Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه مراقبت از حوزه زیستی و بیولوژیک در برابر تهدیدات از ضروریات کشور است گفت: ظرفیت دانشگاه‌های کشور در زمینه پدافند غیرعامل شیمیایی به کار گرفته شود. ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی‌اصغر زارعی ظهر امروز در مراسم افتتاح نخستین همایش علمی تخصصی پدافند غیرعامل شیمیایی کشور که در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد اظهار داشت: مراقبت از حوزه زیستی و بیولوژیک در برابر تهدیدات و مخاطرات ازجمله ضروریات موردنیاز کشور در برهه کنونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه زیستی و بیولوژیک نیز همچون مرزهای جغرافیایی نیاز به مرزبانی دارد؛ چرا که این حوزه مقوله‌ای بسیار مهم است.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: باید از ظرفیت دانشگاه‌ها، بومی‌سازی دستورالعمل‌ها برای تبیین مرزبانی زیستی استفاده شود.

زارعی بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های کشور در زمینه پدافند غیرعامل شیمیایی تأکید کرد و گفت: باید مهارت لازم برای اجرای دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل زیستی فرا گرفته شود.

وی پدافند غیرعامل زیستی را پدافندی خاموش و منتقل‌شونده دانست و اظهار داشت: پدافند غیرعامل مشکلی بسیار جدی و خطرناک است که می‌تواند در هرکجا و به‌واسطه هر ابزاری خطرآفرین باشد.

دستاوردهای پدافند غیرعامل در رشت به نمایش درآمد + فیلمتقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل از مهدی ترابی

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور به رویکرد پدافند غیرعامل اشاره کرد با تأکید بر مصون‌سازی جامعه از هرگونه تهدید و خطری بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب گفت: مقوله آموزش در حوزه پدافند غیرعامل شیمیایی برای تحقق این امر مهم در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل قرارگرفته است.

وی یکی از مهم‌ترین تهدیدات زیستی را که بسیار نیز نگران‌کننده است حوزه مواد شیمیایی عنوان کرد و به حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: وقتی عاملان این حادثه دستگیر شدند در اعترافاتشان بیان کردند که مواد شیمیایی در داخل کشور وجود داشته و با استفاده از آن‌ها مواد انفجاری را ساخته‌اند.

نصب ژنراتور در مراکز مهم و حساس در دستور کار قرار گیرد

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور بر نصب ژنراتور در مراکز مهم و حساس تأکید کرد و گفت: نیاز است تمامی مراکز حساس، دستگاه‌های اجرایی و ادارات در این زمینه اقدام عملی انجام دهند تا در زمان بروز تهدید و مخاطرات گوناگون امکان خدمات‌رسانی وجود داشته باشد.

زارعی از صدور مجوز رشته‌های پدافند غیرعامل در مقطع ارشد برای دانشگاه‌های مثل فارابی و‌ مالک اشتر خبر داد و افزود: باید نقش دانشگاه‌ها را در حوزه پدافند غیرعامل تقویت کرد.

انتهای پیام/363/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهار داشت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقا آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست مؤثر است از این رو همه کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست می‌بایست پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست، ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود. و قطعاً اطلاع رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تأثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رئیس جمهور در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکارها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهرهای سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان داشت: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کارهای بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره مند شود و در آئین نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جز حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

کد خبر 6084041

دیگر خبرها

  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • پدافند غیرعامل در برگزاری دور دوم انتخابات ری مورد توجه باشد
  • مرکز رصد هوشمند جمعیت هلال احمر افتتاح می‌شود
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی
  • در جلسه پدافند غیرعامل با حضور سردار باقری چه گذشت؟