Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از منتقدانی که به دلیل ارسال نامه نصیحت‌آمیز به ولیعهد سعودی بازداشت شده بود، در یکی از زندان‌های عربستان درگذشت.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، فعالان شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های خبری امروز از درگذشت یکی از روحانیون منتقدی که پس از ارسال نامه نصیحت آمیز خطاب به محمد بن سلمان بازداشت شده بود، در زندان خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساب توییتری «معتقلی الرأی» (بازداشت شدگان اندیشه) که امور زندانیان عربستان را پیگیری می‌کند، از مرگ شیخ فهد القاضی، از روحانیونی که در سال ۲۰۱۶ و در پی ارسال پیامی نصیحت آمیز به دیوان پادشاهی بازداشت شد، خبر داد. وی ماه گذشته به ۶ سال زندان محکوم شده بود.

این حساب کاربری همچنین نوشته بود: فهد القاضی، پژوهشگر در امور دینی و از اعضای هیئت امر به معروف بود که در زندان کیفری «ملز» بازداشت شد. وی همچنین در سال ۲۰۱۳ نامه انتقادی و نصیحت آمیز برای وزیر آموزش و پرورش نوشته بود.

عربستان سعودی در دو سال گذشته، شاهد بازداشت صدها نفر از دانشمندان، فعالان و حقوقدانانی بوده که به دنبال آزادی بیان هستند و با آنچه عربستان سعودی با آن روبروست، مخالفت کرده اند. این‌ها در حالی انجام می‌گیرد که درخواست‌های حقوقی برای روشن شدن سرنوشتشان و باز کردن مسیر عدالت برای آنان صورت گرفته است.

از زمانی که محمد بن سلمان سمت ولیعهدی عربستان را عهده دار شد، شروع به کنار زدن «هیئت امر به معروف و نهی از منکر» کرد و بجای آن «هیئت تفریح و سرگرمی» را به ریاست «ترکی آل شیخ» راه انداخت. این هیئت تاکنون اقدام به راه اندازی اموری کرده که تا پیش از این، از امور ممنوعه در عربستان محسوب می‌شد.

همچنین سازمان دیدبان حقوق بشر به تازگی ولیعهد سعودی را به تشدید سرکوب مخالفان و بازداشت آن‌ها و اقدامات نادرست به منظور ساکت کردن منتقدان متهم کرده است.

این سازمان بین المللی اعلام کرده مدارکی دارد که نشانگر تشدید سرکوب‌ها در زمان محمد بن سلمان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عربستان سعودی محمد بن سلمان ولیعهد سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد

عربستان سعودی ابعاد گسترده پروژه بلندپروازانه ۵۰۰ میلیارد دلاری شهر لاین در شهر هوشمند نئوم را که در ابتدا قرار بود ۱۷۰ کیلومتر طول داشته باشد، تا ۹۸.۶ درصد کاهش داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عربستان سعودی از کاهش ۹۸.۶ درصدی ابعاد شهر لاین در نئوم خبر داد و اعلام کرد طرح اولیه برای پوشش منطقه‌ای به وسعت ۱۷۰ کیلومتر و پذیرایی از ۱.۵ میلیون نفر با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار ترسیم شده بود، اما پروژه لاین اکنون تنها ۲.۴ کیلومتر برای جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر وسعت خواهد داشت.

لاین بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ ولیعهد عربستان سعودی برای مقابله با چالش‌های زندگی شهری و ترویج روش‌های جایگزین زندگی، همچنین بلندپروازانه‌ترین پروژه در میان انبوهی از پروژه‌های بزرگ در سرتاسر عربستان سعودی بود که در میان چندین پروژه نئوم قرار دارد. بر اساس طرح‌های اولیه این شهر با دیوارهای شیشه‌ای با عرض چند صد متر، مساحتی معادل ۱۳ مایل مربع را اشغال می‌کند و با یک خط ریلی پرسرعت به‌هم متصل می‌شود.

با این حال گزارش‌ها نشان می‌دهد این پروژه بزرگ به دلیل محدودیت‌های مالی باید کوچک شود. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که صندوق دارایی مستقل پادشاهی هنوز بودجه کلی سال ۲۰۲۴ را برای منطقه اقتصادی نئوم تصویب نکرده است.

به این ترتیب در حالی که از ابتدا قرار بود لاین به‌صورت مرحله‌ای ساخته شود، هدف فعلی نشان‌دهنده عقب‌نشینی از برنامه‌های اولیه است و با انتشار اخباری مبنی بر کاهش احتمالی پروژه، حداقل یک پیمانکار شروع به اخراج کارگران از پروژه کرده است.

کاهش ابعاد لاین نشان می‌دهد که واقعیت‌های مالی تریلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهر هوشمند عربستان که در قالب طرحی ابتکاری و فراگیر برای متنوع‌سازی اقتصاد پادشاهی عربستان معرفی شده، در حال ایجاد نگرانی‌هایی در بالاترین سطوح دولت سعودی است که تلاش دارد برنامه بلندپروازانه چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود را محقق کند.

پروژه لاین همچنین با نگرانی‌های حقوق بشری روبه‌رو شده است، زیرا ساخت‌وساز آن مستلزم اخراج قبیله حویطات از سرزمین‌های مادری خود در منطقه تبوک است.

کد خبر 746893

دیگر خبرها

  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد