Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به عملکرد ستاد تسهیل رونق تولید گفت: تسهیلات رونق تولید در قم از شهریورماه آغاز شد و کمیته‌های بررسی سه‌گانه در صنعت، کشاورزی و گردشگری در جذب و معرفی سرمایه‌گذاران فعالیت‌هایی را آغاز کردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: پس از اقدامات کارشناسی، پرونده‌های متقاضی به بانک‌ها ابلاغ و در مهر و آبان، بخش‌هایی از تسهیلات رونق تولید پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد:کمیته‌های بررسی کار‌های کارشناسی را در ارزیابی تسهیلات بر عهده گرفتند و از ابتدای فرآیند بررسی‌ها از شهریورماه در صنعت ۴۰ پرونده به مبلغ ۱۶۵ میلیارد تومان به بانک‌های مختلف معرفی شد.

سیجانی بیان کرد: ۱۲ مورد پرونده به مبلغ ۵۱ میلیارد تومان در بخش صنعت و رونق تولید، موفق به دریافت تسهیلات شد که در این میان ۱۱ پرونده سرمایه در گردش است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: در بخش جهاد کشاورزی ۱۳۲ پرونده به ارزش ۴۶ میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شد که درنهایت ۹ پرونده به مبلغ ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در بخش سرمایه در گردش موفق به دریافت وام شد.

او بیان کرد:در بخش گردشگری ۵ پرونده به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شد، اما هنوز پرداختی در این بخش ثبت‌نشده است البته در سه ماه نخست سال جاری در حوزه گردشگری پرداخت قابل‌توجهی در حوزه گردشگری داشتیم که در بخش رونق تولید به ثبت نرسیده است.

سیجانی در مورد پرداخت وام در قالب تبصره ۱۸ به‌عنوان تسهیلاتی ارزان ویژه تولید و اشتغال توضیح داد:در رابطه با تسهیلات تبصره ماده ۱۸ در بخش صنعت ۳۹ پرونده به بانک‌های عامل معرفی و درنهایت ۹ متقاضی توانستند مبلغ ۹ میلیارد تومان دریافت کنند.

او اظهار کرد:در بخش کشاورزی ۱۷۳ پرونده در قالب تبصره ۱۸ به بانک معرفی شد که ۱۶ متقاضی موفق به دریافت ۷ میلیارد تومان شدند و برای ۵۱ نفر در حوزه کشاورزی، اشتغال‌زایی انجام گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد:در بخش تسهیلات مستقیم نیز ۲۶ پرونده به مبلغ ۸۵ میلیارد تومان ثبت‌شده است که به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود، همچنین کمیته بررسی اعلام کرده است ۲۵ واحد صنعتی به مبلغ ۲۳۹ میلیارد تومان در بخش صنعت و ۲۷ پرونده در کشاورزی به مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان آماده معرفی به بانک‌های عامل است.

او بیان کرد:در مقایسه به کشور در رونق تولید رتبه ششم و در پرداخت وام به صنعت دارای رتبه دهم و در کشاورزی دارای رتبه چهارم هستیم.

سیجانی گفت:اگر محدودیت سرمایه ثابت از طرف بانک‌های عامل برداشته شود، بخش زیادی از پروژه‌های نیمه‌تمام به نتیجه می‌رسد، بسیاری از واحد‌های راکد نیز چنین مشکلاتی دارند.

او در رابطه با هدف‌گذاری‌های انجام‌شده اظهار داشت:توسعه واحد‌های نیمه‌تمام در حفظ واحد‌های موجود بالای ۶۰ درصد و شناسایی چند پروژه دراین‌باره از هدف‌گذاری‌های انجام‌شده است.

انتهای پیام/الف

۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به ۵۱ پرونده در قم اختصاص یافت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛علی اسماعیلی دهیار روستای کرد علیا گفت: با مشارکت و همدلی اهالی روستا ۲۶۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی یکپارچه سازی شده و با اجرای سامانه آبیاری نوین سالانه بیش از ۳۵۰۰ تن محصولات کشاورزی از جمله گندم و جو، سیب زمینی و موسیر و ذرت علوفه‌ای تولید می‌شود.
اسماعیل افزود: هر ساله با جاری شدن آب چشمه‌ها و قنوات مردم روستا با اتحاد و هماهنگ برای لایروبی جوی‌ها و کانال‌های آبیاری اقدام می‌کنند تا بتوانند آب را به محصولات کشاورزی خود برسانند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: در کنار کشاورزی صنعت گردشگری روستا نیز با توجه به وجود شهر زیر زمینی ۲۵۰۰ ساله با مساحت ۲۰ هزار متر مربع و آبشار کرد علیا و چشمه شاهی و سد چشمه شاهی به همت مردم روستا فعال شده است و خانه‌های قدیمی و بوم گردی نیز برای حضور گردشگران مهیا شده که به اقتصاد روستا کمک می‌کند.
دهیار روستای کردعلیا هم گفت: در صورت تامین زیر ساخت‌های کشاورزی و حمایت مسئولان، کشاورزان این روستا محصولات خود را تا ۲ برابر افزایش می‌دهند.
اسماعیلی، ظرفیت کنونی اسکان گردشگران را در خانه‌های بوم گردی و قدیمی این روستا ۱۰۰ نفر برشمرد و افزود: در تعطیلات روزانه سه هزار نفر از این روستای گردشگری بازدید می‌کنند و در صورت حمایت از مالکان خانه‌های بوم گردی و قدیمی امکان افزایش ظرفیت پذیرش و اسکان گردشگر تا میزان ۴۰۰ نفر فراهم است.

دیگر خبرها

  • وام قرض الحسنه ۳۰۰ میلیونی دولت با کارمزد ۴ درصد | وام قرض الحسنه فوری با اقساط ۲ میلیون تومانی
  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • وام ازدواج؛ شیرینی یک قانون برای حمایت از نهاد خانواده
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ اعلام شد