهنگ را تشدید کنیم تا زنان دانشجوی دکترا بتوانند خود را در یک دانشگاه ببینند.

کامیلا گرگرسن رئیس اتحادیه کارگری آکادمیک DM هم درباره این گزارش گفت: من از اینکه بسیاری از دانشجوی دختر دکترا در محیطی جنسیت‌گرا قرار دارند شوکه شده‌ام. ما در DM موارد آزار و اذیت جنسی را گزارش می‌دهیم. زنان از طرح این موضوعات می‌ترسند، چرا که نگرانند به شغلشان آسیب وارد شود. به همین دلیل، این مسائل باید در سطح مدیریتی مطرح شود.

پر مایکل یوهانسن رئیس دانشگاه آلبورگ هم در این زمینه گفت: ما نه تنها باید بتوانیم به رفتارهای توهین آمیز و توهین آمیز واکنش نشان دهیم، بلکه باید بتوانیم از آن‌ها جلوگیری کنیم. وظیفه مدیران این است که با تغییر فرهنگ کمک کنند که جنسیت بر رفاه یا فرصت‌های شغلی تأثیری نداشته باشد. رفتارهای توهین‌آمیز جنسیتی در دانشگاه آلبورگ جایی ندارد.

هنریک سی وگنر رئیس دانشگاه کپنهاگ هم گفت: «این گزارش تکان‌دهنده است و نشان می‌دهد که اقدامات ما در زمینه مبارزه با تبعیض جنسیتی، موثر نبوده است. انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228188 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • فلسفه چینی: سفری به ژرفای اندیشه شرقی
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط