Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی و بهره‌بردن از آموزه‌های دینی از جمله عوامل موثر در کاهش طلاق در بین خانواده‌ها است.

اکبر بهنام‌جو صبح امروز در مراسم افتتاحیه دومین همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر حرکت‌های خوبی در راستای پیشگیری از کاهش آسیبهای اجتماعی در استان آغاز شده است، افزود: در کنار مسائل اقتصادی و عمرانی اگر مسائل فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی پیگیری نشود توسعه‌ای اتفاق نخواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل با بیان اینکه کاهش دغدغه‌های مالی و اقتصادی خانواده‌ها یکی از مسائلی است که می‌تواند  در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و طلاق موثر باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا نیز اقدامات مناسبی در استان اردبیل در حال انجام بوده گرچه طبق آمار موجود فقط ۲۵ درصد طلاق‌ها به دلیل مشکلات مالی بوده و بیش‌تر مشکلات به دلیل عدم کسب مهارت زندگی و توجه به شیوه زندگی ایرانی اسلامی بوده است.

وی ادامه داد:با بیان طی بررسی ها و مطالعات انجام شده در استان ۷۰ درصد طلاق‌ها در ۷ سال اول زندگی مشترک رخ می‌دهد بطوریکه با برنامه ریزی های انجام شده در سطح استان و با محوریت قرار دادن دانشگاه محقق اردبیلی برای بررسی علل و عوامل این اتفاق تصمیم بر آن شد که مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج در مسیر آموزشی قرار گیرد و از مراحل اولیه قبل از ازدواج آموزش‌ها و آگاهی‌های  لازم به زوجین داده شود.

به گفته بهنامجو روانشناسان، جامعه علما و روحانیون، مشاورین خانواده  می‌توانند در راستای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و آگهی دهی در سطح استان موثر واقع شوند بطوریکه یکی از برنامه‌های اجرایی برای پیشگیری از طلاق در خانواده‌ها طرح آموزش به پرسنل اداری استان اردبیل بوده با توجه به حضور ۴۴ هزار پرسنل اداری در استان آموزش‌های لازم به این افراد سبب افزایش آگاهی خانواده‌ها در امر ازدواج و کسب و مهارت‌های زندگی می‌شود.

به گزارش ایسنا،استاندار اردبیل اضافه کرد: بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی و بهره‌بردن از آموزه‌های دینی از جمله عوامل موثر در کاهش طلاق در خانواده‌ها است و این موضوع نیز با آموزش‌ به خانواده‌ها امکان‌پذیر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح کاهش طلاق فرهنگ ایرانی اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم

استاندار کرمانشاه گفت: ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ چهارشنبه بیست و نهم فروردین _ در همایش ستاد ملی صبر استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، اظهار کرد: یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند تا مردم زندگی بهتری را تجربه کنند.

وی ترویج فرهنگ صبر، خویشتنداری و مدارا را از دیگر عوامل ایجاد فضای صلح و سازش در جامعه دانست و افزود: در این زمینه فعالان مردمی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: فعالان مردمی که برای ترویج فرهنگ صبر و صلح در جامعه تلاش می‌کنند، باید در دو حوزه از جمله پیشگیری از اختلاف در بین مردم و حل اختلافات به وجود آمده تلاش داشته باشند.

صحرایی با بیان اینکه قرآن کریم و روایات دینی نیز بارها مردم را به صبور بودن دعوت کرده است، ادامه داد: زمانی که میزان آستانه تحمل و صبر مردم بالا برود، اگر فردی دچار حادثه ناگوار و ناخوشایندی شود، راحت‌تر با آن موضوع کنار می‌آید.

وی تاکید کرد: امروزه در بسیاری از مسائل مانند فرهنگ ترافیک، فرهنگ همسایگی، آپارتمان نشینی، مسائل مربوط به ارث، مالکیت زمین‌های کشاورزی در روستاها رفتارهایی را می‌بینیم که منجر به بروز اختلافات و گاهی تشکیل پرونده‌های قضائی می‌شود که در این زمینه اگر فرهنگ خویشتنداری و مدارا را ترویج دهیم، بسیاری از اختلافات و پرونده‌ها شکل نمی‌گیرد.

استاندار کرمانشاه گفت: در استانی همچون کرمانشاه با وجود تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی زیادی که وجود دارد، مقدمات فکری، فرهنگی و اخلاقی خوبی برای زندگی برادرانه فراهم شده است و مفتخر هستیم در سرزمینی زندگی می‌کنیم که مردم آن به پهلوانی و صفات پسندیده دیگر معروف هستند.

صحرایی ادامه داد: باید این خصلت‌ها را حفظ کنیم، آن‌ها را پرورش دهیم و به نحوی رفتار کنیم که زندگی فرزندان ما با این ویژگی‌ها مأنوس شود.

کد خبر 745621

دیگر خبرها

  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • نمایش اسب‌های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز
  • امامی: حدود ۵/۵ درصد از مصرف فرهنگی خانواده ایرانی، پوشاک است
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • نمایش اسب های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز
  • چیزی کم ندارم فقط به دنبال همدم بودم ! | انگار جای زن و مرد در زندگی ما عوض شده است
  • داستان غم‌انگیز زنی که تنها همدم می‌خواست اما همسرش به دنبال پولش بود
  • آمار طلاق در شهرستان گچساران کاهش پنج درصدی داشته است
  • این مرد چگونه در موسیقی ایران رنسانس ایجاد کرد؟