Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرامرز نیک‌سرشت روز چهارشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که به صورت مشترک با شهرستان ماهنشان برگزار شد، افزود: به این منظور باید بار منفی از روستائیان گرفته شود و روستاییان بدانند که از لحاظ کیفیت خدمات مختلف آموزشی، سلامت، ارتباطات، زیرساخت‌ها و غیره چیزی کمتر از شهرنشینان ندارند.

وی یادآورشد: توسعه‌یافتگی بیش از آنکه وابسته به شاخص‌های کمّی باشد به کیفیت بستگی داشته و حس کیفی باید در شهروندان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیک سرشت گفت: در صورتی که تمام شاخص‌های کمّی نیز به شهروندان تحمیل شود اما حس کیفی در آن‌ها ایجاد نشود توسعه‌یافتگی محقق نشده است.
وی با بیان اینکه طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی باید در دستور کار کمیته برنامه‌ریزی شهرستان باشد تاکیدکرد: تمام دستگاه‌ها طرح‌های مخصوص خود را برای روستاها دارند اما برنامه توسعه باید به صورت همه‌جانبه و توسعه پایدار در این طرح دیده شود.
نیک سرشت با بیان اینکه در برنامه‌های کلان این نتیجه حاصل شده که توسعه کشور را از روستاها آغاز کنیم، گفت: روستاها نقاط جمعیتی مولد هستند و توسعه روستاها از مهاجرت، حاشیه‌نشینی، گسست خانواده و بسیاری از مسائل جلوگیری می‌کند.
وی تصریح کرد: نمی‌توان تمام شاخص‌های توسعه کیفی در شهرهای بزرگ را در شهرهای کوچک و روستاها پیاده کرد اما مساوات را در بسترهای مختلف به همان میزان می‌توان ایجاد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه هیچ کار علمی بدون نقص نیست، گفت: در تدوین و ارائه طرح توسعه به تفاوت بین شهرستان‌ها نیز توجه شود زیرا هر کدام ظرفیت و دغدغه‌های خاص خود را دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تکمیل ساختمان دانشگاه پیام نور ماهنشان گفت: این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت دارد که دانشگاه باید برای جلوگیری از اتلاف سرمایه و اموال نسبت به ساماندهی و تکمیل آن اقدام کند.
نیک سرشت منطقه حفاظت‌شده ماهنشان را دغدغه مهم مردم این منطقه خواند و گفت: تعیین حدود و ثغور این منطقه نیز با جدیت دنبال شود.

برچسب‌ها زنجان تسهیلات اشتغال توسعه روستایی برنامه توسعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زنجان تسهیلات اشتغال توسعه روستایی برنامه توسعه زنجان تسهیلات اشتغال توسعه روستایی برنامه توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین جلسه ستاد مرکزی پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی به عنوان رئیس ستاد و با حضور تمامی اعضا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند سال گذشته اظهار کرد: مردم ایران زیر بمباران تبلیغاتی دشمنان، آگاهانه و با احساس مسئولیت در پای صندوق‌های رأی حضور یافته و بحمدالله انتخابات در امنیت کامل برگزار و مقدمات تشکیل مجلس بعدی را فراهم ساختند.

وی افزود: این امنیت با لطف خدا و با تلاش تمام نیروهای انتظامی، اطلاعاتی و بسیج مردمی حاصل شد که جای تقدیر از همه دست‌اندرکاران این حوزه دارد.

هماهنگی و همکاری مطلوب دستگاه‌های اجرایی در برگزاری انتخابات

رئیس ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی، عنوان کرد: در انتخابات اخیر شاهد یک همکاری و هماهنگی خوب بین مسئولان مختلف دستگاه‌های ذی‌ربط در سراسر کشور بودیم و به لطف الهی این تجربه هم به تجربیات قبل افزوده شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای در دبیرخانه ستاد مرکزی را داده و گفت: ما در بخش‌هایی در حال نظام‌سازی هستیم و اگر نقاط ضعفی در بخشی از کارها باشد باید با همفکری آن را رفع کرد. برخی از ضعف‌ها و اشتباهات شاید اجتناب‌ناپذیر باشد که باید آن‌ها را برای آینده رفع کنیم؛ لذا پیشنهاد می‌کنم در دبیرخانه، کمیته‌ای تشکیل شود و با گرفتن گزارش آماری و تحلیلی به بررسی نقاط ضعف و نقاط قوت پرداخته شود، سپس از همه موارد گزارش جامعی تهیه و به بخش‌های مختلف ارائه شود تا برای انتخابات بعدی از تجربیات کسب شده استفاده شده و آسیب‌ها کاهش یابد.

وی ادامه داد: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی در این رابطه بودیم. همچنین با توجه به قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف و تبذیر جلوگیری شد.

تاکید بر آمادگی ستادهای استانی برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

دادستان کل کشور با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات در برخی استان‌ها تصریح کرد: در حوزه‌هایی که انتخابات به دور دوم کشیده شده است باید ستادهای استانی و شهرستانی کماکان فعال باشند و به وظیفه نظارتی خود عمل کنند. پیش‌بینی ما این است که در این دوره مشارکت مردمی بیشتر باشد، چرا که حلقه رقابت تنگ‌تر شده و انتخاب کاندیداها آسان‌تر است. در بسیاری از حوزه‌ها از جمله تهران هم دستگاه‌های الکترونیکی مستقر می‌شود و زمان کمتری برای رأی دادن صرف خواهد شد.

وی خطاب به دادستان‌های سراسر کشور عنوان کرد: به تخلفات مهم در شعب ویژه، با سرعت رسیدگی کرده و در مواردی که قانون تکلیف کرده یا اجازه می‌دهد در حد لزوم اطلاع‌رسانی مناسب صورت پذیرد. چراکه اینگونه اقدام کردن در قانون‌مندتر شدن جامعه اثرگذار بوده و به ارتقا نظم عمومی و امنیت روانی جامعه کمک می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی در ادامه این جلسه به وظایف و اختیارات منتخبین در قانون اساسی هم اشاره کرده و گفت: اصل ۷۱ تا ۹۰ قانون اساسی به اختیارات نمایندگان پرداخته است و می‌توان گفت بسیاری از امور داخلی و خارجی کشور با اجازه و تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رقم می‌خورد. به عبارتی مجلس حق دارد در تمام امور کشور قانون وضع کند.

وی تصریح کرد: باید دانست که یک نماینده مجلس صرفاً نسبت به حوزه انتخابیه خود تکلیف ندارد بلکه او در واقع نماینده کل ملت ایران است؛ لذا اینکه امام خمینی (ره) فرمود: "مجلس در رأس امور است" یک حقیقت است و نیز اینکه مقام معظم رهبری فرمودند: "مجلس باید ریل گزاری کند و مشکلات را حل کند" کاملاً انتظار به حقی است.

رئیس ستاد مرکزی پیشگیری از تخلفات انتخاباتی خاطرنشان کرد: امروز مردم چشم به اقدامات منتخبین خود در مجلس شورای اسلامی دوخته‌اند. البته که مجلس فعلی هم نباید در این مدت باقیمانده از عمر خویش تعطیل و نیمه تعطیل شود، بلکه باید فعالیتش چند برابر شده و لوایح و طرح‌های عقب مانده را در حد امکان به صورت جهادی پیگیری کرده و به سامان برساند تا دین خود را به ملت و خانواده شهدا ادا کند.

منتخبین ملت فرصت خدمتگزاری به مردم را از دست ندهند

دادستان کل کشور ادامه داد: منتخبین کنونی هم باید تا زمان تشکیل مجلس بعدی با همفکری و شناخت مسائل و موضوعات مرتبط، مشکلات موجود را بررسی و در جهت تحقق شعار سال جاری یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" برای حل مشکلات کشور طرح و ایده داشته و با آمادگی کامل وارد مجلس شده و فرصت خدمتگزاری به مردم را ازدست ندهند.

وی در پایان گفت: مردم عزیز کشورمان از منتخبان خود انتظارات مهم و مختلفی دارند؛ لذا در جنگ اقتصادی تحمیلی کنونی درنگ و فوت وقت اصلاً جایز نیست.

کد خبر 6064221

دیگر خبرها

  • زیارتگاه‌هایی که برای توسعه روستاها هم حاجت می‌دهند
  • با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • جلوگیری از قاچاق ۳۰ هزار لیتر گازوئیل در سیرجان 
  • تزریق کالاهای اساسی به بازار/ضرورت جلوگیری از مصرف نامتعارف نان
  • چرا سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین نمی شود؟
  • گیر و گور اقتصاد ایران چیست؟
  • امسال نخستین سال اجرای برنامه هفتم است
  • امسال نخستین سال اجرای برنامه هفتم توسعه است
  • مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند
  • از تکذیب مهاجرت جواد قارایی تا تغییر ساختار «سیما فیلم»