Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام رستمی با بیان اینکه دانشجویان می‌توانند پرچمدار وحدت و احیاگر ظرفیت‌های مغفول جهان اسلام باشند، گفت: ظرفیت‌های بزرگ جمعیتی جهان اسلام باید برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی به کار گرفته شوند که دانشجویان از مهمترین آنها هستند.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان،، حجت الاسلام والمسلمین «مصطفی رستمی» در نشست کمیسیون دانشجویی سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که امروز (چهارشنبه، 22 آبان ماه) در جریان سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت در هتل آزادی تهران برگزار شد، با بیان اینکه جهان اسلام در معرض حوادثی است که می تواند موجب جهش آن شود که بیداری اسلامی و تقویت جریان مقاومت از جمله آنها است، گفت: جهان اسلام از سویی دیگر در معرض تهدیداتی همچون جریان تکفیری است که اگر بر آن تدبیری نشود می تواند ضربات مهلکی به اسلام وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه به برخی از ظرفیت های فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی جهان اسلام اشاره کرد و افزود: شعار دین ما وحدت است و بحث وحدت مربوط به دوره ای خاص نیست زیرا قرآن مسلمانان را برادر یکدیگر خوانده است؛ بنابراین باید از تمام ظرفیت های جهان اسلام برای تقویت وحدت استفاده کرد.

 

وی فلسطین را مهمترین مسئله جهان اسلام دانست و حوادث کشمیر و میانمار را جزو زخم های عمیق جهان اسلام خواند و بیان کرد: ظرفیت های بزرگ جمعیتی جهان اسلام باید برای حل این مسایل و رسیدن به تمدن نوین اسلامی به کار گرفته شوند که مطمئنا دانشجویان شایسته ترین گروه برای پرچمداری در این مسیر هستند.

 

رستمی تاکید کرد: دانشجویان می توانند پرچمدار وحدت و احیاگر ظرفیت های مغفول جهان اسلام باشند، ظرفیت هایی که چون مورد غفلت قرار گرفته اند موجب پیشروی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در برخی از کشورهای اسلامی شده است.

 

وی با اشاره به شعار سی و سومین دوره کنفرانس بین المللی وحدت پیرامون مسئله مسجد الاقصی، گفت: گام های خوبی درباره تشکیل اتحادیه انجمن های اسلامی جهان اسلام برداشته شده که هیچ گاه به نتیجه نرسیده است این در حالی است که چنین اتحادیه ای می تواند به روند آزادسازی مسجدالاقصی و فلسطین کمک شایانی کند.

 

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در پایان از دانشجویان جهان اسلام درخواست کرد: برنامه های راهبردی و کاربردی برای بکارگیری ظرفیت های نهفته جهان اسلام در آزادسازی فلسطین و مقابله با نفوذ استکبار جهانی ارایه کنید.

 

گفتنی است، سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی از ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه با حضور نخبگانی از ۹۰ کشور جهان در سالن کنفرانس سران کشورهای اسلامی برگزار می شود.

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز مسجد هفته وحدت هفته وحدت استان بوشهر حجت الاسلام رستمی کنفرانس وحدت اسلامی دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر

نشست خبری تشریح برنامه‌های بیست و یکمین جشنواره و اختتامیه بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) و چله رضوی برگزار شد.

مرتضی سعیدی‌زاده مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) گفت: طی ماه‌های گذشته جلسات متعددی را در حوزه رسانه‌ای برگزار کردیم که طی آن جزییات جشنواره‌های مختلف ارایه‌شده بود، ما در حوزه رویکرد‌های تحولی، اقداماتی را در بنیاد امام رضا (ع) انجام داده‌ایم.

وی افزود: در این چارچوب تلاش برای برگزاری یک رویکرد محتوامحور مبتنی بر منظومه معارف امام رضا (ع)، تلاش برای ارایه رویکرد‌های نوین برای برگزاری جشنواره‌های رضوی، راه‌اندازی سامانه منظومه رضوان همزمان با میلاد امام رضا (ع) با هدف تبیین ابعاد موضوعی و رویکردی پرداخت به سیره اهل بیت و امام رضا (ع) با محوریت مخاطب و تعریف اصالت بر مبنای محتوا، دسترسی آسان‌تر هنرمندان به منظومه‌های فکری حوزه سیره رضوی، استفاده از هنرمندان شاخص و تراز در فضای مدیریتی و شورا‌های سیاستگذاری جشنواره با هدف برگزاری یک رویداد حرفه‌ای و تخصصی در تمام بخش‌ها، حضور یک هسته حرفه‌ای، متعهد و متخصص در بنیاد امام رضا (ع)، حمایت مادی و معنوی از هنرمندان در جهت تولیدات مرتبط با توسعه فرهنگ رضوی، توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی با ارتقای دانش فنی هنرمندان شرکت‌کننده در جشنواره امام رضا (ع)، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف، انتخاب موسسات تخصصی با رویکرد مردم‌محور برای تقویت ارکان مردمی جشنواره از جمله تاسیس کانون هنر شیعی، از جمله رویکرد‌های تحولی است که در بنیاد امام رضا (ع) انجام گرفته است.

سعیدی‌زاده بیان کرد: امیدواریم جشنواره امام رضا (ع) در پنج سال آینده به عنوان یکی از حرفه‌ای‌ترین جشنواره‌های دینی کشور تثبیت شود. ما از دوره گذار جشنواره عبور کردیم و اکنون به آینده فکر می‌کنیم.

وی ادامه داد:  بنابراین امیدوارم با رویکردهای جدیدی که در این زمینه انجام‌گرفته بتوانیم در حوزه توسعه فرهنگی رضوی با مشارکت‌های دیگر دستگاه‌های فرهنگی شاهد اتفاقات اثرگذار باشیم. برداشت اولیه من یک افق ۱۰ ساله بود اما با کارهایی که صورت گرفته تصور می‌کنم در یک افق پنج سال در سال ۱۴۱۱ یا ۱۴۱۲ شاهد هم‌ترازی جشنواره امام رضا (ع) در سطح جشنواره‌هایی چون جشنواره فجر باشیم. 

مردم روستای «کردر» خانه خود را در اختیار جشنواره گذاشتند

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) گفت: در جشنواره امام رضا (ع) سعی کردیم بلافاصله شورا‌های سیاستگذاری جشنواره‌های مختلف را راه‌اندازی کنیم. در این زمینه توجه به روستا‌ها و شهر‌های مختلف کشور یکی از رویکرد‌های جدید ما بود. من اعتراف می‌کنم که در بخش روستایی و عشایری که در حوزه تئاتر و سرود متمرکز بود شاهد اتفاقات حیرت‌آوری بودم که موجب شد تمام مردم روستای «کردر» در اختیار هنرمندان و مخاطبان جشنواره قرار دادند و تلاش کردند در بهترین شکل ممکن میزبان شایسته‌ای باشند؛ شرایطی که در محیطی سرشار از الطاف رضوی اتفاقات شگفت‌انگیز و ارزشمندی را رقم زد که برایم مثال‌زدنی بود. شرایطی که اصلا قابل مقایسه با جشنواره‌های ملی ما نبود، اما افتخار می‌کنیم که در یک روستا شاهد بهترین و موثرترین رویداد‌ها بودیم.

وی افزود: در این دوره از جشنواره سعی کردیم ماجرا را به سمتی هدایت کنیم که آثار راه‌یافته به بخش نهایی در شهر‌های مختلف به مخاطبان ارایه شود.در تدارک برگزاری نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام هستیم و امیدوارم هنرمندان عزیزمان در این عرصه افتخارآمیز باشند و ما بتوانیم شاهد برگزاری یک رویداد مهم باشیم. در این مسیر برگزاری رویداد آوای رضوی، جشنواره سرود رضوی و رویداد‌های مختلف دیگر که پیش‌تر درباره آن توضیحات لازم ارایه شده بود از جمله بخش‌هایی است که امیدوارم دربرگیرنده نتایج مطلوبی باشد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • جهان اسلام بعد از عملیات وعده صادق مورد تکریم واقع شد
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • «تبادل ظرفیت‌های متقابل» قدرت تهران و اسلام‌آباد را افزایش می‌دهد
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است