Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید ترابی مدیر تولید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه شوش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با توجه تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر رونق تولید و حمایت از کالا‌های ایرانی، متخصصان این شرکت از طراحی و تحلیل تا تولید دستگاه‌های مورد نیاز شرکت هفت تپه را در یک مجموعه واحد انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ناتوانی دیگر ترانسپورتر‌ها در نخستین برداشت‌های مزرعه باعث از بین رفتن و برداشت نشدن مکانیزه محصول نیشکر می‌شدند، لذا دستگاه انتقال نیشکر (ترانسپورتر) در شرکت کشت وصنعت نیشکر هفت تپه ساخته شد.

ترابی اظهار کرد: این محصول به دلیل وزن کم قابلیت برداشت نی در رطوبت بالا را دارد، علاوه بر اینکه فاصله محور‌ها و تناسب ارتفاع و وزن دستگاه به نحوی طراحی شده اند که واژگونی دستگاه به نسبت دیگر ترانسپورتر‌ها به حداقل رسیده است.

مدیر تولید شرکت کشت وصنعت نیشکر هفت تپه شوش بیان داشت: طراحی و تحلیل مهندسی این دستگاه در معاونت فنی مهندسی این شرکت به سرپرستی جعفری انجام شد و پس از آن قطعات و سیستم‌ها و مکانیزم‌های مورد نیاز ساخته شدند و سپس دستگاه در شرکت هفت تپه مونتاژ گردید.

این مقام مسئول ادامه داد: این دستگاه قابلیت اتصال به هاروستر و تراکتور MF۲۸۵ دارد و از لهیدگی و از بین رفتن تقریبا ۱۵ تن نیشکر در هر مزرعه ۲۵ هکتاری جلوگیری می‌کند.

به گفته ترابی، با استفاده از این دستگاه حدود ۲۱ هزار و ۶۰۰ تن به ظرفیت برداشت محصول نیشکر افزوده می‌شود.

انتهای پیام/گ

برداشت نیشکر به روش مکانیزه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند

قائم مقام مدیرعامل شرکت پلور سبز با حضور در فرمانداری ضمن دیدار با فرماندار زرند گزارشی از آخرین وضعیت این کارخانه را ارائه کرد.

 سید رضا حسینی نژاد، فرماندار در این دیدار با اشاره به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و حمایت از تولید گفت: واگن سازی زرند با توجه به توان و بستری که در حوزه قطعه سازی دارد، باید جدا از ساخت واگن نسبت به جلب سرمایه‌های جدید اقدام کندو در این مسیر مقدمات بازدید چند شرکت خودرو سازی برای تولید بخشی از قطعات خود را در کارخانه واگن سازی فراهم کرده ایم که امیدواریم مجموعه مدیریتی این کارخانه از این فرصت نهایت استفاده را داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد تا با اخذ مجوزات لازم خط تولید جدید این شرکت راه اندازی شود.

 همچنین در این جلسه برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حساب شرکت‌های مستقر در استان به فارس منتقل شود
  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر
  • آغاز ساخت خط انتقال آب به شهرستان بندرخمیر
  • برنامه های مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده در سال ۱۴۰۳
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت