Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@21:52:20 GMT

ایران تنها 6 رایزن بازرگانی در جهان دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۵۰۳۹

ایران تنها 6 رایزن بازرگانی در جهان دارد

 رییس سازمان گسترش اقتصاد مقاومتی گفت: ایران تنها شش رایزن بازرگانی در کل جهان دارد، در حالی‌که کشور ترکیه تنها در کشور عراق ۲۱رایزن بازرگانی دارد و این نشان از عدم توجه به مسئله بازرگانی و صادرات است.

حجت الاسلام ذکریا نیکویی ظهر امروز در سمینار تخصصی فرصت‌های صادرات و سرمایه‌گذاری استان قم عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی اقتصادی شکوفا و عدم وابسته به بیگانگان است که متاسفانه دولت‌های مختلف به طور مناسب به آن نپرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور به دلیل وابستگی به نفت است و تمام دولتمردان و مسئولین به این موضوع اذعان دارند ولی باید به دنبال راه درستی برای قطع وابستگی به نفت باشیم تا مشکلات اقتصادی کشور رفع شود.

رییس سازمان گسترش اقتصاد مقاومتی بیان کرد: قوانین اقتصادی و بازرگانی به شدت سختگیرانه است و بسیاری از جوانان نمی‌توانند وارد این عرضه شوند و برای دریافت کارت بازرگانی با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: ایران تنها شش رایزن بازرگانی در کل جهان دارد، در حالی‌که کشور ترکیه تنها در کشور عراق ۲۱رایزن بازرگانی دارد و این نشان از عدم توجه به مسئله بازرگانی و صادرات است و این وضع باید بهبود پیدا کند.

نیکویی تصریح کرد: ایران در رونق کسب کار در بین ۱۹۰ کشور، رتبه ۱۲۷ را دارد که نسبت به گذشته ۱۱پله سقوط داشته است و در این خصوص وضعیت ایران حتی از کشورهای جنگ‌زده‌ای مانند عراق و افغانستان نیز بدتر است و همچنین ایران نسبت به کشورهای همسایه خود نیز وضعیت مناسبی ندارد.

وی اضافه کرد: باید شعارهایی که در خصوص رونق اقتصادی در کشور مطرح است به حقیقت بپیوندد و در عرصه عمل به رونق اقتصادی و صادرات کشور کمک کنیم تا وابستگی کشور به نفت قطع شود و شاهد توسعه اقتصادی باشیم.

سعید اشتیاقی عضو مشترک اتاق بازرگانی عراق، قطر و چین نیز در این سمینار عنوان کرد: باید باور کنیم که در جنگ اقتصادی قرار داریم و همه امکانات و قوانین باید در این جنگ کمک‌رسان کشور باشند.

وی افزود: صادرکنندگان سرداران خط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند و باید از صادرکنندگان در عرصه عمل حمایت شود تا با انگیزه بتوانند در این جنگ اقتصادی فعالیت کنند.

عضو مشترک اتاق بازرگانی عراق، قطر و چین بیان کرد: گام اول برای صادرات و استفاده از بازارهای خارجی، استفاده از بازار داخل است و ابتدا باید بازار داخلی را جذب کنیم و سپس به فکر صادرات باشیم.

وی ادامه داد: برای صادرات باید علمی عمل کنیم تا صادرات موفق باشد و با شکست مواجه نشود، در این خصوص منابع اطلاعاتی وجود دارد که می‌توان از آن استفاده کرد تا هدفمند وارد این عرصه شویم.

اشتیاقی با بیان اینکه تعداد رایزن‌های بازرگانی کشور به هیچ عنوان پاسخگو نیست، تصریح کرد: رایزن‌های بازرگانی باید از جنس اقتصادی باشند تا بتوانند به درستی عمل کنند، همچنین برای استفاده از ظرفیت بازارهای خارجی علی‌الخصوص کشورهای همسایه، باید تعداد رایزن‌های بازرگانی افزایش پیدا کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رایزن بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون امور اقتصادی استانداری کردستان در جلسه با اعضای اتاق بازرگانی سنندج با اشاره به برنامه ریزی برای حل مسائل کلان استان در حوزه اقتصادی و لزوم اجرای کامل طرح جامع توسعه باشماق گفت: در نشست پیش رو با هیئت دولت مسائل مربوط به تجارت خارجی و بازرگانی و مناطق آزاد، تجاری و اقتصادی استان مطرح و برای آن چاره اندیشی می‌شود.

نوری از ایجاد زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های فرش و محصولات صیفی و باغی خبر داد و افزود: زنجیره دام و طیور و گوشت مرغ هم اکنون در استان فعال است و با راه اندازی کارخانجات ذوب آهن زنجیره تولید فولاد نیز در کردستان تکمیل می‌شود.

عبدالملکی رئیس اتاق سنندج هم در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این اتاق عنوان کرد: در اتاق سنندج رصدخانه تحقق شعار سال راه اندازی می‌شود.

امانی رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز با اشاره به اینکه تفاوت معنادار سرانه زمین‌های صنعتی استان با میانگین کشوری عقب ماندگی صنعت و تولید را در استان به دنبال داشته است گفت: ایجاد شهرک صنعتی مشترک با اقلیم کردستان عراق می‌تواند توسعه تجارت خارجی استان را موجب شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا از آذربایجان‌غربی صادر شد
  • مرکبات مازندران در سبد صادراتی ۱۶ کشور جهان
  • رضایی: نقش دولت باید از متصدی به سیاست‌گذار تغییر کند
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • درخواست اتاق بازرگانی از رهبر انقلاب برای تعطیلی شنبه‌ها
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • درخواست اتاق بازرگانی از رهبر انقلاب برای تعطیلی شنبه ها
  • صادرات مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان
  • افتتاح دفتر نمایندگی اتاق مشترک ایران و آلمان در خرمشهر