Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران همزمان با تشدید آلودگی هوای تهران و قرار گرفتن کیفیت هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس، به عموم شهروندان به ویژه سالمندان، کودکان، بانوان باردار و بیماران قلبی و ریوی توصیه کرد به منظور کاهش آثار و عوارض ناشی از هوای آلوده، مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، برای به حداقل رساندن آثار و عواقب هوای آلوده، مصرف میوه‌ها و سبزیجات و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، سلنیوم، بتاکاروتن و روی توصیه می‌شود.
براساس این گزارش، سبزیجات و میوه‌هایی مثل طالبی، انبه، کدو تنبل، فلفل، اسفناج، کلم و زردآلو حاوی بتاکاروتن هستند، سلنیوم نیز در غذاهای دریایی، گوشت مرغ، نان، آجیل و غلات سبوس‌دار وجود دارد و روی که از مواد موثر در کاهش آثار آلودگی هوا بر بدن است، در انواع گوشت و غلات سبوس‌دار یافت می‌شود.
این گزارش می‌افزاید، ویتامین‌های C، D و E ضد آلودگی هوا هستند که ویتامین C در سبزیجات و میوه‌هایی همچون کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و کاهو وجود دارد، ضمن اینکه مصرف جوانه گندم، روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز، حاوی ویتامین E هستند و شیر، ماست و دوغ کم چرب نیز از جمله منابع ویتامین D محسوب می‌شوند.
بنابر این گزارش، پکتین مانع نفوذ سرب به سلول‌های بدن می‌شود و سیب، پرتقال و توت فرنگی، میوه‌های سرشار از پکتین هستند و لبنیات کم چرب و فسفر، منیزیم و کلسیم داخل آن، خنثی کننده سموم موجود در هوای آلوده هستند، علاوه بر اینکه سیر، پیاز و تره فرنگی، حاوی گوگرد هستند که می‌توانند از مخاط دستگاه تنفسی محافظت کنند.
گفتنی است، افزایش مصرف آب در شرایط هوای ناسالم مورد تاکید است، چرا که به دفع املاح اضافی از بدن کمک می‌کند و از این طریق باعث می‌شود تا ذرات آلاینده، مدت زمان کمتری در بدن باقی بمانند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کاهش عوارض آلودگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟

ایسنا/خراسان رضوی در سراسر جهان، آلودگی هوا در هر دقیقه ۱۳ نفر را از بین می‌برد که بسیاری از آنها در شهرها زندگی می‌کنند. این مشکل می‌تواند با شتاب شهرنشینی افزایش یابد.

به نقل از ویفروم، در حال حاضر، شهرها در حال آگاه شدن از این واقعیت و ارائه ابتکارات در حال پیشرفت برای کاهش آلودگی هوا هستند.

شواهد همچنان نشان می‌دهد که ارتباط جدید بین هوای آلوده و اثرات نامطلوب سلامتی وجود دارد. با افزایش شهرنشینی و بدتر شدن کیفیت هوا، رسیدگی به انتشار گازهای گلخانه‌ای برای محافظت از سلامت عمومی بسیار مهم است.

در پنج سال گذشته، شاهد رشد ابتکارات جدید برای کاهش آلودگی هوا، از محدودیت‌های دسترسی وسایل نقلیه گرفته تا برقی‌سازی ناوگان اتوبوس‌های عمومی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در محل از ساختمان‌ها بودیم.

حمل‌ونقل عامل مهمی در آلودگی هوای شهری است و بسیاری از شهرداران را بر آن داشته تا اقدامات سختگیرانه‌تری مانند محدود کردن وسایل نقلیه آلاینده برای ورود به مناطق خاص یا کل شهرها را اجرا کنند. این اقدامات، جدایی‌ناپذیر از ابتکارات گسترده‌تر با هدف دستیابی به اهداف اقلیمی و افزایش تحرک شهری، شهرها را به جوامع سالم‌تر و قابل زندگی‌تر تبدیل می‌کند.

شهرها نه تنها به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از حمل‌ونقل بلکه از ساختمان‌ها و تولید انرژی نیز توجه می‌کنند. آنها در حال اجرای ابتکاراتی برای افزایش کارایی ساختمان، اجرای استانداردهای عملکرد و دور شدن از سوخت‌های فسیلی برای گرمایش و پخت‌وپز هستند. علاوه بر این، آنها در حال گسترش دسترسی به منابع انرژی پاک و ارائه خدمات ضروری به سکونتگاه‌های غیررسمی، مانند برق رسانی خانگی هستند.

مدیریت زباله، مداخله مهم در بسیاری از شهرهای جنوبی جهان، به ویژه آفریقاست. کشورهای جنوب صحرای آفریقا ۴۳ درصد زباله‌های شهری (۹ درصد روستایی) را جمع‌آوری و نزدیک به ۷۰ درصد آن را در دفن‌های باز دفع می‌کنند. مداخلات شامل کمپوست‌سازی، بازیافت و بهینه‌سازی جمع‌آوری زباله است.

شهرهای جهانی در خط مقدم نبرد با آلودگی هوا قرار دارند و ابتکارات جسورانه‌ای را برای محافظت از سلامت شهروندان اجرا می‌کنند. مراکز شهری با استفاده از مقررات و فناوری نوآورانه، استراتژی‌های متنوعی را برای دستیابی به هوای پاک به کار می‌گیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از هوای تهران چه خبر؟
  • برای باهوش‌تر شدن، این مواد غذایی را بخورید
  • چهار ماده غذایی ارزان و سالم مخصوص سفر
  • چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟
  • ایده‌های جالب برای برش و تزئین میوه‌ها و سبزیجات + فیلم
  • هوای تهران قابل قبول شد
  • این غذاها را در بهار بخورید
  • تغذیه سالم در سفر‌های نوروزی
  • باید‌ها و نباید‌های تغذیه در فصل بهار
  • آیا قرص جی سی شیشه دارد