Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: تبعیض در اطلاع رسانی مبارزه با فساد و انگاره سازی دولت فاسد در تصمیم مردم برای رای دادن تاثیری نخواهد داشت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ربیعی افزود: برخورد با فساد و دوقطبی سازی‌ ها پیش از این آغاز شده بود.
سخنگوی دولت، امروز چهارشنبه، در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: به سنت خوبی که در کشور ما سال‌ها جاری شد، هفته جاری هفته وحدت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در جهانی که حرکت‌های تکفیری و افراطی‌گری‌ها که هم به بنیان‌های نظری اسلام و هم به زندگی افراد آسیب می‌رساند، هفته وحدت الگو و نمونه خوبی میان ملل مسلمان است.

وی با بیان اینکه در جلسه امروز دولت حدود سه ساعت درخصوص چگونگی حمایت اجتماعی و معیشتی از هفت دهک جامعه بحث شد، گفت: پیش از این، هم رئیس‌جمهوری و من مساله را تا حدودی باز کرده بودیم.   ابعاد، چگونگی خانوار‌هایی که مشمول این مساله می‌شوند، چگونگی شیوه اعتراض، تامین منافع درآمد و... امروز مورد بررسی قرار گرفت.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه امروز تاکید شد، این طرح بیش از ۱۸ میلیون خانوار و احیانا افرادی که بیرون از این محاسبات مانده‌اند، در بر خواهد گرفت، افزود: این افراد با درگاهی که وزارت رفاه مشخص خواهد کرد،- که بر دو سازمان حمایتی ما مستقر می‌شود، حدود ۶۰ میلیون نفر را شامل می‌شود که مشمول دریافت حمایت‌ های اجتماعی معیشتی هستند.

ربیعی ادامه داد: امروز درباره شیوه انتخاب بیش از ۱۸ میلیون خانوار بحث شد.   ترکیبی از درآمد، شاخص‌ های برخورداری و گروه‌های هدف مشخص تعیین‌کننده هستند.   بالاخره محرومیت در برخی از مناطق معلوم است.   مددجویان، زنان سرپرست خانوار، افراد دارای درآمد ثابت مانند کارگران و بازنشستگان شامل این حمایت هستند.

وی با بیان اینکه این شمولیت نه تنها دهک‌های پایین بلکه طبقات متوسط به پایین را هم در بر خواهد گرفت، گفت: براساس مطالعات ما، دهک‌هایی که درآمد بسیار بالا دارند، از این طرح خارج می‌شوند.    شیوه اعتراض باز است، امروز تصمیم گرفته شد هر زمان اعتراض پذیرفته شود، این پول برای افراد معترض ذخیره شود.   هیچ جای نگرانی نیست و با دقت فرمانداران، بخشداران، ستاد اجرایی وزارت رفاه و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با هماهنگی با یکدیگر به سرعت این رسیدگی‌ها را انجام خواهند داد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بحث اصلی دولت افزایش قدرت خرید این طبقات است، ابراز داشت: قدرت خرید این طبقات برای خرید کالا‌های مورد نیاز، اساسی و.. افزایش می‌یابد.   شکل این حمایت هم در همان کارت‌ها خواهد بود یا همان کارت‌های موجود یا آنکه بانک مرکزی برای صدور کارت‌های جایگزین اقدام می‌کند و پول به این کارت‌ها ریخته می‌شود و امکان مصرف این پول فراهم می‌شود.

ربیعی، با بیان اینکه در مورد نحوه تامین مالی کار‌ها نهایی شده است، گفت: سناریو‌های مختلف در این زمینه مطرح است تا بتوانیم رقم قابل توجهی تامین کرده تا افراد از آن کمک حمایتی و معیشتی بهره‌مند شوند.   ابعاد اقتصادی و تورم‌ زا نبودن این تامین مالی بحث جدی امروز دولت بود.   بانک مرکزی آثار تورمی سناریو‌های مختلف را بررسی کرده است.   آنچنان ملاحظاتی را خواهیم داشت که آثار تورمی با توجه به شیوه پرداخت و نحوه هزینه‌کرد، به حداقل برسد. این روش با کمترین آثار تورمی اجرا خواهد شد.

وی افزود: از امشب دستگاه‌های مجری در رادیو و تلویزیون حاضر می‌شوند و ابعاد مختلف موضوع را باز خواهند کرد.

ربیعی با بیان اینکه مصوبه دیگر امروز جلسه هیئت دولت تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد نرماب در منطقه گرگانرود بود، گفت: این اقدام برای جلوگیری از سیل و خرید اراضی پایین‌دستی جهت پیش‌گیری از سیل است.

ربیعی با یادآوری اینکه بحث زلزله اخیر در آذربایجان نیز در جلسه امروز هیئت دولت مطرح شد، بیان کرد: تاکید رئیس‌جمهور بر مسئله تامین گرما بود چراکه از این بعد سرمای بیشتری در آن منطقه حاکم می‌شود.   آقای جهانگیری هم عازم این منطقه هستند.   همه تلاش بر این خواهد بود آواربرداری در همین یکی، دو روز تمام شود.

وی اضافه کرد: همانطور که اعلام شد، یکی از بهترین روش‌ها این است که پول در اختیار خود افراد قرار بگیرد که در جلسه امروز هم بر آن تاکید شد تا از طریق این پول، یک مسکن روستایی را تامین کنند.   این پول در اختیار همین افراد است. استانداری هم تهمیداتی را فراهم کرده است که توسط بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌ها خانه‌های ۱۵ تا ۲۰ متری آغاز به‌کار شود.
سخنگوی دولت گفت: این خانه‌ها برای کسانی است که پول نقد نمی‌خواهند تا به صورت موقت از سرما در مصون باشند. بحث زلزله و شیوه‌های مقابله با آن بخش دیگری از مباحث جلسه امروز هیات دولت بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات رییس جمهوری در یزد و خرید ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون اوراق که خریداری و به موقع پرداخت نشده است، گفت: در دولت تاکید شد که تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های ذی ربط اطلاعیه‌ای مشروحی در این باره ارائه می‌دهند و من هم پیگیر خواهم بود که اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.
وی یادآورشد: اوراق ۲ میلیارد دلار نبوده است بلکه۱.۸ دهم میلیارد دلار ارواق خریداری شده در دولت بعد از آقای خاتمی (دولت نهم) بوده است؛ نزد موسسه «کلیراستریم» برای سرمایه گذاری اوراق را خریداری کردند، اخطار دادند که پول را ببرید، اما بر اساس اخطار پول در زمان مقرر برداشت نشده است، اینکه این تصمیم چگونه اتخاذ شده و چرا پول را در زمان مقرر برداشت نشده است، ابهام مورد نظر رییس جمهوری بوده است که باید روشن شود.

سخنگوی دولت گفت: یکی از بحث‌های امروز مربوط به پولی است که بابک زنجانی به میزان ۸۰۰ میلیون دلار از بانک گرفته است، اینکه چه کسی دستور این را داده است، باید مشخص شود؛ بحث نه بر سر بازداشت وی (بابک زنجانی)، بلکه بر سر نحوه پیگیری و منابع آن است اینکه این پول به کجا رفته است؛ آیا فردی یا برای دستگاه خاصی بوده است؛ این موضوعات به روشنگری نیاز دارد.

وی ادامه داد: در یکی از موارد، تحت عنوانی از دولت نفت گرفته شده و پول آن برگشت داده نشده است و معلوم نیست که این پول به کجا رفته است؛ به دنبال ارائه اطلاعات کامل هستیم به همین منظور باید با کارشناسان صحبت کنیم؛ پولی که از محل فروش نفت گرفته اند، مقدار قابل توجهی است که با آن چیز‌های دیگر را خریداری و وارد کرده اند، ما به کسی اتهام نمی‌زنیم، بلکه به دنبال روشن شدن این ارقام و اعداد هستیم.

ربیعی تاکید کرد: مبارزه با فساد باید شفاف و اطمینان آور برای مردم باشد، همه جناح‌ها را در بر بگیرد، درخصوص مواردی از فساد نیز که ادعا می‌شود از قبل اعلام نشده است، باید بگویم که حداقل مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای پیگیری برخی از این موارد، اعلام و حتی ابلاغ شده است، و نامه‌ها و دستور آن از سوی دستگاه‌های صادر شده است؛ باید مردم را راضی کنیم و به افکار عمومی اطمینان دهیم که اهتمام ما به مبارزه با فساد هیجانی، کوتاه مدت و یک سویه نیست؛ نظر دولت بر مبارزه با فساد و فساد ستیزی ساختارمند، درازمدت و جامعه محور با نظارت مردم است.

وی گفت: دولت از قوه قضاییه و قوه مقننه در مبارزه با فساد حمایت کرده است؛ بحث ما درباره تصمیمات اداری است که بر مبنای آن‌ها نه پولی خورده و برده شده است، اما به منزله یک فساد بزرگ بار‌ها برای مردم تکرار شد، به صورت جزئی معلوم شد که این ۱۸ میلیارد دلار کجا است.   اگر آقای روحانی گفت که یک دلار گم نمی‌شود، اطمینان دهیم به مردم که این موضوع صحت دارد.

ربیعی با انتقاد از شایع شدن برخی اظهار نظر‌ها و موضع گیری‌ها علیه دولت و رئیس جمهوری گفت: یکی از اتهامات به آقای روحانی دوقطبی‌سازی است، آیا شیوه تبلیغات در مبارزه با فساد، جامعه را دو قطبی نکرده است؟ آیا جامعه چنین احساس می‌کند که این روند مبارزه با همه گیر بوده است؟ یک فرد را در ارتباط با پرونده دوران دانشگاه احضار می‌کنند و در اخبار به گونه‌ای اعلام می‌شود که هیچ ربطی به پرونده دیگر او ندارد؛ حاشیه سازی‌های ایجاد شده به مبارزه با فساد آسیب می‌زند.

ربیعی گفت: رئیس جمهوری بر اساس رسالتی که قانون اساسی به ایشان داده و جامعه از رئیس جمهوری انتظار دارند، این بیانات (در یزد) را داشتند و حتما به معنای پیشگیری از مبارزه با فساد نیست؛ دولت تاکید دارد که مبارزه با فساد باید روندی بنیادین، ساختارمند، همه جانبه و اطمینان بخش برای مردم باشد به نحوی که کسی جرات انجام فساد را نداشته و سایه امنی برای هیچ کس در مبارزه با فساد وجود نداشته باشد.

سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای برخورد با شرکت‌های مخابراتی متخلف گفت: شواهد نشان می‌دهد خدمات ارزش افزوده تلفن‌های همراه باعث نارضایتی عمومی شده و مراجعات زیادی در این زمینه صورت گرفته و وزیر ارتباطات هم در این زمینه اقداماتی انجام داده است.   در گزارش منتشر شده آمده که پول‌های جمع زیادی از مردم بدون اطلاع آن‌ها اخذ شده که تاسف انگیز است و نباید بدون اطلاع مردم از آن‌ها پول گرفته شود.  
وی افزود: تعداد معدودی از شرکت‌ها ناآگاهانه مردم را عضو این خدمات کردند و مردم به طور ناخودآگاه عضو بخشی از خدمات آن‌ها هستند که شاید برای گرفتن این خدمات تمایلی نداشتند.
ربیعی اضافه کرد: بنده شاهد بودم که با شماره گیری *۸۰۰# مشخص شد که مبلغی از برخی افراد اخذ شده است که اطلاعی از آن نداشتند که اتفاق خوبی نیست باید نحوه جذب کاربر و درآمد‌های این شرکت‌ها بررسی شود و پول‌هایی که بدون اطلاع از حساب مردم برداشته شده است به آن‌ها برگردانده شود.
سخنگوی دولت گفت: من از وزیر ارتباطات خواهم خواست که در این زمینه بیشتر توضیح دهد و اساس آنچه مورد اعتراض وزیر ارتباطات بوده نکاتی بود که عرض کردم.
ربیعی در باره اتهاماتی که به رئیس جمهوری پس از سخنرانی در یزد نسبت داده شد؛ گفت: آنچه رئیس‌جمهور درباره فساد بیان کرد یک دغدغه ملی و شعار دولت بوده است.   ایشان نگرانی‌هایی در این زمینه داشتند و معتقد به مبارزه با فساد هستند و بار دیگر تاکید می‌کنم از همه قوا هم حمایت می‌کنند.

وی گفت: این موضوع هیچ ارتباطی به انتخابات ندارد، اما متاسفانه در بیانیه‌ای دولت متهم شده است که استاندار‌های خطی به کار گرفته است.   اتفاقاً نقد‌هایی از سمت دیگر به دولت صورت می‌گیرد که استاندار‌ها در گروه و جناح همبسته با دولت نیستند و من بار‌ها در معرض این نظر قرار گرفتم، ولی این منصفانه نیست.   شواهد بسیاری در این زمینه وجود دارد که استاندار‌ها بدون گرایش خطی بوده و افراد به کار گرفته شده، مانند دولت از همه گروه‌ها و مشرب‌ها هستند.
ربیعی با اشاره به اینکه چنین سخنانی جفای بزرگی به دولت است، گفت: برای پرسش در این زمینه به سمت مردم برویم و در یک نظرسنجی بپرسیم که از رفتار کدام نهاد در انتخابات نگران هستند؟ آیا از هیئت‌های اجرایی نگران هستند یا از جا‌ها (نهادهای) دیگر.
سخنگوی دولت ادامه داد: فکر می‌کنم اگر به این نگرانی‌ها پاسخ داده شود بهتر از متهم کردن دولت است. نظر دولت درباره انتخابات همه با هم بودن است.   این همه با هم بودن، هم یادگار امام راحل (ره) است و امروز هم کاربرد دارد. دولت هیچ مداخله‌ای در انتخابات به جز ایجاد امنیت و ایجاد ظرفیت برای حضور همه و افزایش مشارکت نخواهد داشت.
ربیعی ادامه داد: تمام تلاش دولت بر این است که مردم احساس کنند نماینده آن‌ها می‌تواند ثبت نام کند و حق دارند به این افراد یا به شخص دیگری رای دهند. من به شدت این اظهارات را تکذیب می‌کنم.   تیم وزرات کشور و آقای رحمانی فضلی به اعتدال شهره هستند و اساساً بنیان دولت از نظر شرعی، اخلاقی و از نظر تعهدی که به همه داده برای پاسداری از قانون اساسی؛ این نیست که بخواهد در انتخابات مداخله کند بلکه می‌خواهند جلوی مداخلات دیگر را در انتخابات بگیرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره سهمیه‌بندی بنزین هم گفت:هفته دیگر اعلام خواهم کرد. سناریو‌های مختلفی هست که تامین منابع از کجا صورت می‌گیرد و این‌طور نیست که ما یک جا متمرکز شده باشیم.
ربیعی گفت: قضاوت زودرس صورت نگیرد هنوز سناریو‌ها تکمیل نشده فکر می‌کنم در نشست سخنگوی هفته آینده می‌توانم در این مورد توضیحات بیشتری ارائه کنم.
اظهارات اخیر رئیس جمهوری درباره مبارزه با فساد و اینکه برخورد با فساد نوعی دوقطبی سازی ایجادکرده است و آیا آنچه آقای رئیس جمهور اخیرا در یزد مطرح کردند دامن زدن به دو قطبی سازی نبوده است، و سخنگوی قوه قضائیه هم این سوال را مطرح کرده چرا بعد از ۶ سال و در حالی که چهارماه به انتخابات مانده این مباحث مطرح می‌شود، سوال دیگری بود که ربیعی به‌آن پاسخ داد.
سخنگوی دولت در این خصوص گفت: البته به این بیانات پاسخ مشروح و مکتوب خواهم داد. قطعاً ۶ سال نبوده از همان روز اول اعلام شده. طرح، مصوبات و نامه‌های آن هست. این حرف اشتباه بود که چرا دولت ۶ سال ساکت بوده است.
وی اظهارداشت: نمی‌خواهم قوه قضاییه را متهم کنم و از هر حرکتی برای مبارزه با فساد برای اینکه جامع سالم زندگی کند هزینه زندگی مردم پایین بیاید حمایت می‌کنیم، اما آیا آنچه تا به حال به خصوص درباره بازتاباندن برخورد با فساد صورت گرفته آیا دو قطبی سازی بوده است یا نه؟ این بازتاباندن موضوع به این شکل بوده یا نبوده؟ تبعیض در اطلاع رسانی در مبارزه با فساد و انگاره سازی دولت فاسد گاهی صورت نمی‌گرفته؟ و آیا این به نفع جامعه بوده؟ و این اتفاقاتی بوده که رخ می‌داده و دوقطبی سازی پیش از این آغاز شده بود و قطعاً این جور اتفاقات در تصمیم مردم برای رای دادن تاثیر نخواهد داشت.

ربیعی اضافه کرد: طور نیست که مردم به صورت هیجانی بگوییم اگر این را گفتیم بخواهند رای بدهند یا به شکل دیگری رای دهند در این زمینه دولت و دستگاه‌های مختلف بیانیه خواهند داد و حرف خواهند زد و کمک خواهد کرد همه قوا کنار هم بتوانیم با آرامش روانی که به مردم می‌دهیم مردم اطمینان پیدا کنند که آرزوی انقلاب اسلامی، آرزوی امام راحل و آرزوی رهبری جامعه و دستگاه‌هایی بوده که با سلامت کامل کار می‌کنند.
سخنگوی دولت یادآورشد: همه نظر دولت و آقای رئیس‌جمهور این است که جامعه این را بپذیرد و رفتار‌ها طوری نباشد که جامعه احساس کند عده‌ای در سایه نشسته اند و امنیت دارند حتی اگر فقط اسمش یک بار اعلام می‌شود و دیگر کسی چیزی نمی‌فهمد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: ربیعی سخنگوی دولت جلسه هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه اصلاح طلب هم میهن در گزارشی نوشت:

کافی است تا یک بار دیگر مناظره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری سال۱۴۰۰ را گوش دهیم و شعارهای سیدابراهیم رئیسی و نامزدهای پوششی‌اش را مرور کنیم؛ تا دریابیم که به بسیاری از آن شعارها نه‌تنها جامه عمل پوشانده نشده است، بلکه دولت درباره آنها هم سخنی به میان نمی‌آورد؛ شعارهایی که محقق‌نشدن‌شان در این روزهای کشور به شدت احساس می‌شود؛ از جمله بالارفتن بی‌وقفه تورم، کاهش ارزش پول ملی، کوچک‌شدن روزافزون سفره مردم، افت ناگهانی شاخص‌های بورس، عدم تناسب دخل و خرج حقوق‌بگیران و حجم انبوهی از مشکلات دیگر که نه‌تنها از سال ۱۴۰۰ حل نشده بلکه بر آن افزوده هم شده است.

از طرفی مشکلاتی در حوزه اجتماعی-فرهنگی هم چهره خیابان‌ها را به تقابل با مردم تغییر داده است. نکته جالب توجه این است که در تمام این احوال صدایی از دولتی‌ها و شخص رئیس‌جمهور به گوش نمی‌رسد. یکی از مهم‌ترین وعده‌های سیدابراهیم رئیسی مبارزه با فساد بود؛ شاید بشود گفت محوری‌ترین شعار او همین بود و او با اطمینان می‌گفت که مبارزه با فساد را باید از قوه مجریه شروع کرد تا اجازه داده نشود که فسادی به وجود آید.

حالا اما شرایط تفاوت یافته است؛ به نحوی که هرچندوقت یک بار فسادی اقتصادی در گوشه‌وکنار کشور رخ می‌دهد اما دولت سعی می‌کند از اظهارنظر درباره‌اش خودداری کند؛ نمونه‌اش فساد چای دبش. حالا پرسش آن است که کناره‌گیری دولت از پاسخگویی و بلکه مسئولیت‌پذیری ریشه در چه دارد و چه آثاری در حوزه سیاسی و اجتماعی خواهد گذاشت؟

صدایی از دولتمردان در حوزه ارز در نمی‌آید

احمد مازنی، نماینده مجلس دهم و عضو حزب اعتماد ملی، درباره این موضوع به «هم‌میهن» گفت: «از سوی اقشار مختلف مردم شنیده می‌شود که قول و قرارهایی که از قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری گذاشته شده بود، محقق نشده است و آثار اقداماتی که دولت می‌گوید انجام شده، دیده نمی‌شود. وضعیت زندگی مردم هم روزبه‌روز سخت‌تر می‌شود و کسی هم پاسخگو نیست. دولت وعده داده بود که سالی یک میلیون مسکن می‌سازد اما نشد زیرا دولت توجه نداشت که مسکن مانند دیگر امور اقتصادی یک تخصص است که باید با آن علمی مواجه شد و نمی‌شود به صورت عامیانه و بدون بررسی‌های دقیق و تخصصی گفته شود که یک میلیون مسکن می‌سازیم.

دولت گفت طرح جراحی اقتصادی را اجرا کرد و من در ابتدای اجرای آن گفتم که از این جراحی فقط تیغش بر شکم طبقات محروم و فقرا خواهد خورد. آقای رئیسی در دوره آقای روحانی قیمت ارز را دستمایه تمسخر دولت وقت قرار می‌داد اما حالا که قیمت دلار چندبرابر نسبت به سال ۱۴۰۰ شده است، صدایی از دولتمردان درنمی‌آید. در حوزه قیمت‌گذاری هم وضعیت نابسامان است و در طول سال چندین بار قیمت‌ها افزایش می‌یابد، اما حقوق کارگران و بازنشستگان یک بار در سال آن هم کمتر از نصف تورم افزایش می‌یابد».

او درباره بروز فسادهای اقتصادی بیان کرد: «هرچند وقت یکبار هم خبری از فساد اقتصادی بیرون می‌آید؛ مانند همین فساد چای دبش که مسئولان به جای روشنگری سعی می‌کنند از انعکاس خبر جلوگیری کنند. مگر در دوره مجلس دهم برای تصاحب کرسی‌های مجلس یازدهم فریاد شفافیت نمی‌زدند؟ خب بیایند و شفاف با مردم سخن بگویند که چه اتفاقاتی در جریان است؟ از طرفی رفتارهایی با زنان و دختران این سرزمین می‌شود که نه در سیره امام بوده است و نه رهبری و نه با اقتضائات دینی مطابقت دارد. کافی است به سخنان رهبری در سال‌های گذشته گوش دهیم که به‌تازگی در فضای مجازی بازنشر شده است؛ ایشان می‌گفتند که در زمان امام برخی برخوردهایی افراطی با زنان داشتند که امام فرمودند آنها را دستگیر کنید. ایشان تأکید می‌کردند که من هم نوع نگاه امام را قبول دارم. خب با این اوصاف مشخص نیست برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟»

این نماینده مجلس دهم در پاسخ به این پرسش که چرا هیچ‌کس مسئولیت اتفاقات رخ‌داده را نمی‌پذیرد، توضیح داد: «ما باور داریم که مملکت یک مبنا و میثاق ملی به نام قانون اساسی دارد که مسئولیت‌ها در آن روشن شده است و هیچ اقدامی نباید خارج از قانون اساسی رخ دهد. فارغ از اینکه یک رفتار و عملکرد مورد انتقاد است یا خیر اما هر فرد و نهادی باید مسئولیت حوزه خود را بپذیرد و طبیعی است دولت در رأس این قاعده قرار دارد. مشخصاً درباره برخوردها در موضوع حجاب باید مسئولیت اقداماتی که در خیابان رخ می‌دهد، پذیرفته شود. یک نکته مهم را هم فراموش نکنیم که متأسفانه نیروی انتظامی شده‌ است مرغ عزا و عروسی. نیروی انتظامی در مرزها با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد می‌کند، با سارقان برخورد می‌کند و... و شهدای زیادی هم در جهت حمایت از منافع ملی می‌پردازد اما همین نیروی انتظامی را مقابل مردم در موضوع حجاب قرار می‌دهند».

مازنی همچنین درباره برخی اقدامات مثبت دولت مطرح کرد: «می‌گویند عیب جمله بگفتی، هنرش نیز بگو. در حوزه روابط بین‌الملل گرچه می‌شد با برخی کشورهای منطقه دچار چالش نشد و هزینه‌های گسترده‌ای نداد اما به هر حال در این دولت تلاش‌هایی برای برقراری ارتباط با این کشورها رخ داد و به نتیجه هم رسید. دفاع از مردم مظلوم غزه و مقابله درست و بجا با رژیم صهیونیستی بعد از حمله آنها به کنسولگری ما از دیگر اقدامات خوب بود. اکنون انتظار می‌رود که دولت تمام تلاش‌اش را به کار بگیرد تا به برجام برگردد زیرا بسیاری از مشکلات کنونی کشور ریشه در تحریم‌های یکجانبه آمریکا دارد. نکته دیگری که گفتنش خالی از لطف نیست، نشست‌های رئیس‌جمهور با طیف‌های مختلف سیاسی بود؛ البته نتیجه عملی خاصی از این نشست‌ها حاصل نشد و دولت نخواست از ظرفیت‌های مختلف بهره ببرد. من باور دارم حصر فقط مربوط به چند چهره خاص نیست و اکنون نخبگان، دلسوزان و یاران امام در حصر به سر می‌برند زیرا وقتی چنین نیروهایی به‌طور کلی کنار گذاشته می‌شوند به نوعی محصور شده‌اند».

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898181

دیگر خبرها

  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند | دولت با گفتمان ایدئولوژیک، درکی از مشکلات ندارد
  • آزاد ارمکی: رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟