Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@07:17:41 GMT

برای استقلال نهاد وکالت در کشور مقاومت می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۲۸۸۲

برای استقلال نهاد وکالت در کشور مقاومت می‌کنیم

ایسنا/فارس رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران تاکید کرد: برای استقرار مردم سالاری، حفظ حقوق شهروندی و توسعه کشور چاره‌ای جز استقلال کانون وکلا و نهاد وکالت نداریم و تا جایی که بتوانیم مقاومت خواهیم کرد.

مرتضی شهبازی نیا چهارشنبه ٢٢ آبان در سی و سومین همایش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری کشور در شیراز، تاکید کرد: وکلای مستقل، مهمترین و اساسی ترین یاری رسان برای استقلال قضایی محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه استقلال نهاد وکالت یک حق عامه است و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آن را به رسمیت شناخته است، افزود: استقلال وظیفه سنگینی برای وکیل است.

رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران  با تاکید بر اینکه سیاسی نیستیم اما قانون اساسی و حفظ حقوق مردم برای ما اهمیت دارد، گفت: اگرچه مردم نگاه منفی به وکلا ندارند اما منکر برخی تخلفات نیستیم.

شهبازی نیا ادامه داد: برخلاف همه جای دنیا که دولت تامین مالی برای افرادی که نیاز به وکیل معاضدتی دارند، می‌کند اما وکلای ما که سربازان کشور و حافظ منافع ملی محسوب می‌شوند، خدمات چشمگیر معاضدتی ارائه می‌کنند.

او که پیاده نظام دشمن را کسانی می‌داند که انسجام ملی را نشانه می‌گیرند و موجب یاس در بخش مهم و موثری در جامعه یعنی کانون وکلا می‌شوند، گفت: امروز کشور بیش از هر چیزی به انسجام نیاز دارد، لذا بی اعتبار کردم نهادهای رسمی کشور بزرگترین ضربه به اعتماد مردم است.

رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران به طرح  تحول قوه قضاییه و سیاست مبارزه با فساد توسط این قوه هم اشاره و بیان اینکه کانون وکلا از ابتدا از تحولات ایجاد شده در این نهاد قضایی حمایت کرده است، عنوان کرد: اگر واقعا می‌خواهیم تحول ایجاد کنیم باید بر حاکمیت قانون اصرار داشته باشیم.

شهبازی نیا اضافه کرد: از قوه قضاییه گله داریم که اگر برنامه‌ای برای تحول در دستور کار قرار داده باید کانون وکلا با جمعیت ۶۰ هزار نفری که هر روز با این قوه در ارتباط هستند را در جریان این برنامه‌ها قرار دهد.

او همچینن با بیان اینکه ما را به انحصار متهم می‌کنند در حالی‌که مسئله این نهاد، مسئله ظرفیت نیست بلکه طرح آن، بهانه‌ای برای سلب استقلال نهاد وکالت است، گفت: چه کسی تاکنون در این کشور احساس کرده که در گرفتن وکیل، انحصاری عمل شده است؟

رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدیم که قانون گذار نباید دخالت نامناسب کند بلکه رسالت او در رابطه با نهادهای دسترسی به عدالت، مبتنی بر تضمین استقلال آنها باشد و در این راستا قانون تصویب کند.

شهبازی نیا خواستار کنار گذاشتن پیوندهای ناموزونی شد که با تاسیس نهادهای موازی وکالت ایجاد شده است و خاطرنشان کرد: توقع داریم از دولت و نمایندگان مجلس که از استقلال کانون‌ وکلا دفاع کنند؛ گله‌هایی هم از مسئولان قضایی داریم که به موقع اعلام می‌کنیم.

او همچنین از قضات خواست تا برای همبستگی با وکلا، از استقلال نهاد وکالت دفاع کنند و اظهار کرد: هدف اصلی از گرفتن استقلال وکیل، گرفتن استقلال قضات است و سلب استقلال قضایی را هدف حوادث پیرامون این روزهای نهاد وکالت می‌دانیم.

رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران بیان کرد: برخی از آیین نامه‌های اداری را قابل قبول نمی‌دانیم و تا جایی که بدانیم زیر بار آنها نمی‌رویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كانون وكلا استقلال وکلا مقاومت قوه قضاييه حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند

حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور برگزار شد، گفت: پیش نماز‌های ما باید به مدیران و فعالان در عرصه اجرای معنویات رهبری تبدیل شوند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی اضافه کرد: اینکه چرا ما کار فرهنگی می‌کنیم و در مردم اثر نمی‌گذارد، به دلیل آلودگی فکری و بصری در محیط جامعه است که باید طهارت لازم برای کار‌های فرهنگی را لحاظ کرد.

به گفته امام جمعه قزوین، مردم باید بدانند که تبعیض برای مسوولان مهم است و نباید اجازه داد که صحنه زشت این موضوع برای جامعه آشکار شود.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: خوشبختانه قزوین در فضای قرآنی کشور خوش درخشیده و در مسابقات متعدد قرآنی وضعیت خوبی دارد، حتی در حوزه عفاف و حجاب نیز جزو سه استان برتر کشور ارزیابی شده است.

امام جمعه قزوین بر اهمیت طرح اعتلا تیر تاکید کرد و یادآور شد: در این طرح قرار است بیش از ۹۰۰ امام جمعه سراسر کشور شرایط فرهنگی استان‌ها را رصد کرده و برنامه محور وارد میدان شوند که ما نیز باید در این حوزه پیشگام باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: کلام مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نماز جمعه قرارگاه است، هنوز به خوبی مورد توجه قرار نگرفته و همه باید در محلات مساجد را فعال کنند تا برکات این اماکن فرهنگی به نماز جمعه و مراسم مختلف جریان یابد.

امام جمعه قزوین به ظرفیت‌های فرهنگی قزوین نیز اشاره کرد و یادآور شد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، نام بردن علما و فاخران و مشاهیر قزوین چند ساعتی زمان می‌برد که این مساله بیانگر ارزشمند بودن این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • نروژ: کشور‌ها کمک رسانی به آنروا را از سر بگیرند
  • افزایش شاخص‌های کتابخانه‌ای در ۲ سال گذشته
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • ۸۰ هزار عضو داریم/با انبوهی از شکایت‌ها مواجهیم
  • با ۸۰ هزار عضو ۷۰۰ شکایت در ماه داریم
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند
  • سپاه خادم و قوت قلب مردم است
  • امکان معرفی نماینده حقوقی به دادگاه توسط تولیدکنندگان میسر شد/حذف هزینه های بالای وکالت برای بخش خصوصی
  • چگونه وکیل حقوقی در تهران را انتخاب کنیم؟
  • اگر سپاه نبود