Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله ملکی روز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب با بیان اینکه وزارت نیرو، ظرفیت برداشت آب از دشت‌های کشور را بررسی‌ کرده است، عنوان کرد: دشت قزوین در بخش کشاورزی باید ۷۸۰ میلیون مترمکعب برداشت آب داشته باشد درحالی‌که این رقم هم اکنون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب است.

این مسئول گفت: ۶۸۰ میلیون مترمکعب آب مازاد از ظرفیت در این دشت برداشت می‌شود که با توجه به وضعیت سفره‌های زیرزمینی برای دشت قزوین بسیار خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح آب‌رسانی به دشت قزوین از سد طالقان، گفت:با تصویب این طرح، سهمیه آب‌رسانی به دشت قزوین ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش یافت.

ملکی با بیان اینکه طرح آب‌رسانی از سد طالقان مهم‌ترین پروژه استان نامیده شده است، تصریح کرد: این طرح، آب ۸۰ درصد از جمعیت استان قزوین را تأمین می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت:این طرح در سال ۹۶ با حضور مسئولان کشوری با هدف تأمین آب شرب ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستا آغاز شد اما امروز تنها ۸.۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه این طرح، برای بهره‌برداری نیازمند تزریق پول نقد در اسرع وقت است، تصریح کرد: برای اجرای کامل این طرح شامل ساخت تصفیه‌خانه آب شرب و خطوط انتقال بیش از هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سطح رودخانه‌ها و دشت‌های استان به‌ شدت افت کرده‌اند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: میانگین بارندگی استان قزوین از سال ۴۷ تاکنون تغییر زیادی نداشته اما سطح رودخانه‌ها و دشت‌های استان به‌ شدت افت کرده‌اند.

ملکی با اشاره به توزیع مصرف آب‌های سطحی و زیرزمینی استان تصریح کرد: ۹۱ درصد مصارف ما در بخش کشاورزی، چهار درصد در بخش خدمات و صنعت و پنج درصد نیز در بخش آب شرب است.

وی با بیان اینکه حجم مصرف آب استان ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب است، افزود: از این میزان ۲ میلیارد مترمکعب آب زیرزمینی و ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب سطحی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین خاطرنشان کرد: آب‌های سطحی استان در کشاورزی مصرف می‌شوند درحالی‌که آب‌های زیرزمینی در حوزه‌های خدمات، صنعت، شرب و کشاورزی به مصرف می‌رسند.

پیشرفت فیزیکی ۹۳ درصدی سد نهب تاکستان

ملکی با اشاره به آخرین وضعیت سد نهب تاکستان، گفت: این سد علی‌رغم تمام مشکلات مالی ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر اعتبارات لازم به این طرح تزریق شود به‌زودی افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه قطعه نخست این سد ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قطعه دوم آن در حال واگذاری به پیمانکاران است، عنوان کرد: این سد برای بهبود آب کشاورزی مناطق بویین‌زهرا و تاکستان احداث می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین اظهار داشت: سد بالاخانلو نیز با اهداف شرب و بهبود آب بخشی از زمین‌های کشاورزی در حال ساخت است و ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: ۳۰ میلیارد تومان نیز به پیمانکار این طرح بدهکار هستیم اما با تمام سختی‌ها و فشار مالی این طرح همچنان در حال اجرا است.

۳۲ هزار و ۶۰۰ مترمکعب تصفیه‌خانه در قزوین احداث می‌شود

مدیرعامل آب و فاضلاب استان قزوین نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۶۴ درصد جمعیت شهری در استان قزوین تحت پوشش آب و فاضلاب هستند، گفت: ۳۲ هزار مترمکعب تصفیه‌خانه در قزوین احداث می‌شود.

داراب بیرانوندی تصریح کرد: ۳۲۰ هزار نفر جمعیت روستایی استان قزوین است که ۸۶ درصد از آب آشامیدنی برخوردار هستند و چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر نیز شبکه آب و خط انتقال به روستاهای وجود دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان قزوین خاطرنشان کرد: ۱۷۹ میلیارد تومان طرح آبرسانی در استان تعریف و تنها ۶۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب دریافت شده است.

برچسب‌ها استان قزوین شرکت آب منطقه ای منابع آبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین شرکت آب منطقه ای منابع آبی استان قزوین شرکت آب منطقه ای منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • دریاچه ارومیه اینطور زنده شد | آمار رهاسازی آب به دریاچه ارومیه از ۴ سد بزرگ
  • دریاچه ارمیه اینطور زنده شد | آمار رهاسازی آب به دریاچه ارومیه از ۴ سد بزرگ
  • ۷۰۰ میلیون مترکعب آب وارد سیستان و بلوچستان شد