Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی سمنان، همایون جوراب‌لو بابیان اینکه شش اثر از هنرمندان سمنانی نشان ملی مرغوبیت صنایع‌دستی دریافت کرد، تأکید کرد: در داروی اولیه آثار هنرمندان صنایع‌دستی استان از  ۳۰ اثر موردبررسی قرارگرفته ۲۰ اثر برای دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع‌دستی انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در پنجمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت محصولات صنایع‌دستی در محل معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، از مجموع ۲۰ اثر ارائه‌شده از استان سمنان، شش اثر موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع‌دستی شد.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان گفت: از شش اثر اخیر دریافت‌کننده مهر اصالت ملی، پنج اثر در رشته‌های سفال و سرامیک و یک اثر درزمینهٔ دست بافته‌های سنتی (چادرزنان سرخه) است و این شش اثر به آثار هنرمندان شهرهای شاهرود، سمنان و سرخه اختصاص دارد.

جوراب‌لو افزود: داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع‌دستی کشور رویدادی است که به‌صورت دوسالانه با اهداف معین بر روی آثار تولیدی صنایع‌دستی سراسر کشور توسط هیئت‌داوران متشکل از متخصصان و خبرگان صنایع‌دستی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: هیئت‌داوران محصولات دریافتی را بر اساس چهار معیار مرغوبیت، اصالت، نوآوری، قابلیت بازاریابی و دو پیش‌شرط احترام به ارزش‌های محیط‌زیست در به‌کارگیری مواد و تکنیک‌های تولید و مسئولیت اجتماعی ارزیابی و آثار منتخب گواهی (نشان) مرغوبیت صنایع‌دستی را دریافت می‌کنند.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی سمنان گفت: تاکنون ۳۲ اثر هنرمندان صنایع‌دستی استان موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع‌دستی و دو اثر نیز موفق به دریافت نشان بین‌المللی یونسکو شده است.

کد خبر 4771580

منبع: مهر

کلیدواژه: يونسكو سمنان میراث فرهنگی سمنان صنایع دستی بوشهر یوم الله 13 آبان زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین سفر استانی پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۴۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند

به‌گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، سعید نظری در نشست با صنعتگران فعال رشته‌های رودوزی‌های سنتی و سراجی سنتی استان اظهار داشت: حفظ، حراست و احیای رشته‌های صنایع‌دستی و حمایت از تولیدکنندگان و هنرمندان صنایع‌دستی به‌منظور توسعه و ترویج هنرهای سنتی از برنامه‌های محوری این معاونت است.

وی در ادامه هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد تشکل‌های تخصصی و ارتباط هدفمند در صنایع‌دستی استان عنوان کرد و افزود: ثبت و راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی و تشکل‌های مردمی می‌تواند راه حلی مناسب برای همکاری بخش خصوصی با بخش دولتی باشد. 

نظری یادآور شد: همچنین صنعتگران و فعالان صنایع‌دستی می‌توانند در قالب تشکل‌های مردمی با استفاده از توانمندی‌های همدیگر و با هم‌فکری و هم‌افزایی بیشتر برای رسیدن به اهداف مشترک متعالی گام‌های مهمی بردارند. 

صنعتگران حاضر در این جلسه ضمن بیان موانع و مشکلات موجود، نماینده‌ای را برای تشکیل تعاونی‌ها و هماهنگی های لازم انتخاب کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند
  • هنرمندان صنعتگر کردستان حمایت می‌شوند
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است