Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عبدالله مهرابی در جریان عملیات نصب سکوی فاز ۲۳ پارس جنوبی اظهار کرد: پس از تکمیل روند نصب عرشه ۲۳ توسط شناور HL-۵۰۰۰، عملیات نصب اتصالات و راه‌اندازی این سکو آغاز می‌شود.

‌وی با اشاره به اینکه به‌زودی سکوی اقماری ۲۴B در دریا نصب می‌شود، افزود: در صورت پایداری آب و هوا، این سکو که همزمان با سکوی اصلی ٢٣ بارگیری و به دریا منتقل شده است، در موقعیت مستقر و آخرین عرشه فازهای ۲۲ تا ۲۴ نیز در میدان پارس جنوبی نصب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌مدیر بخش فراساحل فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای نصب این دو سکو در روزهای گذشته تحت تاثیر وضع دریا قرار داشته، تصریح کرد: طبق برنامه، مقرر شد این دو سکو با فاصله اندکی از هم در موقعیت مخزن نصب شوند که با اطمینان از شرایط جوی، عملیات نصب سکوی ۲۳ روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۱ آبان) به پایان رسید.

مهرابی با اشاره به اینکه مرحله نخست فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی شامل سکوهای ٢٢ و ٢٤A از پارسال در حال بهره‌برداری است، اظهار کرد: دو سکوی جدید، به فاز دوم این طرح مربوط است که در مجموع با ظرفیت تولید روزانه ۲۸ میلیون مترمکعب گاز عملیاتی می‌شوند.

وی تصریح کرد: پس از پایان مراحل نصب و راه‌اندازی دو سکوی باقی‌مانده طرح توسعه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی، پرونده توسعه بخش‌های فراساحل این فازها بسته می‌شود.

مدیر بخش فراساحل فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی با اشاره به اینکه سازه‌ها و تاسیسات دریایی فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی، شامل ۴ سکو مجموعا با ٣٨ حلقه چاه، دو رشته خط لوله ۳۲ اینچ و خطوط لوله میانی جمعاً به طول تقریبی ۲۳۰ کیلومتر است، گفت: افزون بر پیشبرد برنامه نصب و راه‌اندازی سکوهای باقی‌مانده، در حال حاضر حفاری چاه‌ها در موقعیت ۴ سکو و همه خطوط لوله دریایی این طرح به‌طور کامل تکمیل شده است.

کد خبر 4771376

منبع: مهر

کلیدواژه: پارس جنوبی تولید گاز انتقال گاز گاز بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن زلزله وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قاچاق وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت نیرو تورم بورس قیمت سکه بهار آزادی وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی

 نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پروژه بلندپروازانه‌ای را با هدف تبدیل سکوهای نفتی مازاد به پایگاه‌های دفاع موشکی متحرک در اقیانوس ارام و برای مواجه با تهدیدات چین در دستور کار قرار داده است.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، رسانه هندی تایمز آو ایندیا در گزارشی نوشته این ابتکار نوآورانه آمریکا در نمایشگاه دریایی-هوایی-فضایی ۲۰۲۴ در واشینگتن دی سی رونمایی شد و بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای تقویت قابلیت‌های نظامی ایالات متحده در منطقه است. 

این سکوها قرار است در پاسخ به تهدیدات موشکی فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام مستقر شوند. انتظار می‌رود سکوهای تبدیل شده به پایگاه دفاع موشکی نقش مهمی در افزایش قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و کمک به ماموریت‌های ضربتی این کشور ایفا کنند. 

این سکوها با ظرفیت نگهداری ۱۰۰ پرتاب کننده موشک بزرگ افزایش قابل توجهی در قابلیت‌های نیروی دفاعی آمریکا در مقایسه با شناورهای نیروی دریایی این کشور ارائه می‌دهند. 

پلت‌فرم‌های دفاعی متحرک برای تبدیل سکوهای نفتی به پایگاه‌های جزیره‌ای شناور بزرگ طراحی شده که می‌توانند بیش از ۱۲ ماه به طور مستقل عمل کرده و در فاصله‌ای ایده‌آل از ساحل قرار گیرند. سکوهای تبدیل شده به طور بالقوه می‌توانند نقش دوگانه‌ای در تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و یا کمک به ماموریت‌های ضربتی داشته باشند.

 از دیگر قابلیت‌های این پلت‌فرم‌ها می‌توان به توانایی پشتیبانی از جنگنده‌هایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند و همچنین زیردریایی‌های هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده اشاره کرد. همچنین این قابلیت جدید از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر است و می‌تواند با تنها ۱۰ درصد از قیمت دفاع موشکی بالستیک فواید قابل توجهی داشته باشد. 

با این حال امکان‌سنجی اجرای چنین پایگاه‌های شناوری همواره موضوع بحث بوده است. برخی از کارشناسان آسیب‌پذیری این پلت‌فرم‌ها در برابر حملات موشکی و همچنین ناکارآمدی نسبی آنها در مقایسه با قابلیت‌های متعارف را مورد بحث قرار داده‌اند. 

این پروژه بلندپروازانه نشان‌دهنده تغییر استراتژی نظامی است چرا که ایالات متحده با واقعیت‌های جدید ژئوپلتیکی و پیشرفت فن‌آوری در جنگ خود را تطبیق می‌دهد و تلاش می‌کند شکاف‌هایی که بین قابلیت‌های دفاع زمینی و دریایی وجود دارد را از این طریق برطرف سازد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • هوای استان بوشهر گرم‌تر می‌شود
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • یک استقلالی آب پاکی را روی دست خطیر ریخت | افسوس برای جدایی هایی که نزدیک است
  • گردشگری غذا در تبریز امسال برجسته می‌شود
  • دستورالعمل ساترا برای تبلیغات بازرگانی در شبکه نمایش خانگی
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • پرونده ایستگاه های اصلی خط ۷ مترو امسال بسته می شود
  • روانخواه: پارس جنوبی دیگر متعلق به تهران نیست!
  • روانخواه پیشنهاد استقلال را تایید کرد